Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Botičkadam hodnotu hcg ti nerekli? Na utz jde videt embryo az kdyz je hcg 1000.
Hcg jsem mela 944, ale to uz toho 3.7. Ted krev nebrali, pry je to zbytecne.
@Botičkadam to už by mělo byt něco vidět. Počítala bych spíše s tou horší variantou
Jsi teď nějakých 5+6, byl vidět aspoň gestační či žloutkový váček?
@Botičkadam píše:
@ugluk oboje bylo videt
Aha, tak to jsem špatně pochopila
v tom případě to není ještě ztracené, samotnou srdeční akci měl starší syn až v 8tt ![]()
V tom případě tomu dej čas, to není tak špatný nález a za týden to může vypadat jinak. Držím palce!
@ugluk dekuji
Pocitam s horsi variantou, ale sklamani je i tak velke… Spatne se posloucha, ze tam neni videt embryo… ![]()
@Botičkadam já to chápu, taky jsem zažila. Jednou jsem byla s pozitivním testem v 6+0 (taky po IUI a IVF, takže oplodnění jasné) a dr. říkal, že bude spokojený, pokud tam v tomhle týdnu uvidí aspoň 15mm váček. Ale fakt je, že naposledy jsem v 6+0 měla 5mm embryo se srdíčkem, prostě ty začátky jsou všelijaké a kolikrát záleží na přesném umístění, přehlednosti, kvalitě ultrazvuku, zkušenostech doktora… fakt bych ještě neházela flintu do žita ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.