Šperk k Vánocům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22566
26.12.22 07:37
@Kočka nedomácí píše:
Nu, prekérní situace. :) Když se mi něco podobného stalo s mužem, na kterém mi nezáleželo, nic jsem neřešila, poděkovala, prolétla jsem jeho životem a zdar. Když se to stalo s mužem, o kterého jsem stála, samozřejmě jsem ho nechtěla ranit ani znechutit k případným podobným budoucím lesklým darům, takže jsem také upřímně poděkovala, šperk nosila, nicméně muže jsem pečlivě a podrobně instruovala o svém vkusu a preferencích, takže příště věděl dokonale, po čem sáhnout. Bylo to tehdy v počátcích vztahu s mým nyní již manželem.Trošičku mě zaráží, že člověk, se kterým máš potomstvo a který by tě už měl přeci jen trochu znát, se může takto fatálně seknout při výběru. :kytka:
@Kočka nedomácí píše: … jsem jediná, kdo nemá rád, když se dárky „spojují“? Jakože dostanete dárek k Vánocům, a vlastně zároveň k narození dítěte? Takže jste byli ochuzeni o dárek? Ech, radši neodpovídejte. :think: Asi mám defekt z dětství.

Obojí mě zarazilo a spojení dárků by mě vadilo taky. Původně jsem chtěla napsat, že se mi to nikdy nestalo, prototže mě partner zná… ale nechtěla jsem být hnusná, když jsou ty vánoce.

Spojení dárků taky považuju za lenost a pohodlnost, stejně jako žádost o ruku k vánocům :nevim:. Ale tohle evidentně zakladatelka neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
29.12.22 21:13

Spojováni dárku by se mělo zakázat. Moje mamka má svátek i narozeniny v prosinci a není rok aby ji někdo něco nedal s komentářem to mas rovnou ke všemu i k Vánocům, všechno nej. Vždycky mi ji bylo líto.

Jinak ja bych asi taky řekla partnerovi pravdu a poprosila ho o výměnu, není na tom nic špatného, než abys to zavřela někde doma do šuplíku a nenosila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný