Problémy s váhou

marra
30.1.11 13:22

Špeky:)

Ahoj vsechny boubelate maminky:)takze na uvod bych chtela rict,ze jsem si po pulroce stoupla na vahu a po zjistene ze jsem pribrala sest kilo(dalsich),a vlastne se zabijim za ziva s tema mojima spekama,navic po vypocitani bmi,ci jak se to pise,jsem uz davno chodici slonice,rozhodla jsem se zalozit tuto diskusi,opravdu jen pro maminky co maj problemy s vahou jako ja,aby jsme si trosku pomohli,poradili,a ty spicky do leta trosku zredukovali:)tak co jdete do toho se mnou?ma nekdo nejaky naad,jak si pomoci?rikala jsem si ze by nebylo spatne udelat tabulka,s ocatecni vahou,a kazdy tyden se kontrolovat,co vy na to,? :mavam: :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
30.1.11 13:25

Taky nevím jak na hubnutí,ale asi to chce pohyb a nepřejídat se, :dance: taky bych potřebovala dolů aspon 20 kg :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
30.1.11 13:27
Blanulina píše:
Taky nevím jak na hubnutí,ale asi to chce pohyb a nepřejídat se, :dance: taky bych potřebovala dolů aspon 20 kg :-(
ja docela vim jak na hubnuti,ale u me je to sis o zdechlosti,potrebuji prave nejakou motivaci,a tohle mne prijde jako dobre reseni,ja bych potrebovala min,tricet kilco dole:)
  • Citovat
  • Upravit
6555
30.1.11 13:34

Připojila bych se, ale jestli tu má být tabulka, ta jedině z toho udělat uzavřenou diskuzi, jinak psát ty svoje hroší míry nebudu :lol: Potřebovala bych dolů 10-15 kg, co jsem nabrala ve vztahu s manželem :-? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
30.1.11 13:37

Tak si furt říkám,až bude jaro že to třeba půjde líp,víc pohybu,procházky,kolo.Ale proč čekat do jara no,bylo by potřeba hned.Chystáme se v létě na dovolenou,tak by bylo potřeba dát tuky dolů at můžem s klidem do plavek.Takže hned! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
30.1.11 13:42

no nazdarek,jsem mamimnka peti deti.kdyz jsem se vdavala,mela jsem 67 kg,pri vysce 172cm.postupne jsem pribirala po kazdem.po tretim jsem zacala chodit do skupiny weight watchers-a shodila behem 9 mesicu 30 kg–z 108 na 78kg.fungovalo to pod kontrolou,tydenni vazeni,motivace jinych clenek,plus co dva dny plavani a pozdeji,az uz to nebylo tolik kilo,me strasne bavil aerobik.pak nasledoval jiny partner a prani mit dalsi mimi,takze nasledovaly dalsi dve a nyni vazim 120 rovnych.jsem na sebe nastvana,protoze mooooc dobre vim,co delam spatne-je to proste jenom spatnou a hojnou stravou! to se to hubnuti pekne planuje,kdyz je clovek najezeny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.1.11 13:43

jejda,to je zas diskuse pro mě :lol: já jsem děsná,přes týden chodím cvičit,a včera u bedny sem sežrala,na co jsem přišla :cry: dnes budu muset pořádně máknout na stepech :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
30.1.11 13:44

Ahoj holky, máme uzavřenou skupinu Hubnutí baculek, tak jestli se chcete přidat? Máme tabulku a jednou týdně hlásíme váhu a předáváme si tak nějak rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
30.1.11 13:44

holky tak superrrr!!!!jo o uzavreni diskuse nepochybujte,ja bych ty svoje miry taky jen tak nekomu nesverila:)takze jo,kdo by se chopil tabulky?uz me ty moje speky s…:) :zed:

• Citovat
  • Upravit
30309
30.1.11 13:51
xangel87 píše:
Připojila bych se, ale jestli tu má být tabulka, ta jedině z toho udělat uzavřenou diskuzi, jinak psát ty svoje hroší míry nebudu :lol: Potřebovala bych dolů 10-15 kg, co jsem nabrala ve vztahu s manželem :-? :zed:

souhlas :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
30.1.11 14:06

holky tak ok,zacala bych treba hned od zitrka ju:)byla by nejaka sikovna ktera by se chopila te tabulky?

• Citovat
  • Upravit
1304
30.1.11 14:12

Ahojky tak tohle je diskuze jako stvořená pro mě :mrgreen: Než jsem otěhotněla tak jsem měla krásných 58kg (při výšce 165cm) :dance: No a vtěhu jsem nabrala hpřes dvacet kg :poblion: nechce to ale vůbec dolu :zed: A to chodím každý den na procházky svižnou chůzí ale to asi nestačí :nevim: Takže pokud si budeme pomáhat a radit jak na ty naše špíčky :mrgreen: Tak jsme tu správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
30.1.11 14:17

Holky taky se chci přidat…už na sebe nemůžu ani kouknout :zed:

• Citovat
  • Upravit
6555
30.1.11 14:18

Tak si uděláme uzavřenou skupiny? Do rozjeté se mi moc nechce se přiznám, holky už se tam znají, už nějakou dobu kecají, raději bych někde začla od začátku…

Na tabulky jsem ale lempl (respektive líná :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
30.1.11 14:25

Tabulky zvládám…teda v Excelu :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat