Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky všem novým dušičkám, které trápí vysoká hladina FSH. Má některá podobné trápení jako já? Moc mě potěší, když se přidáte…
Vítám vás…
Ahoj, muzu se zeptat, kolik mas FSH ?
Ze Te vubec nechaji stimulovat. Ale kdyz jsi nejaka vajicka ze sebe „vydolovala“, asi jeste nebude hodnota tak spatna.
Jo promin, vidim v nadpisu nejakou cifru, ale moc nerozumim ..2011… ?
Ahojky, mám 14 a nějaké drobné. Vím, že některá centra stimulují pouze v hodnotě do 10, některá do 15…
Tak já měla FSH kolem 100 a u Apolináře mě zkoušeli stimulovat na IVF,ale bohužel jsem vůbec nereagovala,tak jsme tomuseli ukončit
Byli mi nabídnutý darovaný vajíčka
Tak to je tedy opravdu hodně…to mě mrzí. Také se divím, že tě stimulovali, o tom jsem ještě neslyšela. A jak jsi na tom teď? Rozhodli jste se pro ta darovaná vajíčka?
Ahoj, nevím jestli mohu vstoupit,ale já mám opačnej problém. Mám naopak nízké fsh. Doktor mi řek,že snad jen u nich v caru jsou schopni nebo spíš ochotni to řešit,ale protože jsem se to dozvěděla těsně před stimulkou,nějak nic o tom nic nevím.Co to přesně znamená,například v přirozeném cyklu a podobně.Před tím jsme měli jinou doktorku,ale ta byla s caru odejita,tenhle doktor,kterého máme je takový otevřenější,víc informuje. IVF nám nedopadlo dobře,měla sem nakonec jen jedno zavedené embryjko, jinak vajíček osm,šest zralých a oplodnili se čtyři.
Eli2,jsem v pořadníku na darovaná vajíčka,tak čekám
Mám předčasnou menopauzu a netvoří se mi vajíčka
Nasadili mi hormonální substituci,kterou musím užívat až do 55 let
O nízkým FSH jsem teda ještě neslyšela a jak se to řeší,hormonama?
Já bych ti ze svýho FSH klidně pár jednotek dala ![]()
mahdalka - to bys mohla
. Měla sem při ivf zvýšené dávky Gonalu,aby se mi nějaká vajucha vůbec vytvořila
Předčasnou menopauzu mi doktor také přiřadil, ale hormony brát nemusím, alespoň se prozatím nezmínil. Trošku mě zaráží ten tvůj pořadník.. Vím o pár holkách, které se v jeden den rozhodly pro vajíčka darovaná a druhý nebo třetí den si pro ně šla - už mají mimi. Tak držím palce, ať ti tvůj CAR najde brzy vhodná ![]()
Vajíčka od dárkyně během 3 dnů?To se mi ani nechce věřit.Tady v Praze je na to teda pořadník,protože čekatelek je víc,dárkyn bohužel málo,tak čekám,až na mě přijde řada ![]()
Ty mé zkušenosti jsou z Ostravy, ale určitě se na Tebe štěstíčko usměje ![]()
ahoj Eli, pridam se s povzbuzenim, mela jsem FSH 12.5 a vyslo hned prvni IVF
Zavadeli tedy jen jedno vajicko a nebylo ani co mrazit, ale vse dopadlo a mam krasnou dceru. Ty uz jsi podle popisek po ET, tak doufam, ze muzu gratulovat? ![]()
Nicky, strašně moc ti děkuji za tvou zkušenost!!! Blahopřeji k úspěchu
. Já jsem momentálně ve fázi, kdy ani na třetí pokus se nezadařilo ![]()