Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No sperma taky není sněhová vločka, nevim jakou bílou hledáš.
Ejakulát má nejčastěji mléčně bílou, sklovitou, někdy nažloutlou či nahnědlou barvu, je vláčný s vyšší viskozitou
@Martha03 spíš to sklovitou no.. Omluvám se nějak můj příspěvek nebyl myšlen špatně jen prostě jsem slyšela dost špatného že při když není bílý přímo tak není něco v pořádku se spermiema bohužel nejsem prolezla od každého a mám prvního přítele se vším sice dlouho ale teď jsme se začali tak nějak snažit o miminko a proto jsem se na toto ptala
@Anonymní píše:
Vážně jste mi pomohli nostrašně směšný
A co jako chces slyset? Tak mu odeber vzorek a nech udelat spermiogram no…
@Anonymní píše:
Ex mel sperma temer pokazde pruhledne a deti uz ma dve.
Děkuji moc za tento koment moc mě potěšil a i zlepšil náladu
@Anonymní píše:
Dobrý den asi debilní dotaz moc se omlouvám no dost mi to vrtá hlavou protože jsem slyšela že pokud muž nemá bíle sperma tak to není v pořádku.. Můj partner mívá toho dost ale bílé to není spíše průhledné než bile a mám strach jestli to může ovlivnit třeba to abych otehotnila prosím ženy zkušenost nějakou s partnerama. Omlouvám se za ten příspěvek![]()
Tvůj muž je zcela v pořádku, neboj. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den asi debilní dotaz moc se omlouvám no dost mi to vrtá hlavou protože jsem slyšela že pokud muž nemá bíle sperma tak to není v pořádku.. Můj partner mívá toho dost ale bílé to není spíše průhledné než bile a mám strach jestli to může ovlivnit třeba to abych otehotnila prosím ženy zkušenost nějakou s partnerama. Omlouvám se za ten příspěvek![]()
Fake… Ale.cim vic je průhledný, tím min obsahuje živin pro spermie na cestu k vejci. (Vitamíny, minerály atd) špatně jis, nebo hodně stříkás
Klid, manžel má sperma taky sklovitý až průhledný a spermiogram má jako obecní býk…
U posledního dítěte přežily ve vejcovodech 5dní, takže jsou navíc extra životaschopný…
Dobrý den asi debilní dotaz moc se omlouvám no dost mi to vrtá hlavou protože jsem slyšela že pokud muž nemá bíle sperma tak to není v pořádku.. Můj partner mívá toho dost ale bílé to není spíše průhledné než bile a mám strach jestli to může ovlivnit třeba to abych otehotnila prosím ženy zkušenost nějakou s partnerama. Omlouvám se za ten příspěvek