Průhledné sperma

Anonymní
3.11.20 22:20

Sperma

Dobrý den asi debilní dotaz moc se omlouvám no dost mi to vrtá hlavou protože jsem slyšela že pokud muž nemá bíle sperma tak to není v pořádku.. Můj partner mívá toho dost ale bílé to není spíše průhledné než bile a mám strach jestli to může ovlivnit třeba to abych otehotnila prosím ženy zkušenost nějakou s partnerama. Omlouvám se za ten příspěvek 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
371
3.11.20 22:26

Asi moc casto efakuluje a asi nejen s tebou ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.11.20 22:35

Knedlová voda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5913
3.11.20 22:38

No sperma taky není sněhová vločka, nevim jakou bílou hledáš.

Ejakulát má nejčastěji mléčně bílou, sklovitou, někdy nažloutlou či nahnědlou barvu, je vláčný s vyšší viskozitou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.20 22:39

Vážně jste mi pomohli no :potlesk: strašně směšný

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.20 22:40

Ex mel sperma temer pokazde pruhledne a deti uz ma dve.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.20 22:41

@Martha03 spíš to sklovitou no.. Omluvám se nějak můj příspěvek nebyl myšlen špatně jen prostě jsem slyšela dost špatného že při když není bílý přímo tak není něco v pořádku se spermiema bohužel nejsem prolezla od každého a mám prvního přítele se vším sice dlouho ale teď jsme se začali tak nějak snažit o miminko a proto jsem se na toto ptala

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
3.11.20 22:42
@Anonymní píše:
Vážně jste mi pomohli no :potlesk: strašně směšný

A co jako chces slyset? Tak mu odeber vzorek a nech udelat spermiogram no…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Anonymní píše:
Ex mel sperma temer pokazde pruhledne a deti uz ma dve.

Děkuji moc za tento koment moc mě potěšil a i zlepšil náladu

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
@Anonymní píše:
Dobrý den asi debilní dotaz moc se omlouvám no dost mi to vrtá hlavou protože jsem slyšela že pokud muž nemá bíle sperma tak to není v pořádku.. Můj partner mívá toho dost ale bílé to není spíše průhledné než bile a mám strach jestli to může ovlivnit třeba to abych otehotnila prosím ženy zkušenost nějakou s partnerama. Omlouvám se za ten příspěvek 8o 8o

Tvůj muž je zcela v pořádku, neboj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
4.11.20 03:25
@Anonymní píše:
Dobrý den asi debilní dotaz moc se omlouvám no dost mi to vrtá hlavou protože jsem slyšela že pokud muž nemá bíle sperma tak to není v pořádku.. Můj partner mívá toho dost ale bílé to není spíše průhledné než bile a mám strach jestli to může ovlivnit třeba to abych otehotnila prosím ženy zkušenost nějakou s partnerama. Omlouvám se za ten příspěvek 8o 8o

Fake… Ale.cim vic je průhledný, tím min obsahuje živin pro spermie na cestu k vejci. (Vitamíny, minerály atd) špatně jis, nebo hodně stříkás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.20 09:58

Klid, manžel má sperma taky sklovitý až průhledný a spermiogram má jako obecní býk…
U posledního dítěte přežily ve vejcovodech 5dní, takže jsou navíc extra životaschopný…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex