IVF číslo 3

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
16.11.20 19:32
@Uspavacka píše:
@Ginuš mam,měla jsem protilátky na spermie, a stitnou žlázu ale to je teď kompenzovane a poslední imuno byla už bez těch protilátek na spermie, já fakt už nevím. Radili mi držet nizkosacharidovou dietu, o tom musím něco načíst..to msm za to ze jsem driv tvrdila ze žádný decka nechci

Já si taky vyčítám jak jsem v pubertě všem vykládala jak děti nikdy nechci.. teď bych si za to nafackovala.. protože si myslím že jsem si to tím přivolala… A od 15 kdy jsem měla svého prvního přítele jsem se každý měsíc doslova modlila „panebože ať nejsem těhotná“.. teď mám za sebou 6 transferů ze 3ivf a modlím se opačně ať už jsem těhotná, ale asi mám smůlu.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
16.11.20 20:25

@DandátkoP ahojky, až půjdeš příště na transfer, dej si ráno grep nebo ananas..a po transferu taky :wink: prokrvují delohu, já si ještě ráno zašla do fitka a hodinu a půl rubala 😅 a zadařilo se…2. IVF celkem 5 transferů :wink: ty teď máš 8 mrazáčků..to je super, já mám taky ještě hodně zamražených.. tak se hod do pohody 🙂hodně dělá stres..mě pomohlo dát si i měsíc pauzu od transferu, když jsem se necítila psychicky ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
17.11.20 07:59

@Michaelavavra je..ale je nás tu spousta, co jsme otěhotněly, když jsme to nejméně čekaly a paradoxně některé už to vzdaly :mrgreen:

To vyjde! Máš ještě pořádnou baterii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
17.11.20 09:14

@sarka17 taky si teď vyčítám, ze jsme dlouho čekali…školy, dovolená, zobani antikoncepce…já jsem se na dítě začala cítit až tak kolem 27 a říkala jsem si tenkrát, ze si člověk řekne teď chci dítě…jako jiní v okolí a bum do půl roku ho měli, tak proč ne my🤷‍♀️Jedna, teď už bývalá kamarádka mi řekla, ze si to neumím poradně naplánovat a jasne za tím jít…Jo kdyby to bylo u všech jednoduchý jako třeba u tmavsich občanů🤩to už je takový černý humor🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.11.20 07:41
@Janča3030 píše:
@Uspavacka ahoj mužů vědět jak dlouho si stimulovala rekovelem? moc hodně ženských ho nemelo tak se blbě hledá info…1 ivf taky gonal a nic a ted 2 ivf rekovel z 18 foliku bylo jen jedno vajíčko a druhy den zavedeno…ted teda sem desátý den po et a test negativní 8o ještě mam asi tři dny čekat ale myslím ze to opet nedopadlo to už by se duch ukázal…brala sem ho jen 8 dni a přišlo mi to málo Proto asi jen jedno vajíčko bylo :zed:

Ahoj, promin za zpoždění. bylo to myslím 9 dni, ale dopadlo to stejne jako u gonalu, i poctove. vyslo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.11.20 07:44
@Michaelavavra píše:
@sarka17 taky si teď vyčítám, ze jsme dlouho čekali…školy, dovolená, zobani antikoncepce…já jsem se na dítě začala cítit až tak kolem 27 a říkala jsem si tenkrát, ze si člověk řekne teď chci dítě…jako jiní v okolí a bum do půl roku ho měli, tak proč ne my🤷‍♀️Jedna, teď už bývalá kamarádka mi řekla, ze si to neumím poradně naplánovat a jasne za tím jít…Jo kdyby to bylo u všech jednoduchý jako třeba u tmavsich občanů🤩to už je takový černý humor🙏

Joooo to mi taky jedna rekla.Snad nám to vyjde, musíme se hodit do pozitivního módu 🌈 ☀️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
29.12.20 10:56

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Máme za sebou 2 ivf, snažíme se o mimčo už 4 roky, také pořád v bývalém Caru říkali, jak jsem mladá a určitě mít dítě budu…přístupem a chováním doktorů jsme ale byli nuceni změnit car, zítra jdeme na první konzultaci do nového caru, tak jsem z toho dost nervózní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
2.1.21 15:14

Ahoj holky přidávám se bohuzel taky :mrgreen: čeká nás třetí ivf chodily jsme do kolínského pronatalu a výsledky tam nic moc :,( takový hodně laxní přístup, ted v úterý jsme meli prvni v genetu u dr Jarosove, byla sem zrovna 3dc tak mi udělali hormonalni profil a 8.1 jedu znova ze chce vidět zda mi naroste přirozené folik (což by byl zázrak ale aspoň de dohodneme na dalším postup )chci zkusit ještě jednu iui tvarila Se ze by mohla vyjít když mě nějak nastimuluji :mrgreen: nechodi tam někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
2.1.21 20:13
@Janča3030 píše:
Ahoj holky přidávám se bohuzel taky :mrgreen: čeká nás třetí ivf chodily jsme do kolínského pronatalu a výsledky tam nic moc :,( takový hodně laxní přístup, ted v úterý jsme meli prvni v genetu u dr Jarosove, byla sem zrovna 3dc tak mi udělali hormonalni profil a 8.1 jedu znova ze chce vidět zda mi naroste přirozené folik (což by byl zázrak ale aspoň de dohodneme na dalším postup )chci zkusit ještě jednu iui tvarila Se ze by mohla vyjít když mě nějak nastimuluji :mrgreen: nechodi tam někdo???

Ahoj, my chodili, ale do libereckého Gennetu. Bohužel jsme rychle utíkali, protoze kdyz má chlap fakt spatnej spermio, tak s tim absolutne neumej pracovat. Ale verim, ze prazskej Gennet na tom je líp. :dance: Držím palce, aby vyšlo jen iui, to by bylo nejlepsi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
2.1.21 21:16

@DandátkoP u nás je problém jen u mě, partner spermio na rozdávání 8) já mam ale pcos a amh 23 a v pronatalu stim neumějí pracovat navíc mi řekla ze sem prý už stará (je mi 30 ) takže třetí ivf chceme podstoupit raději v Praze jestli ns nej teda dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí