Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nevím ani co od této diskuze čekám, snad uklidnění, dodání viry ze to jednou klapne..Je mi 33 let, teď minuly týden jsem po 2.ivf,ve kterém bylo pouze 1 embryo (hatchujici, prý pekne)..no nevyslo..u prvního byly tři, ve dvou transferech, nevyslo..strašně, ale fakt strašně se bojím třetího, jak sakra nastavit psychiku na optimistictejsi vlnu..Holky, pomoc
![]()
@Uspavacka ahoj..a oni tě stimulovali stejně jako u prvního?
@Uspavacka ahoj, máš udělaná vyšetření? Imunologii, genetiku atd
@Gemulka ahoj..nejdřív gonalem a pak rekovelle..vždycky kolem 10 vajec, ale pak odpadavaly..ten třetí den..imuno i genetiku mame a já mam teda PCO docela podle UZ rozjetý..
@Ginuš mam,měla jsem protilátky na spermie, a stitnou žlázu ale to je teď kompenzovane a poslední imuno byla už bez těch protilátek na spermie, já fakt už nevím. Radili mi držet nizkosacharidovou dietu, o tom musím něco načíst..to msm za to ze jsem driv tvrdila ze žádný decka nechci
Mám PCO a až při 3 IVF se zadařilo a za pár dní rodím
takže držím palce
jinak já před 3 IVF navíc cvičila mojzisovku a měla odblokovanou páteř, takže jsem do toho šla s tím, že teď to vyjde ![]()
@MaRou gratuluju..a dekuju za podporu. Jenom se zeptám, měla jsi dost embryí? Já vajec sice dost ale do 5-6 doleze tak 1-2.
@Uspavacka píše:
@Ginuš mam,měla jsem protilátky na spermie, a stitnou žlázu ale to je teď kompenzovane a poslední imuno byla už bez těch protilátek na spermie, já fakt už nevím. Radili mi držet nizkosacharidovou dietu, o tom musím něco načíst..to msm za to ze jsem driv tvrdila ze žádný decka nechci
Taky se chystám na třetí. Kdo ti radil tu nizkosacharidovou dietu?
@Anonymní píše:
Taky se chystám na třetí. Kdo ti radil tu nizkosacharidovou dietu?
Moje doktorka v sanusu, prý ty sacharidy na to mají velký vliv..drzim palce ![]()
@Uspavacka píše:
Moje doktorka v sanusu, prý ty sacharidy na to mají velký vliv..drzim palce
Já o tom právě četla, že low carb pomáhá, hlavně u PCO, ale nemá to být az do ketózy. Proto mně zaujalo, že to doporučují i v CAR.
@Anonymní píše:
Já o tom právě četla, že low carb pomáhá, hlavně u PCO, ale nemá to být az do ketózy. Proto mně zaujalo, že to doporučují i v CAR.
Ona mi to doporučila spis mezi řeči, nikam to nepsala, jenze teď vymyslet co bude clovek zrát 😆říkala hlavně ne sladke a co nejmíň sacharidů a když už tak ty pomalé
@Uspavacka píše:
Ona mi to doporučila spis mezi řeči, nikam to nepsala, jenze teď vymyslet co bude clovek zrát 😆říkala hlavně ne sladke a co nejmíň sacharidů a když už tak ty pomalé
Zkus si to třeba týden házet do kalorickych tabulek, mne to pomáhá, najdeš tam ty hlavní zdroje.
@Anonymní píše:
Zkus si to třeba týden házet do kalorickych tabulek, mne to pomáhá, najdeš tam ty hlavní zdroje.
Díky, stazeno ![]()
Držím ti palce
zázraky se dějí..
třetí ivf je prostě psychicky nejnáročnější.. pro mne bylo.
Ale v té době už jsme s manželem byli dohodnutí, že budeme žádat o adopci
tak to mne drželo nad vodou.. Protože upínat se celou duší na „poslední“ pokus je špatně..
Dnes jsem vděčná osudu za to, koho mi domů poslal
a věřím, že to tak prostě mělo být… ovšem ta 13letá neplodnost byla fakt šílené období a hrozně těžké..
přeju hodně štěstí a věř, že to dopadne tak, jak má ![]()
@Uspavacka pokud jsi to uz u tech prvnich neudelala, tak si priplat veskery metody co nabizi.