Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
Ted se u nas objevil takovy “nešvar”…
Mam 9 m mimco a zacal se mi v noci budit ze treba 1-1,5 h je proste vzhuru, pak zas usne, nezabira nic.. cista plina, piti, chovani, vozeni v kocarku..a hlad to taky neni… proste je vzhuru…. Vysmatej a jakoby se nechumelilo
Pres den mi spi tak jednou nekdy hodinu nekdy zvladne spat i 3 h…. Vetsinou tento spanek zacina cca od 11-12…
Mate s tim nekdo zkusenost nebo uvitam jakekoliv rady…. Bojim se aby se z toho nestala pravidelnost a nemeli jsme tyhle nocni mejdany porad ![]()
Tohle měl můj syn v podobném věku. Trvalo to asi měsíc a pak to z ničeho nic přešlo. Probudil se a chtěl si hrát, dovádět, prostě proč by ne 🤪.
Myslela jsem, že rostou zoubky, nebo něco. Ale ne, prostě byly hravé noční chvilky.
V kolik ráno vstává?
Nám pomohlo vydrez s uspanim dopoledne do 12…byl to ocistec, ale pak v noci spal
Příspěvek upraven 08.02.25 v 08:49
U nás taky, v 8 měsících. Nepomohly žádné změny režimu. Střídali jsme se u něj s manželem, každý jednu noc. Přešlo to asi za 4 - 5 měsíců samo. Asi se to musí vydržet.
@Renata 789 píše: Více
Zkus posunout ten spánek na poledne.
Pak mam ještě vyzkousena homeopatika Nux Vomica (nám zabírají 15ch), vecer před spaním a přestal se v noci budit.
U nas to bylo taky, klidně 2, 3 hodiny vzhůru..s přestávkama to trvalo pár měsíců..teď je mu skoro rok a trictvrte a skoro 2 měsíce už se to nestalo. Takže snad dobré, stačí, že je vzhůru často.