Spí celou noc...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5044
31.7.06 08:26

Karkulko,
užívej si toho, že malá spinká celou noc. Buď ráda, že patříš k těm šťastlivcům :)
Náš Matyáš začal spát celou noc po šestinedělí, ale bohužel mu to vydrželo jenom do půl roku. Pak se začal budit cca 3× za noc. Teď, když mu je rok a půl, už je to lepší, ale stejně je spíš výjimka, když prospí celou noc - aspoň 1× v noci s vzbudí.
A neboj, o mlíčko nepřijdeš, ono si to tvoje tělo upraví podle toho, jak si malá řekne.

Tak držíme palečky, ať vám to spaní vydrží. My si toho teď moc neužijem, rostou nám poslední stoličky, tak naopak docela vzpomínám na doby, kdy Máťa spinkal celou noc :lol:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
31.7.06 09:54

ahoooj,

nase mala takhle spala uz v porodnici, byla jsem rada. nastesti ji to zatim drzi i ted (ma 4,5 mesice). o mlicko neprijdes, neboj se.. pres den kojis normalne a telo si upravi produkci mleka podle miminka.

(jo, v ty porodnici mi rikali, ze ji mam na jidlo budit, neudelala jsem to ani za nic, prece ji nebudu kazit, kdyz pribira ukazkove a nema jinak s jidlem problemy - takze jsem ji nezkazila jeji rezim a fakt umi takhle hezky spinkat do ted… chodi spinkat v 21 a procita na jidlo v 5 rano, pak spinka az do 8-8.45 hod. jak kdy!)

paaaa

marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
31.7.06 22:20

Ahoj maminky,

díky Vám všem za odpovědi, hodně jste mě uklidnily, že bych o mlíčko neměla přijít… Fakt si to teď budu užívat a neřešit!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
31.7.06 22:31

No, můj příspěvek tě asi neuklidní, ale taky by tu měl být.

Moje mimi spalo celou noc od šesti týdnů. spala, neplakala, andílek..... takže mě nemile překvapilo, když měla na tříměsíční prohlídce 4,3kg.....přibrala pouze 300g za 6týdnů. já patřím k těm ženám, které mlíko ztrácejí, pokud nekojí v noci. takže milé mlíko postupně ubývalo a malá si zvolna zvykala na málo a snažila se to dohnat spánkem. dokrm ju rychle vzpamatoval a vytrhl z letargie, ale v noci si prostě o jídlo neříkala - takže jsem pak dvakrát za noc budila (stačilo přiložit, ve spánku vypila a spala dál) a bylo po problému.
takže pozorně sledujte váhové přírustky a nespoléhejte se na to, že spící dítě nemůže mít hlad :wink:
pokud přibírá, tak je to ok, pokud ne, BUDIT.

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
31.7.06 23:11

Hluboka, hluboka zavist:-))))
Vitek se od narozeni budil v noci co dve hodiny a casem se to zhorsovalo. V jeho 4 mesicich jsem si pripadala jako zivouci mrtvola. Pod vlivem vsech moznych diskusi, jako ze se to dite samo odnauci jsem to vydrzela do jeho 14ti mesicu. Nekdy mi bylo hrozne a nekdy min hrozne. V noci jsem spala tak kolem 4 hodin a to ne v kuse. Pak jsem " NASTESTI" onemocnela a abych se nezblaznila, nocni kojeni jsem zatrhla. Kojime hodne dodnes, Vitan to pochopil rychle, takze problemy nam to neprineslo.

Moje narky sem uplne nepatri- Ale chtela jsem te uklidnit a poprat, at se to jako u ostatnich nezmeni a mas porad tak skvele spici miminko. Moje kamaradka sve dite kojila jen jednou za noc a taky se to nikdy nezhorsilo.

Aladina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
2.8.06 06:39

Holky nechcu zakládat nové téma, tak zkusím využít tuto diskusi. Mě malej taky spinká krásně 5 až 6 hodin, ale vždycky jak se probudí, tak potom chce tak 3 hodiny chovat a papat a vykládat a je mu jedno kolik je hodin. Třeba tři v noci. Nemáte to někdo? Jak ho ukidnit dřív? Díky Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.8.06 06:48

Ahoj, koukam že malý je jen 12 dní starý, mě do 6 týdnů malej dělal to samé, vůbec nerozlišoval den a noc, naučila jsem se spát kdykoliv spal on, a po 6 týdnech v noci po jídle už usínal jako dudek. Ale ráno kolem páté už taky nespíme :( Takže vydrž, on si to srovná za čas sám.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
2.8.06 06:51

Děkuju moc za podporu, já na něj hledím jak z jara, malá byla úplně něco jinýho, u prsa vždycky usnula a Štěpán usne, ale až ho po čtvrtý za tři hodiny kojím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
2.8.06 06:52

Blanko, Štěpánek je ještě je moc maličký, chvilku potrvá, než se spaní srovná. V šestinedělí si děti spí a budí se dost nevyzpytatelně. Naše mladší dcera začala mít noc až po cca 6-ti týdnech, jinak spávala i v noci v necelých hodinových intervalech. Chce to přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
4.8.06 18:00

Ahojky,
tak já se musím přidat k ostatním názorům, od šesti týdnů spala malá až do pěti do rána, vydrželo jí to asi do čtvrtého měsíce a pak se začala budit pořád častěji, až se poprvé budila v jedenáct a pak každou hodinu. Takže si pěkně nadespi do zásoby. Ale třeba budeš mít štěstí a budeš mít šípkovou růženku. Určitě bych v noci dítě nebudila pokud spí. Ono si to miminko odpapá přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí