Spermiogram - sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2451
21.2.11 10:57

jj, tak jsem to tam odnesla, a odpoledne budou výsledky, tak jsem na to zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.11 19:58

Ahojky,my jsme byli na SPG 5.4 2011,dodrželi jsme tu 3.denní abstinenci jak nám doporučili,jsem zvědavá jaké bude mít výsledky,ty budou až za 14 dní,mě doktor také vyšetřoval,vzal mi krev už je to dva týdny co čekám na výsledky,a mám z nich dost špatný pocit,já už jedno dítě mám,přítel taky teď už se o druhé snažíme 17.měsíců a pořád nic,tak snad nám trošku svétla do toho všeho přinese moje i jeho vyšetření. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.15 19:16

Ahoj mam dotaz. V utery jedeme s drahym na spermiogram. Pisou 2-4 dni abstinence, ale my mame strasnou chut. Co se stane kdyz abstinenci nedodrzime?? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.15 19:19
@Anonymní píše:
Ahoj mam dotaz. V utery jedeme s drahym na spermiogram. Pisou 2-4 dni abstinence, ale my mame strasnou chut. Co se stane kdyz abstinenci nedodrzime?? :oops:

No co asi, ovlivni vam to vysledky. Ty vysledky jsou zalozeny na nejakych predpokladech, ktere ve vasem pripade nebudou platit.

• Citovat
  • Upravit
4984
8.2.15 19:51
@Anonymní píše:
Ahoj mam dotaz. V utery jedeme s drahym na spermiogram. Pisou 2-4 dni abstinence, ale my mame strasnou chut. Co se stane kdyz abstinenci nedodrzime?? :oops:

Tak jde hlavne o vas. Takze zatnete zuby ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
8.2.15 19:56
@Anonymní píše:

no tak nejspíš v tom případě může vyjít horší výsledek… A pokud vyjde nic moc, budete to muset absolvovat znovu, abyste si byli jistí, že to nebylo způsobné tím. pro chlapa to není nic moc zážitek, takže kvůli dvěma dnům byste to mohli vydržet ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.2.15 20:06
@Anonymní píše:
No co asi, ovlivni vam to vysledky. Ty vysledky jsou zalozeny na nejakych predpokladech, ktere ve vasem pripade nebudou platit.

hmm, nevim, ale 2-4 dny mi neprijde tak strasne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.15 20:09

Mne gynekolog ani po telefonu nic nerekli. Ja se to docetla na jejich strankach…

• Citovat
  • Upravit
1641
8.2.15 22:58

V případě nedodržení lhůty může být ovlivněn počet spermií i jejich pohyblivost. Prostě potom na spermiogramu nebudou ještě zralé. Plus to prý ještě negativně ovlivňuje stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.15 10:59

Tak jsme to nakonec radsi zaspali :-D dneska jde chlap po 14 dnech do prace a prijde utahanej jako kote, takze nastesti nic nehrozi… Ale uz jsem takovy magor, ze se mi o tom spermiogramu i zda :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex