Spinální anestesie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
11.3.12 20:16
emari píše:
Díky… Já to asi moc řeším, ale chtěla bych aspoň kojit, když už nemůžu normálně rodit. Ale zatím se mi nedělá vůbec žádné mlezivo, mám pár dní před termínem a prsa jsou snad stejně velká (oops, vlastně malá :roll: ), jako před těhotenstvím… Tak si to chci nějak posichrovat, ale asi to nechám na přírodě. Ještě přemýšlím - odsávačku ti půjčili, nebo jsi měla svoji?

Ja byt tebou se zbytecne nestresuju. Ja jsem se taky bala, ze se mi nerozbehne laktace, mlezivo pred porodem taky zadne, prsa vice mene stejna a ted to ze me tece horem dolem :lol: Malou mi poprve donesli asi 3hodiny po porodu, pricucla se krasne, pak kazde 3hodiny, pres noc si ji nechali na novorozeneckem a i tak jsem se pekne rozkojila. Takze kliiiid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
11.3.12 20:23

měla jsem a rozhodně nelituju. ležela jsem od rána do večera na zádech na samostatném pokoji a chodili mi vyměňovat podložky. ale na nic jiného jsem stejně neměla moc myšlenky. manžel byl dlouho u mě i s malou, pak si ji vzali na 2 dny sestry a nosily ji na kojo.
byla jsem už několikrát na operaci a nemám ráda to probouzení, proto jsem volila spinál.
jinak myslím, že vše už bylo řečeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
11.3.12 20:27

Díky za rady… tak uvidíme. To je neuvěřitelný, jak se to přiblížilo a že za týden už budu moudřejší :-) Zatím jsem jenom našprtaná, chvílemi plaším, ale říkám si, že fiklé břicho, bloklá záda a dobíhající viróza je výzva, která tlačenici nevyvolá :-) Tak proč si předem přidávat starosti s nějakou laktací :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
12.4.12 13:52

Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda se nekomu po spinalni anestezii objevily bolesti zad? Nikdy me zada nebolela, ani v tehotenstvi, ale od porodu me dost boli bederni oblest a jakoby mi dela problem stat na prave noze…napadlo me, jestli mi pri spinalu nemohli napichnout nejaky nerv…nema nekdo podobne zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.4.12 20:47

Ahoj :mavam: já žádné bolesti neměla ale kamarádka byla taky na spinalu a říká totéž,měla strašný bolesti zad a má je dodnes je 9m po porodu,cvičí trošku to pomahá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
12.4.12 21:20
@pansy píše:
Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda se nekomu po spinalni anestezii objevily bolesti zad? Nikdy me zada nebolela, ani v tehotenstvi, ale od porodu me dost boli bederni oblest a jakoby mi dela problem stat na prave noze…napadlo me, jestli mi pri spinalu nemohli napichnout nejaky nerv…nema nekdo podobne zkusenosti?

Ahoj, já rodila před třemi týdny a problémy nemám… takže nepomůžu, ale ani nepostraším - třeba to s tím nesouvisí? Ale pokud by problémy trvaly, poradila bych se určitě s doktorem. Přeju, ať bolest rychle odezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí