Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Akutně hledám psychiatra v Kroměříže, nemáte někdo tip-kde ještě berou pacienty? Na obvodě mi bylo řečeno, že potřebuji léčbu, nicméně mám si ho sehnat sama. Momentálně toho nejsem snad ani schopna.
@75fea píše: Více
Vždyť v Kroměříži je velká psychiatrická lěčebna, tak zavolej tam a domluv se, jaké jsou možnosti ambulantní léčby u nich.
Kontaktuj svojí zdravotní pojišťovnu, ta je povinna ti lékaře sehnat. Případně poskytne kontakty na lékaře, kteří berou pacienty.
@MartinL45 píše: Více
Nikdo jí ovšem nezaručí, že bude v Kroměříži, pokud tam nikdo nebere, natož v rozumné objednací době. Nehledě na to, že ty seznamy mají silně neaktuální. Nám poslali kontakty i na lékaře, kteří už jsou v důchodu, vzdálenost třeba 200 km a objednání za půl roku.
@Anonymní píše: Více
toto mi řekli právě i na obvodě, bud neberou anebo čekání půl roku.
No tak holt budeš muset dojíždět. To se nedá nic dělat, když prostě psychiatři nejsou.
Zkus pana doktora Zvoníčka z Otrokovic. Je to nesmírně lidský a zkušený lékař, nevím ale, jestli bere. Za ním se vyplatí i dojíždět.
P. doktora Zvoníčka znám, je skvělý bohužel beznadějně plno, pacienty už nepřijímá. Ale jeho sestřička mi dala kontakt na jiného p. doktora v Otrokovicích, zkraje dubna mám termín návštěvy. To je docela dobré. Díkyvšem, co se mi snažili pomoci.
@75fea jediné, co ti mohu říct, tak to tak fakt je.
Známých schizofrenní matka, potřebuje akutní hospitalizaci. Bohužel…
Budou rádi, jestli třeba v pondělí.