Spavost

5345
8.6.10 12:46

Spavost

Ahojky maminy, mám dotaz pro mojí kamarádku:
má 7 měsíční holčičku, a řešíme problém, jak jí déle udržet vzhůru, ona ráno stává od půl pátý do 5h, pak je maximálně 2 hodiny vzhůru a už zas spí tak hodinu do osmi, kolem 10h usne na hodinu a půl, kolem druhé tak na dvě hodiny a v 18h už uléhá a usiná kolem půl sedmý až sedmý.
V noci se budí 3×.
Už nevím co kámošce poradit, prodlužovat jí to přes den moc nejde, ona je hned dost protivná, a prostě prudí dokud jido té postýlky nedá…nemáte některá tipy jak spánek prodloužit? aby vydržela déle, a pak i líp spala v noci? to pak řádí a pojídle hned tak usnout nechce
díky díky díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
8.6.10 13:19

Ja mam skoro sestimesicni holcicku, vstava rano pred 6, kolem pul 8 usne, spi do 9, pak kolem 11 usne na hodku az dve, kolem 14 usne na hodku az dve, nekdy si jeste dachne kolem 18h a spat chodi vecer kolem 20h. V noci me tedy budi jednou. Tzn. ze celej den probiha tak, ze Zuzka je cca 1,5 - 2 hodky vzhuru a pak 1-1,5 hodky spi, potom se koji. Dle MUDry je Zuzka uplne normalni miminko a casem se to podda, at kamoska nic neresi a kdyz je mala protivna, at ji da spinkat. Nam se osvedcilo nic nelamat pres koleno a jakmile po te treba hodce a pul zacne Zuzka byt protivna a mnout si ocicka, pujcim plinu, dam dudak a do 3 minut mam spiciho andilka, kterej je po vyspinkani zase zlaticko. Nejhorsi je pretazeny a nevyspaly mimino :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
8.6.10 14:06

můj 7-mi měs. syn taky takhle spí, docela mi to vyhovuje, protože tak aspoň doma něco udělám, protože když bdí, tak vyžaduje 100% pozornost. Někdy se ale stane, že nespí skoro celý den a pak až večer. Takže je to normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.6.10 15:55

V tomto věku vydržela bdít max. 2 hodiny - potom spánek.
Normál :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
8.6.10 19:39

holky díky, kámošce to přepošlu…já teda tiše závidím, takle mi malej nespal od dvou měsíců ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.2.18 17:24

Spavost

Ahoj můj syn má za sebou virózu byly jsme na kontrole u dr vše ok dokonce ma jít do školky uz 3 dny bez teplot ale pořád každé odpoledne spí muže ro být nurofenem jsem stoho trochu mimo klukovi je 7 let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí