Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem chtěla bych se zeptat, rozjela se mi ze stresu a vyčerpání panická úzkost, nejdřív šílené a pořád se opakující ataky jak kdybych mela infarkt a porad dokola ani chvíli klid, pak se z tohi stala jen silná úzkost bez příčiny, napsal mi psychiatr sertralin a neurol, neurol jsem brala 3 týdny 0,25mg - 0,5mg pak jsem s tim přestala protože se to zaclo zlepšovat a bala jsem se závislosti. 3 dny extrémní pocení jak kdyz abstinenční účinky, ted jsem jen na sertralinu 5 tyden ale mam pocit ze mi nesedi beru 50mg a ikdyz dokazu fungivat tak mam porad stavy ze se citim v deralizaci, uzkosti, brain fog a ted se pridala euforie ktera je ale nesnesitelná boli me z toho na hrudi, je to jak na houpačce uz si rikam ze by to melo zabrat, mate někdo zkušenosti s timto nebo myslíte ze by mi jiny lék pomohl? dekuji A ![]()
Vydržte berete Sertralin teprve krátce a malou dávku. Je to dobre antidepresivum první volby.To že nefunguje sa dá potvrdit až tak po 2 měsících užívání. Možná budete postupně potřebovat víc, já beru třeba 200mg. Při každém navýšení počítejte tak na týden se zhoršením.