Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, možná trochu hloupý dotaz, ale co už. Už delší dobu se snažíme o mimčo. Tento měsíc mi plodné dny vychází na dovolenou u moře. Bude tam s námi i dcera a ještě dědeček s babičkou, takže moc příležitostí k tulení asi nebude. Teoreticky, pokud se nám podaří snaženíčko třeba kolem polední pauzy (například pošleme prarodiče s malou k vodě dříve), nebude potom vadit koupání v moři kvůli přežití spermií? Vím, že se obecně nedoporučuje se těsně potom nějak více omývat kvůli větší pravděpodobnosti.
A pak myslíte, že už to vadit nebude? I za předpokladu, že tulení bude třeba kolem toho poledne, ale ovu třeba až večer nebo druhý den ráno - že tu koupačku přežijí a počkají si? ![]()
Upřímně, pokud to až takhle řešíš, tak už ti hrabe (vlastní zkušenost)
koukni kolik lidí neřešilo nic a od moře si odvezli dítko v břiše. hodně štěstí.
Paneboze…kdyby blbost nadnasela, tak ani k tomu mori jezdit nemusite…
@Anonymní píše:
Paneboze…kdyby blbost nadnasela, tak ani k tomu mori jezdit nemusite…
no tak takovéhle anonymní výlevy tady asi nikoho zajímat nebudou ![]()
Já souhlasím, hele spouta lidí otěhotněla i přímo v moři
tak uvidíš co z toho bude, ale řekla bych že ta voda to fakt moc neohrozí ![]()
Ok díky za rady i názory. Já jsem psala, že je to hloupý dotaz, jsem si toho vedomá, ale prostě mi to vrtalo hlavou. A že mi z toho už možná trošku hrabe, no na tom asi taky něco bude. ![]()
Neboj, jak už holky psaly, nevadí to.
Možná ale bude větší pravděpodobnost, že otěhotníš, když místo tuleníčka zkusíte pohlavní styk ![]()
Ne, teď to nemyslím ošklivě.. Držím palce a hlavně se nestresuj ![]()
@ajleenka Já přijela na konci července od moře těhotná, a to jsem se u moře ráchala pořád a snažili jsme se dopoledne, odpoledne, večer…prostě jak to vyšlo. A moře jsem fakt neřešila, pokud se to má povést, povede se to ![]()
@ajleenka hlavně si užij dovolenou! přeci tam jedeš hlavně kvůli tomu, ne? když to pustíš z hlavy (a kde jinde by to mělo jít líp!) tak se třeba zadaří.
držím ti palce ![]()
Přesně tohle mě napadlo, když jsem odlítala k moři a tam se začali snažit. Ale věř, že prostředí a celkově to, že člověk vypne ti zažene nějaké řešení jestli si půjdou zaplavat s tebou nebo budou čekat
Aspoň já to tak měla. V neděli se dozvím, jestli jsme si třeba přivezli Ibizátko
Tak držím pěsti a´t se zadaří ![]()
@Iwisek píše:
Přesně tohle mě napadlo, když jsem odlítala k moři a tam se začali snažit. Ale věř, že prostředí a celkově to, že člověk vypne ti zažene nějaké řešení jestli si půjdou zaplavat s tebou nebo budou čekatAspoň já to tak měla. V neděli se dozvím, jestli jsme si třeba přivezli Ibizátko
Tak držím pěsti a´t se zadaří
Tak držím pěsti, ať to dopadne. A jsem moc ráda, že tedy nejsem jediná, kterou tohle napadlo. Ono je to hlavně z důvodu, že kvůli prarodičům asi na snažení nebude moc příležitostí, tak se snažím vymyslet nejvhodnější dobu. Ale ono to ve finále asi stejně vyplyne samo a když to má vyjít, tak to vyjde a naopak. ![]()