IVF a FSH 2011

1673
20.2.11 15:13

IVF a FSH 2011

Ahojky všem novým dušičkám, které trápí vysoká hladina FSH. Má některá podobné trápení jako já? Moc mě potěší, když se přidáte… :kytka: Vítám vás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.2.11 15:39

Ahoj, muzu se zeptat, kolik mas FSH ?
Ze Te vubec nechaji stimulovat. Ale kdyz jsi nejaka vajicka ze sebe „vydolovala“, asi jeste nebude hodnota tak spatna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.11 15:40

Jo promin, vidim v nadpisu nejakou cifru, ale moc nerozumim ..2011… ?

• Citovat
  • Upravit
1673
20.2.11 16:28

Ahojky, mám 14 a nějaké drobné. Vím, že některá centra stimulují pouze v hodnotě do 10, některá do 15…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.2.11 12:45

Tak já měla FSH kolem 100 a u Apolináře mě zkoušeli stimulovat na IVF,ale bohužel jsem vůbec nereagovala,tak jsme tomuseli ukončit :oops: Byli mi nabídnutý darovaný vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
21.2.11 13:25

Tak to je tedy opravdu hodně…to mě mrzí. Také se divím, že tě stimulovali, o tom jsem ještě neslyšela. A jak jsi na tom teď? Rozhodli jste se pro ta darovaná vajíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31577
21.2.11 17:43

Ahoj, nevím jestli mohu vstoupit,ale já mám opačnej problém. Mám naopak nízké fsh. Doktor mi řek,že snad jen u nich v caru jsou schopni nebo spíš ochotni to řešit,ale protože jsem se to dozvěděla těsně před stimulkou,nějak nic o tom nic nevím.Co to přesně znamená,například v přirozeném cyklu a podobně.Před tím jsme měli jinou doktorku,ale ta byla s caru odejita,tenhle doktor,kterého máme je takový otevřenější,víc informuje. IVF nám nedopadlo dobře,měla sem nakonec jen jedno zavedené embryjko, jinak vajíček osm,šest zralých a oplodnili se čtyři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.2.11 11:51

Eli2,jsem v pořadníku na darovaná vajíčka,tak čekám :nevim: Mám předčasnou menopauzu a netvoří se mi vajíčka :oops: Nasadili mi hormonální substituci,kterou musím užívat až do 55 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.2.11 11:52

O nízkým FSH jsem teda ještě neslyšela a jak se to řeší,hormonama? :nevim: Já bych ti ze svýho FSH klidně pár jednotek dala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31577
22.2.11 17:59

mahdalka - to bys mohla :lol: . Měla sem při ivf zvýšené dávky Gonalu,aby se mi nějaká vajucha vůbec vytvořila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
23.2.11 10:20

Předčasnou menopauzu mi doktor také přiřadil, ale hormony brát nemusím, alespoň se prozatím nezmínil. Trošku mě zaráží ten tvůj pořadník.. Vím o pár holkách, které se v jeden den rozhodly pro vajíčka darovaná a druhý nebo třetí den si pro ně šla - už mají mimi. Tak držím palce, ať ti tvůj CAR najde brzy vhodná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
23.2.11 11:45

8-o 8-o 8-o Vajíčka od dárkyně během 3 dnů?To se mi ani nechce věřit.Tady v Praze je na to teda pořadník,protože čekatelek je víc,dárkyn bohužel málo,tak čekám,až na mě přijde řada :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
23.2.11 12:02

Ty mé zkušenosti jsou z Ostravy, ale určitě se na Tebe štěstíčko usměje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
21.6.11 16:09

ahoj Eli, pridam se s povzbuzenim, mela jsem FSH 12.5 a vyslo hned prvni IVF :-) Zavadeli tedy jen jedno vajicko a nebylo ani co mrazit, ale vse dopadlo a mam krasnou dceru. Ty uz jsi podle popisek po ET, tak doufam, ze muzu gratulovat? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
22.6.11 20:33

Nicky, strašně moc ti děkuji za tvou zkušenost!!! Blahopřeji k úspěchu :kytka: . Já jsem momentálně ve fázi, kdy ani na třetí pokus se nezadařilo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí