IVF číslo 3

95
30.10.20 16:10

IVF číslo 3..

Ahoj holky, nevím ani co od této diskuze čekám, snad uklidnění, dodání viry ze to jednou klapne..Je mi 33 let, teď minuly týden jsem po 2.ivf,ve kterém bylo pouze 1 embryo (hatchujici, prý pekne)..no nevyslo..u prvního byly tři, ve dvou transferech, nevyslo..strašně, ale fakt strašně se bojím třetího, jak sakra nastavit psychiku na optimistictejsi vlnu..Holky, pomoc :? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
202
30.10.20 16:36

@Uspavacka ahoj..a oni tě stimulovali stejně jako u prvního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.10.20 16:39

@Uspavacka ahoj, máš udělaná vyšetření? Imunologii, genetiku atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
30.10.20 16:40

@Gemulka ahoj..nejdřív gonalem a pak rekovelle..vždycky kolem 10 vajec, ale pak odpadavaly..ten třetí den..imuno i genetiku mame a já mam teda PCO docela podle UZ rozjetý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
30.10.20 16:46

@Ginuš mam,měla jsem protilátky na spermie, a stitnou žlázu ale to je teď kompenzovane a poslední imuno byla už bez těch protilátek na spermie, já fakt už nevím. Radili mi držet nizkosacharidovou dietu, o tom musím něco načíst..to msm za to ze jsem driv tvrdila ze žádný decka nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
30.10.20 16:51

Mám PCO a až při 3 IVF se zadařilo a za pár dní rodím :) takže držím palce :hug: jinak já před 3 IVF navíc cvičila mojzisovku a měla odblokovanou páteř, takže jsem do toho šla s tím, že teď to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
30.10.20 17:03

@MaRou gratuluju..a dekuju za podporu. Jenom se zeptám, měla jsi dost embryí? Já vajec sice dost ale do 5-6 doleze tak 1-2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.20 17:03
@Uspavacka píše:
@Ginuš mam,měla jsem protilátky na spermie, a stitnou žlázu ale to je teď kompenzovane a poslední imuno byla už bez těch protilátek na spermie, já fakt už nevím. Radili mi držet nizkosacharidovou dietu, o tom musím něco načíst..to msm za to ze jsem driv tvrdila ze žádný decka nechci

Taky se chystám na třetí. Kdo ti radil tu nizkosacharidovou dietu?

• Citovat
  • Upravit
95
30.10.20 17:06
@Anonymní píše:
Taky se chystám na třetí. Kdo ti radil tu nizkosacharidovou dietu?

Moje doktorka v sanusu, prý ty sacharidy na to mají velký vliv..drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.20 17:09
@Uspavacka píše:
Moje doktorka v sanusu, prý ty sacharidy na to mají velký vliv..drzim palce ;)

Já o tom právě četla, že low carb pomáhá, hlavně u PCO, ale nemá to být az do ketózy. Proto mně zaujalo, že to doporučují i v CAR.

• Citovat
  • Upravit
95
30.10.20 17:11
@Anonymní píše:
Já o tom právě četla, že low carb pomáhá, hlavně u PCO, ale nemá to být az do ketózy. Proto mně zaujalo, že to doporučují i v CAR.

Ona mi to doporučila spis mezi řeči, nikam to nepsala, jenze teď vymyslet co bude clovek zrát 😆říkala hlavně ne sladke a co nejmíň sacharidů a když už tak ty pomalé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.20 17:13
@Uspavacka píše:
Ona mi to doporučila spis mezi řeči, nikam to nepsala, jenze teď vymyslet co bude clovek zrát 😆říkala hlavně ne sladke a co nejmíň sacharidů a když už tak ty pomalé

Zkus si to třeba týden házet do kalorickych tabulek, mne to pomáhá, najdeš tam ty hlavní zdroje.

• Citovat
  • Upravit
95
30.10.20 17:38
@Anonymní píše:
Zkus si to třeba týden házet do kalorickych tabulek, mne to pomáhá, najdeš tam ty hlavní zdroje.

Díky, stazeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24827
30.10.20 17:39

Držím ti palce :andel: :kytka: zázraky se dějí..
třetí ivf je prostě psychicky nejnáročnější.. pro mne bylo.
Ale v té době už jsme s manželem byli dohodnutí, že budeme žádat o adopci ;) tak to mne drželo nad vodou.. Protože upínat se celou duší na „poslední“ pokus je špatně..
Dnes jsem vděčná osudu za to, koho mi domů poslal :srdce: a věřím, že to tak prostě mělo být… ovšem ta 13letá neplodnost byla fakt šílené období a hrozně těžké..
přeju hodně štěstí a věř, že to dopadne tak, jak má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
30.10.20 17:40

@Uspavacka pokud jsi to uz u tech prvnich neudelala, tak si priplat veskery metody co nabizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí