Špinavý sporák
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Špinavý sporák
Zdravím ![]()
Koupili jsme byt a máme týden na nastěhování a vystěhování. Jenže předchozí majitel byl prase a nedbalec na druhou, takže bojujeme i se špínou ale taky s nedostatky bytu. K věci - mám nakoupené všechny čístící prostředky jako- jar, cif, savo, savo na mastnotu, savo desinfekce atd… a nemůžu se zbavit tohoto ani mou osvědčenou jedničkou savo na mastnotu
poraďte prosím co stím..předem moc díky zabrady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@adevoj zkus penovej cistic na trouby z dm.Ten rozpusti snad vsechno jednou jsem s nim cistila totalne zadelanej sporak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me na toto pomohl parni cistic. brala jsem jim v novem byte vse vcetne zasleho sprchoveho koutu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucinka1986 píše:
Kyselina citrónová pomáhá
Smíchat s vodou a drhnout? jinak diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adevoj Dej to do myčky. Jinak kyselina citronová nebo ocet. Oboje horké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu Máš dooručení na nějakou značku. Já měl z Lidlu a buď jsem ho používal špatně, nebo mi nepřišlo, že je to lepší než tekutý písek a houbička.
Bojuji doma s vodním kamenem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac z lidlu jejich přípravky W5…ty jsou super…a pěnový na trouby je super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na hliník-Drátěnka se saponátem kovová, 5 ks, 5,7×5,5×1,4 cm 600081 -vyrábí to TORO, je nejlepší. tím to jde nejlépe, ale ne na 100%. Na hliník nemůžete z chemikáliemi můžete ještě použít
jemny smirkový papír, klasický prášek na nádobí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adevoj píše:
Smíchat s vodou a drhnout? jinak diky
Dát do kastrulku vodu s kyselinou a nechat povarit chvilku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac hele, značku si nepamatuji. Já ho měla půjčený od mamky. Ale příští týden se jí zeptám a napíšu. Fakt fungoval výborně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit