Clomid lék- zkušenosti

Anonymní
3.11.20 11:31

Clomid (Klomifen citrát)

Ahoj neslyšel jste už někdo o tomto léku?
Clomid (Klomifen citrát)

https://lekarna-eshop.com/clomid-klomifen#…

Mělo by to být podobné něco jako Clostilbegyt. Je to ze zahraničí bez předpisu, ale ta cena není hezká :mrgreen:
Spíš jen zjišťuji, zda to někdo zná, určitě je lepší si za pár šupů koupit náš lék.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8017
3.11.20 12:23

Neznám asi bych si nic bez lékařského předpisu takového nekoupila, navíc určitě i při tomto je potřeba folikumetrie, tudíž je lepší zajít k dr. at napíše clostik a rovnou napllánuje i folikumetrii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
3.11.20 12:48

Neznám lék, ale když koukám na ten web, co tam prodávají za léky bez předpisu (antibiotika, Adipex…), vyhnula bych se tomu veeelkým obloukem!
Jinak clomifen nejsou lentilky, je třeba je brát pod lékařským dohledm, jinak hrozí solidní průšvih. A jako bonus toho lékařského dohledu je to, že tě to nebude stát tisíce, ale pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
3.11.20 13:00

Tohle fakt není eshop, kde chceš cokoliv nakupovat, natož léky. Není to český, vozej to odkudsi z EU s dodáním do 16 dnů (údajně), nejsou tam naprosto žádný kontaktní údaje, víš o nich naprostý houby… asi proto, že to není legální, že. Takže se léčit s něčím z tak pochybnýho zdroe bych fakt nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
27.11.20 21:56
@Anonymní píše:
Ahoj neslyšel jste už někdo o tomto léku?
Clomid (Klomifen citrát)

https://lekarna-eshop.com/clomid-klomifen#…

Mělo by to být podobné něco jako Clostilbegyt. Je to ze zahraničí bez předpisu, ale ta cena není hezká :mrgreen:
Spíš jen zjišťuji, zda to někdo zná, určitě je lepší si za pár šupů koupit náš lék.

Je to stejny jako clostilbegyt jen pod timto nazvem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.23 19:17

Vzala Clomida podle schématu od pátého do devátého dne menstruačního cyklu. A mohu říci, že jsem po první stimulaci otěhotněla. Clomid tablety skutečně pomáhají matkám stát se. Lék pro ty, kteří nemají ovulaci. Tuto drogu doporučuji všem. Clomid bez předpisu - https://euhealth247.com/cs/drug/clomid

Příspěvek upraven 14.08.25 v 08:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79893
28.4.23 19:21
@sultattooo píše:
Vzala Clomida podle schématu od pátého do devátého dne menstruačního cyklu. A mohu říci, že jsem po první stimulaci otěhotněla. Clomid tablety skutečně pomáhají matkám stát se. Lék pro ty, kteří nemají ovulaci. Tuto drogu doporučuji všem.

určitě tě všichni poslechneme, radile z google překladače

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.12.24 18:33

Clomid (Klomifen)

Ahoj, ano, Clomid (Klomifen citrát) jsem užívala, když jsem měla potíže s otěhotněním, a opravdu mi pomohl. Ale rozhodně doporučuji kupovat takové léky na předpis v lékárně, kde máš jistotu kvality a bezpečnosti. Proto jsem si objednala Clomid zde – fast-supply24.com/buy-clomid-cz.html. Tuto lékárnu používám už dlouho a vždy jsem byla spokojená, takže jsem si byla jistá kvalitou a účinností jejich léků.

Buď opatrná! 🙏 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital