Jakou si koupit značku pračky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Na tuto značku jsem už slyšela hodně chvály. Opravdu je to takový rozdíl oproti ostatním značkám? A odkud jste pračku objednávala? Jaký mají způsob dopravy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame aeg od roku 2007, k tomu jsme prikoupili susicku aeg v roce 2010, postavili na ni a spojili mezikusem. Jsem spokojena, az jedna z nich chipne, kupuju zas aeg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozdíl je opravdu velký a AEG navíc poskytuje nadstandardní záruku na pračky. Pračku jsem objednávala přes Datart a využila jsem služby Dopravart, takže mi pračku přivezli, vynesli přímo do bytu a rovnou i nainstalovali, perfektní služba, díky které jsem se nemusela nikoho doprošovat o vynesení a zapojení.
- Citovat
- Upravit
Prosím pěkně, zajímalo by mě, když máte pračku a sušičku, tak jde to umístit na sebe tyhle dvě věci nebo ne?
- Citovat
- Upravit
@Milusska30 píše:
Prosím pěkně, zajímalo by mě, když máte pračku a sušičku, tak jde to umístit na sebe tyhle dvě věci nebo ne?
mame oboji aeg, koupili jsme mezikus, ktery je drzi pohromade. Nahore je susicka, protoze je lehci.
https://www.aeg.cz/…kit/skp11gw/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy No je dobře, že to vím, ale pro jistotu jsem si koupila jak pračku, tak sušičku od oravi, protože jsem četla, že od stejného výrobce tady ten problém nehrozí
- Citovat
- Upravit