Spí celou noc...

92
30.7.06 21:53

Spí celou noc...

Ahoj maminky,
naše téměř dvouměsíční Karolínka usíná okolo deváté hodiny večer a probouzí se po páté ráno. Prostě spinká celou noc jako andílek :D . Je to samozřejmě super, že se vyspím, ale je to normální, aby takhle malé miminko spalo tak dlouho bez kojení? Taky mám strach, abych nepřišla o MM, když máme mezi kojením vždycky takovou dlouhou pauzu… :?:
Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
163
30.7.06 21:56

Karkulko, jen to nezakřikni, když se koukneš níž do diskuse o malých nespavcích „pomoooc jsem grogy“, tak tam spousta maminek píše, že do určité doby jejich mimíska spala až skoro do rána. U nás tomu bylo stejně do tří a půl měsíců nám Filďásek spinkal od osmé večer až do sedmé do rána a pak jak když řekneš teď, konec, dnes je mu půl roku a vstává pravidelně kolem 0.30 a 4h., ale to už je jiná diskuse… Takže užívej dokud můžeš a neřeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.7.06 21:57

Nachlup tu samou, chválím nebesa za to štěstí a stejně se nevyspím, protože podlehnuvše dojmu, že mám spoustu času, ponocuju… :-D
Budou nám čtyři (měsíce) a mlíčko bez problémů. Myslím, že se touhle dobou už rozhodně bát nemusíš :-)
Spíš kolikrát budím prďolu nad ránem já, protože když usnu na břiše, prsa se mi nalejou a už to musí ven, abych mohla jít dospávat.
Po pravdě, vůbec jsem nečekala, že už takhle malý dítě bude spát tak dlouho. Ale je to - no skvělý, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
30.7.06 21:59

Ahoj Karkulko!

Prvních 5 měsíců takhle pěkně naše malinká taky spinkala a mlíčko bylo pořád.Jen někdy se budila ještě před pátou hodinou ranní.Nikdy jsem ji na krmení nebudila,ani v porodnici,když spala 5-6 i víc hodin,tak spala a dostala kojo až si „řekla“.Pak ale okolo 6.měsíce se začala budit čím dál častěji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
30.7.06 22:02

Karkulko,
moje malá začala spát celou noc už od šestinedělí (teda jen ta první holčička - druhá nám momentálně ukazuje tu druhou verzi :? ). MM jsem neztratila, kojila jsem plně do šesti měsíců a v pohodě.
Tehdy jsem ji ještě budila, protože cca kolem 3 - 4 měsíců vyspávala leckdy i přes 12 hodin. Měla jsem obavy, ale prospívala a byla v pohodě, tak jsem se to časem naučila využívat a s druhým těhu se spánek dooost hodil :) .
Takže užívej si toho a neboj.
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
30.7.06 22:02

Ahojky,

my mame ted presne to same, tri noci spi takhle dlouho a ctvrtou vstava po trech hodinach. Jsem zvedava, jak dlouho ji to vydrzi. Ale tusim, ze jen co zacnou rust zoubky, bude po spani. A mlicka je zatim dost :-)

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
30.7.06 22:06

Karkulko jsme na tom úplně stejně :lol: :lol: A modlím se aby to bylo tak i dál. Já už teda musím i přikrmovat, protože Terka nechtěla přibírat, ale i tak prostě spala celou noc. Všichni mi radili abych jí budila a udržela tak kojení co nejdýl, ale to mi přijde hloupost když tak krásně spinká, co by za to jiný maminy daly :wink: :lol: :lol: Takže ještě kojím a k tomu přidávám nutrilon. A občas se zadaří že spinká od 20 do 6,30 :lol: :lol: Jinak normálně spináme od 20 do 5…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
30.7.06 22:10

Ahojky,

uzivej si to. Nase Ela spala od narozeni do cca pul 6. mesice 6-9 hodin v noci. Pak se zacala 1×, vyjimecne 2× za noc budit a kojena je 4× denne porad i ted ve 14 mes.

tak at vam spinka, neboj, kdyby mela hlad, rekne si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
30.7.06 22:12

Obě naše holky spaly od cca 2,5 měsíců celou (nebo skoro celou noc). Úderem 4,5 měsíce to skončilo :( .
Viz. diskuse https://www.emimino.cz/modules.php?…

Na mlíko to celonoční spaní vliv nemělo.

Držím palce, a vám to vydrží! Není nad to se vyspat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
30.7.06 22:12

HMMMMM.Tak mě to taky trvalo do 4měsíce.Pak zlom..A počítam tak rok jsem se nevyspala.Ve 4měsíci malej spal 3týdny od 19.00do rána 7.00hod.nechápala jsem..Dokonce jsem se naněj dívala,jestli žije.No a pak zlom a začal mamánkovat a byla tu ta Zmiňovaná prsní závislost.Tak třeba budeš mít hodní dítko..Uvidíš časem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
30.7.06 22:20

Mně spaly dvojčata od 10 týdnů od 22 do 7h do rána bez kojení a byly bez problémů půl roku jen kojení. Kamarádky říkaly, že až začnu dávat příkrmy, budou se mi budit. Nestalo se tak. Byly kojení do 15 měsíců a zkrátka od 10 týdnů spí celou noc- samozřejmě věkem se to posunuje . Teď nám bude 2,5roku a vše je OK.
Neboj, když bude mít dítě hlad, vzbudí se.Buď ráda a ber to jako dar od Boha.Já si říkala, že jestli je někdo fakt tam nahoře a vidí jaká práce je s dvojčaty, že se rozhodl nás aspoň v noci super vyspat. Ale je pravda že šestinedělí byl horor a že jsem skoro skončila na psychině. Naštěstí se vše v pravý čas v dobré obrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
31.7.06 06:35

Každé miminko je jiné.

Julinka mi spala taky krásně, někdy se nevzbudila vůbec, někdy třeba jednou a podruhé až v šest a vstávaly jsme.
Pak zlom a teď jsem fakt grogy. Další noc, kdy jsem velmi často vstávala. Třeba budeš mít štěstí a Tvoje mimi bude spinkat pořád takhle krásně.
Na mléko to vliv nijak moc nemělo - je před šestým měsícem ho bylo trochu méně, ale rozkojila jsem to - ale to jsou ty spurty.

Peťula a Julinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
31.7.06 07:14

Tak tohle bych si přála také zažít 8O . Kubík mi naspal celkem max. 4 hod za noc a to se nejdéle po 2,5h budil. Každé 2 - 2,5h jsem kojila a moc jsem toho nenaspala. Začalo se to trošku lepšit až na 7 měsících, ale i tak to nebyla žádná sláva. Nic si z toho nedělej a vychutnávej si spánek. O mlíko by jsi neměla přijít. Moje teta měla mimi stejně jako já a ta musela kluka po 12h spánku v kuse budit na jídlo. Najedl se a zase usnul a tak to měla až do 1 roku :D

""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev027pr___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…027pr___.png

""http://www.rodice.cz/metrik/1860.png:http://www.rodice.cz/metrik/1860.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
31.7.06 07:23

Dominiček spával takto od 3 měsíců, pak už jsme bohužel kojila jen ráno, mlíka bylo málo…nevím jestli to bylo tím že jsme v noci nekojila.....koelm roku se to ale zvtrtlo a začal se v noci budit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
31.7.06 08:03

Ahojky,

pokud ti malá spí, jen toho využívej. Netrap se tím, že se v noci nebudí. Malá se budila co chvilku už od narození a vydrželo ji to zhruba 14 měsíců.
Pokud malá přibírá, tak ji nech spinkat. pokud bude mít hlad, ozve se.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky