Horečka den před OPU - co teď?

66
1.11.20 07:26

Horečka den před OPU - co teď?

Holky, moc prosím o vaše zkušenosti.

Jsme v 1. cyklu IVF, stimulace a všechno probíhá super. Zítra má dojít k odběru vajíček.
Ale - včera jsem měla zvýšenou teplotu, myslela jsem, že je to spíš vyčerpáním, protože máme hodně nemocnou babičku a je to o nervy. Tak jsem celý den ležela, večer teplota 38 a dneska ráno, po vyspání taky :(

V dnešní době je jasné, že mě napadá, jestli to není Covid, ale nic jiného mě netrápí.
A moje otázka - myslíte, že může nějak dojít zítra k odběru? Nebo se to prostě nechá popraskat a budeme muset celou stimulaci absolvovat znovu? Tím přijdeme o jeden pokus, že?
A kdyby to neodebrali - můžeme třeba doma zkusit počít sami klasickou sex cestou? :)

Jezdíme do Apolináře.

Moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44197
1.11.20 07:58

S horečkou v dnešní době nikam nemůžeš. Zavolej si tam a domluv se na dalším postupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15157
1.11.20 08:09

Ihned zavolej do caru. Domácí snažení určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
1.11.20 08:18

@karkarka muzu se zeptat pro ne domaci snazeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.20 08:20
@Ivana 85 píše:
@karkarka muzu se zeptat pro ne domaci snazeni?

V tomhle souhlasím s Karkarkou. Hrozi vícečetné těhotenství, doktor jim to urcite zakázal.

• Citovat
  • Upravit
66
1.11.20 08:33

Budu tam volat, no… :(
Ach jo :(

A ty folikuly se nemusi odebrat? Proste to popraska a pak menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
1.11.20 08:47

@ahojí

Do CARu zavolej ještě dnes. Určitě mají krizovou linku a řeknou, jak se bude postupovat.
Každopádně DOMÁCÍ SNAŽENÍ OPRAVDU NE!! Leda by dle ultrazvuku řekli, že můžete.
Nevíš, kolik tam máš nachystaných vajíček - 10, 15, 20? I kdyby se oplodnila jenom polovina z nich, bylo by to na redukci těhotenství, možná by se něco chytlo mimo dělohu, atd. a nic z toho opravdu nechceš riskovat…
Doufám, že ti ten odběr udělají.
Ale jo, věřím, že ti to nenechají popraskat jen tak, něco vymyslí.
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
1.11.20 08:50

Snažení doma určitě ne. Zavojej určitě do Caru, v tomto pripade by Ti mohli udělat i test, kde je výsledek během chvilky. Dle toho se asi rozhodne co dál. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.11.20 08:50

Určitě si zavolejte dnes, známou taky vzali nemocnou zvlášť na pokoj, jít určitě musíte. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.11.20 08:57

Moc díky, holky!
Už jsem s nimi v kontaktu, měla by mě prý kontaktovat vedoucí CARu u Apolináře.
Měla jsem kolem 8-10 na každé straně - to by asi fakt hustý, kdyby se i jen polovina chytla :)
Každopádně už ani nemám nafouklý bricho, tak si rikam, jestli to nemohlo nějak popraskat samo…z nervů, teploty a tak…
Uvidíme, co řeknou.
Ještě jednou moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
1.11.20 10:01

@ahojí
Ahojky, mohla bys sem Pak prosím hodit jak to dopadlo? Jestli se ti potvrdí covid nebo co se bude dít? Nebo mně do zprávy?,, chtěla bych začít moje 1.ivf v listopadu a tohohle se strašně bojím. Původně sme to chtěli nechat na leden, ale čekáme už dlouho a v Caru mi řekli že takovou zkušenost s covid a odběrem zatím nemají. Chodím též do Apo…
Držím palečky… :mavam: a předem díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.11.20 11:02

@Eva.e
Jee…tak to je náhoda :) Já tam jsem strašně spokojená! Všichni jsou moc milí a profi.
Což se mi potvrdilo i dneska…
Kontaktovala jsem je přes FB, kde jsem s nimi komunikovala i na začátku, jestli mají volno pro nové pacienty.
Hned mi odepsali, že můj dotaz předávají vedoucí CAR Dr. Jirsové…
Ta mi za chvili volala, byla hrozně milá a měla pochopení.
Každopádně jsme se domluvili, že odběr neuděáme - zatím se můj stav spíš zhoršuje, tak ani nevíme, jak by mi bylo zítra. Folikuly proste popraskají a pak pujdeme znovu na stimulaci.
Měla jsem i malou hladinu hormonů, tak se mi to ani nebude počítat…a pořád mame 4 další pokusy. Nějak to tam udělají prý s pojištovnou.
Kdyby tě ještě cokoliv zajímalo, klidně napiš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
1.11.20 11:12

:mavam: díky poslala jsem ti zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.20 22:14

A muzu se zeptat, slo o to, jestli to nahodou neni covid, nebo se baly napr. Narkozy pri teplote? Ja totiz sla na odber take v dobe kdy sem byla nastydla a neco se u me rozjizdelo o cemz jsem car informovala. A rekly mi, ze odber se udela kazdopadne a ze se kdyztak odlozi transfer. Za par dni se mi potvrdil covid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex