Jakou si koupit značku pračky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jakou si koupit značku pračky?
Ahoj holky
Potřebuji poradit, budeme si kupovat novou pračku, protože stávající Whirlpoolka se stále rozbíjí. Můžete mi doporučit nějakou značku? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@79Pavlínka79 Nám byla jako nejlepší značka praček doporučena Electrolux, ale vlastní zkušenost zatím nemám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Beko, úplně obyčejná… Pere už 7 let občas i několikrát denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme whirlpool, ta odešla po dvou letech. Teď máme AEG a pere už sedmý rok…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na štěstí není to jen o značce, ale i o konrétním kusu. obecně pračky Whirlpool nebyly nikdy extra chválené.
První pračku jsme měli candy mini- potřebovali jsme ji vměstnat do kuchynské linky.
Druhou mám electrolux. V záruce jsme měnili topné těleso, těsně po záruce znovu a už je to tuším 5 let od druhé výměny a je ok.
Za mě je dobré prozkoumat spotřebu, hlučnost, délku praní cyklu se kterých chceš nejčastěji prát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám od Bosche, už jede přes 9 let bez závad s tím, že vyvařuju, příležitostně jí přetížím, filtr čistím tak jednou za rok a odvápnění provádím octem. Tchyně má nástupce té mojí a už jí taky jede 5 let bez závad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My vybíráme spotřebiče zásadne od Bosche (pračka, myčka, trouba, varná deska…) Na pračku a myčku jsem měla jeden zásadní požadavek, který jsem jinde nenašla, a to zkrácení délky programu. Spotřebiče máme spoustu let a ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovali jsme AEG Lavamat (pri stehovani jsem ji musela nechat v minulem byte) a ta byla naprosto skvela. Pokud vim, pere zhruba sedmym-osmym rokem bez jakekoliv poruchy doted. Pak jsme narychlo kupovali pred rokem a neco Beko a ta teda neni nic moc. Obcas pradlo poradne nevyzdime (a to rozhodne neni preplnena), ani ty funkce nejsou buhvico… Jestli budu v budoucnu kupovat pracku zas, urcite pujdu znovu do AEG, nebo Miele (ta rodicum pere bez poruchy a spickove uz 15 let).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslim, že je to kus od kusu, ale tenkrát mi byly doporučeny - AEG, Electrolux, Zanussi (tu mám já). I teda z hlediska opravy, že tu máme na tyhle značky servis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PpeŤuLiK zkrácení programu umí i AEG, dost to používám, než jsem jí ale kupovala, v životě by mě nenapadlo tuhle funkci hledat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katerina308 aha vidíš. Já k této funkci taky přišla v podnájmu a od té doby jinou nechci
Hodně to využívám právě i u myčky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám gorenje-už bych ji nikdy nekoupila je to debil. í pračka, buď má program na 17minut na 30stupňů (což je málo) a na 40stupňů je program na 2hodiny (což je dlouho zase zbytečne) Hrozně krčí prádlo i na 800otáček tak musim žehlit, hrozná fakt děsná pračka. Predtim jsem měla samsung a ta byla paradní, nemusela jsem ani žehlit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame vsechny spotrebice Beko a jsme spokojeni uz radu let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit