Špatný spánek v noci

Anonymní
11.10.23 05:44

Špatný spánek v noci

Ahoj, jdu si pro radu.
Dcera dva roky spí cca půl roku ve své postýlce v pokoji, poslední dobou přijde za námi do postele kolem 3 v noci a je třeba hodinu vzhůru, povídá si, nechce spát, je to docela vyčerpávající, protože manžel už pak většinou odchází do práce a já už nemůžu usnout. :roll:
Vracíme ji zpátky do postele, ale stejně se zachvilku vrátí za námi.
Dohromady spí v noci cca 10-12 hodin..
Přes den už nespí.
Měl to někdo podobně, zlepšilo se to?
Mám z toho docela strach, jsem tehotna a jestli tohle takhle bude pokračovat i po narození druhého děťátka tak nevim jak to budu zvládat :roll:
Díky za odpovědi :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1334
11.10.23 06:20
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu si pro radu.
Dcera dva roky spí cca půl roku ve své postýlce v pokoji, poslední dobou přijde za námi do postele kolem 3 v noci a je třeba hodinu vzhůru, povídá si, nechce spát, je to docela vyčerpávající, protože manžel už pak většinou odchází do práce a já už nemůžu usnout. :roll:
Vracíme ji zpátky do postele, ale stejně se zachvilku vrátí za námi.
Dohromady spí v noci cca 10-12 hodin..
Přes den už nespí.
Měl to někdo podobně, zlepšilo se to?
Mám z toho docela strach, jsem tehotna a jestli tohle takhle bude pokračovat i po narození druhého děťátka tak nevim jak to budu zvládat :roll:
Díky za odpovědi :palec:

Opravdu tolik? Syn tedy tak dlouho nedokázal spát, v tomto věku. Pokud usnul v 8, v půl 5 byl vzhůru. Takže jsme třeba měli od 8 večer klid, seděli nebo leželi a koukali se na pohádky, celou si pohádky, povídali.. Ale nebylo to striktně že v 8 už musí spát. Dodnes z něj není vůbec spáč.
V kolik dceru ukládáš ke spaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
11.10.23 06:28

Dvouletá se budí v noci i petkrat, takže mas zlaté dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
11.10.23 06:41

Dvouletá spí se ségrou v pokoji, a v rozmezí 22-3 se probere a chce k nám, přesunu ji, a někdy usne hned, a někdy hodinu dvě čumákuje. Mně to nevadí, já u toho spím, i když si hraje a vykládá. Vstává v šest. Po tom co předváděla první rok svého života je toto nepředstavitelně skvělý spánek ve kterej jsem ani nedoufala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.23 06:47

@Mall126 dcera chodí spát kolem 20:00, vstává cca kolem 7 ráno. Ale v noci se takhle na hodinu až na hodinu a půl takhle vzbudí. :D kdyby spala přes den tak to asi úplně neřeším, ale ona je strašně hyperaktivní.. :D

@freeport @Lily Evans Děkuji za reakce, kdybych nebyla těhotná a nepotřebovala spát, tak to asi tolik neřeším, ale už nevim, kde mám brát energii :D

• Citovat
  • Upravit
6180
11.10.23 07:11
@Anonymní píše:
@Mall126 dcera chodí spát kolem 20:00, vstává cca kolem 7 ráno. Ale v noci se takhle na hodinu až na hodinu a půl takhle vzbudí. :D kdyby spala přes den tak to asi úplně neřeším, ale ona je strašně hyperaktivní.. :D@freeport @Lily Evans Děkuji za reakce, kdybych nebyla těhotná a nepotřebovala spát, tak to asi tolik neřeším, ale už nevim, kde mám brát energii :D

Ale vždyť o nic nejde, prostě lež vedle ní a zaspi to :) manžel říkal, že se někdy ze spaní ohradím když po mně leze, já o ničem nevím, já přesunu dítě nebo zaregistruju že bylo přesunuto a znovu usínám. Pakliže neusnu, tak jsem vzhůru až do rána, to je při vyšší frekvenci poměrně nepříjemné, ale zas toho hodně přečtu :)
Přes den normálně funguju, plnej úvazek, navařit obědy, napéct svačiny, koníčky a tak, takže přes den to taky nedospím, spíš jsem si už zvykla na míň spánku, jednou za čas to doženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.10.23 07:26

:P to je v pohodě, bývá to horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7293
11.10.23 07:28

Proč ji odnášíš? Dcera taky takto chodila k nám kolem 3-4-5hodiny.. objala jsem ji, řekla hají, pššš spinkáme. Přitulili jsme se a spali do rána spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.23 07:28

@Lily Evans zaspat to moc nejde, protože jakmile vidí, že spime tak vyžaduje pozornost a začne vylézat z postele a chodí po bytě 🤦🏻‍♀️ 🤣

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.23 07:31

@KKK85 kdyby to takhle fungovalo, tak se tady na to neptam, zkoušela jsem už fakt všechno i tohle. :palec:
většinou ji přemisťuje manžel, dcera cestuje po posteli a dost se roztahuje, pak se nikdo nevyspime a budime se navzájem.

• Citovat
  • Upravit
6180
11.10.23 08:24
@Anonymní píše:
@Lily Evans zaspat to moc nejde, protože jakmile vidí, že spime tak vyžaduje pozornost a začne vylézat z postele a chodí po bytě 🤦🏻‍♀️ 🤣

Já mám vedle postele přiraženou postýlku bez bočnice a zavřený dveře od ložnice - takže pokud někde chodí, tak jenom po ložnici, kde je stejně tma :) pozornost by asi chtěla, ale po několika nocích celkem bystře pochopila že v noci má smůlu. Jako neexistuje že si budem hrát nebo povídat, je noc a spí se. Pokud si chce hrát, fajn, ale tiše a sama. Já můžu nabídnout přitulení a spánek, ale rozhodně odmítám dělat v noci zábavu. Starší dcera tohle dělala kolem roku, a taky po pár nocích pochopila že s náma žádná zábava nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
11.10.23 09:21

Naše dcera, necelé 2 roky, spí taky sama v pokojíku ve velké posteli. Ve 2 ráno se přesouvá k nám a spí s náma.
Jsou to ještě batolata, prostě ten spánek nebude perfektní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
11.10.23 09:23

No Jo, bohužel to jsou ty deti brzy po sobě, holt se par let nevyspis. A co jít spat ve stejný čas jako ona, ať mas naspano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17037
11.10.23 09:33

Nemůžeš teda spát s malou v ložnici ty nebo jí dát postel k té vaší, aby se v noci jen pritulila a spala dál? A manžel jinde aspoň přes týden, když chodí do práce? Vyspali byste se všichni. Tohle dělala naše ještě v 5 že přišla v noci ale ve 3 jsme se nevyspali, takže jsem odcházela do pokojíku a taky jsem pak měla problém zas usnout, ona naštěstí většinou usnula hned i když jsem tam nebyla. Takže když se chodí do práce, spí tam s tátou kterej je ráno vypravuje, já beztak vstávám dřív, tak přes týden spím v pokojíku. Manžel hodně jezdil a jezdí autem, vyspat se musí. Když tam v noci malá prileze a vrtí se, taky ho to vzbudí. Ona nemůže spát uprostřed, to nás okopává oba 2 a já taky ne, máme 2 sólové matrace, a přecejen spát na té „díře“ není ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
11.10.23 09:56
@Anonymní píše:
@Mall126 dcera chodí spát kolem 20:00, vstává cca kolem 7 ráno. Ale v noci se takhle na hodinu až na hodinu a půl takhle vzbudí. :D kdyby spala přes den tak to asi úplně neřeším, ale ona je strašně hyperaktivní.. :D@freeport @Lily Evans Děkuji za reakce, kdybych nebyla těhotná a nepotřebovala spát, tak to asi tolik neřeším, ale už nevim, kde mám brát energii :D

No tak kdyz ti spi v noci 10-12h, tak spi taky. Chod spat s ni v osm. Nic jineho asi nevymyslis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí