Špatný pocit v 9.tt

37
1.10.15 17:17

spatny pocit v 9tt

Ahojte jsem v 9 tydnu tehotenstvi a mam hodne zvlastni pocit ze se neco deje. Mela jsem stale krece v brisku ale tedka uz vubec zadne. Nekrvacim ani nespinim. Jde mi hlavne o to malicke aby bylo v poradku, ale v Anglii kde ted ziju se nic nedeje pokud nejsem minimalne ve 3 mesici tehotenstvi… Nepohou mi tady. Hrozne se bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1335
1.10.15 17:22

:hug: chápu tě… Taky prožívám strach o těhotenství (i když se zatím nic neděje - jen mám už blbou zkušenost, která mě ovlivňuje).
Kdybych byla v UK - tak bych snad jela domu, abych mohla chodit na ulztrazvuk a kontroly i v prvním trimestru. Fakt! Obzvlášt´ po mé zkušenosti…
Měla bych chut´ ti říct, at´ divný pocity neposloucháš - ale opakovaně se mi potvrdilo, že mohou být pravdivé…
Hele - v tom 9tt to asi může ustávat, ty příznaky. Tělo mělo dost času si zvyknout…
Najdi si tu podobný diskuse o zmizení příznaků a zkus se hodit do pohody!! :hug:
Já vím no - „to se to říká“…
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.10.15 17:27

No ale i kdybys byla na utz, tak ono se to v prvnim trimestru muze zvrtnout kdykoli a den po utz uz to muze byt zamlkle a je to stejne jak kdyby zadny utz nebyl.
Snaz se uklidnit, stresovanim tomu nepomuzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.10.15 17:32

@Bibi239 presne tak.

• Citovat
  • Upravit
11117
1.10.15 17:39

@SarkaLukas
ono v tech prvnich mesicich stejne nikdo nic nenadela. muzes chodit na UTZ kazdy tyden, ale nic to neresi a kdyby se neco delo, nikdo to nezachrani.
jinak neziju v UK, ale jinde mimo CR, a predpokladam, ze i v UK jako jinde jsou soukromi lekari, kteri ti za penize ten UTZ udelaji kdykoliv. ja chodila k soukromemu, platila vsechno, ty castky nebyly zas tak dramaticke a stalo mi to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.10.15 18:32

@SarkaLukas Jestli tě to uklidní, tak nemít jiné, s těhotenstvím nesouvisející zdravotní problémy, tak jsem mezi utz na potvrzení těhotenství někdy v 6. týdnu a screeningem ve 13. týdnu žádný další extra utz neměla. On totiž počet ultrazvuků nemá s prosperitou těhotenství co dočinění.
A mezi 13. a 40. týdnem jsem měla všeho všudy 4 utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
1.10.15 19:00

…no jde holky spíš o to, že zakladatelka by chtěla tím ultrazvukem uklidnit, že to je v pořádku. Samozřejmě, že jí to k ničemu nepomůže a stejně nic na běhu událostí nezmění.
Ale jde o ten její pocit nejistoty, že má dojem, že se něco děje - a nemůže to nijak zkontrolovat… :nevim: Já jí chápu…
Myslet pozitivně, no… :-) (ale já to taky neumím :zed: mně spíš pomáhá si prostě uvědomit, že s tím stejně nic nenadělám, a že to bude jak to bude…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.10.15 19:04

Byla jsem pred dvoumy tydny na utz na Slovensku a vsechno bylo v poradku ale od te doby jsem uz dvakrat krvacela hned po ult… chtela jsem se optat ci ste mely taky takovy pocit pri tehotenstvi… budu prvorodicka tak mam stach uz ted jestly je vsechno vporadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
1.10.15 19:30
@SarkaLukas píše:
Byla jsem pred dvoumy tydny na utz na Slovensku a vsechno bylo v poradku ale od te doby jsem uz dvakrat krvacela hned po ult… chtela jsem se optat ci ste mely taky takovy pocit pri tehotenstvi… budu prvorodicka tak mam stach uz ted jestly je vsechno vporadu

pokud jsi krvácela tak jsi měla jít okamžitě k doktorovi, udivuje mě že jsi nešla hned po prvním krvácení. Pokud můžeš tak se vrať na Slovensko ( jestli jsem tedy pochopila že s tama pocházíš) a zůstaň tam do 2.trimestru. když říkáš že v Anglii se to nijak neřeší.

Já když jsem u druhého těhu špinila ve 12.týdnu tak jsem okamžitě šla do nemocnice a nechala se zkontrolovat.

Hele neber to ve zlém, není to útok na tebe jen mě to zaráží.

Přeju ať je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
1.10.15 19:32
@SarkaLukas píše:

Pocit s břichem můžeš mít že se něco děje. Mě to dělalo když se mi roztahovala děloha, někdo je citlivější a tak vnímá víc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
1.10.15 19:35

@SarkaLukas

Zkus si koupit angelsound..určitě je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.10.15 19:49

@SarkaLukas bud v klidu, nestresuj. takhle ze začátku je toi stejně 50:50 a stát se něco může kdykoli. Krfvácela a špinila jsem po sexu, námaze a prohlídce u dr až do 24tt :nevim:
Já měla UTZ v 6tt a pak až ve 12tt, pak ve 20 a 30tt :nevim: a to jsem z čr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.10.15 19:49

Kdybych mohla uz letim… ja viem ze to nemyslis zle, ale nemuzu si to ted dovolit lebo jak jsem byla na Slovensku tak jsem vsechny usetrene penize dala za vysetreni u doktoru… nebo nejsem pojistena na slovensku ale v Anglicku takze si vsechno musim platit ze sveho vacku…
chtela jsem se jenom optat ci ste mely nekdo takovy pocit a takovy problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
1.10.15 22:40
@SarkaLukas píše:
Kdybych mohla uz letim… ja viem ze to nemyslis zle, ale nemuzu si to ted dovolit lebo jak jsem byla na Slovensku tak jsem vsechny usetrene penize dala za vysetreni u doktoru… nebo nejsem pojistena na slovensku ale v Anglicku takze si vsechno musim platit ze sveho vacku…
chtela jsem se jenom optat ci ste mely nekdo takovy pocit a takovy problem.

ajaj tak to už chápu. :think:
Moc ti držím palce ať je vše ok. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.10.15 22:55

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek