Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jednak to může být vysazením antikoncepce, tělo se bude srovnávat, druhak si kup těhotenský test.
Ahoj, mám stejný problém. Jsem 10DPO, dnes růžový lehký výtok, teplota 37°C, test včera negativní. Do menses zbývá 3-4 dny, tak babo raď?? ![]()
@Michelle7777
Může to být zahnizďování nebo špinění před ms
Nezbývá než počkat
@Michelle7777 píše:
Ahoj, mám stejný problém. Jsem 10DPO, dnes růžový lehký výtok, teplota 37°C, test včera negativní. Do menses zbývá 3-4 dny, tak babo raď??
já bych ti poradila, ale nemůžu, nejsem totiž žádná baba ![]()
@terinka4444 Ahoj, mám stejný problém. Jsem 10DPO, dnes růžový lehký výtok, teplota 37°C, test včera negativní. Do menses zbývá 3–4 dny, tak terinko444 raď ![]()
Ahoj
Chodí sem na emimino moji známí, tak raději anonymně. Minulý měsíc jsem vysadila HA, jelikož se tak od března nebo dubna chceme začít o mimi. Minulý měsíc jsem si zapomněla vzít za celý měsíc celkem 3 prášky, poslední měl být v pondělí 6.1.,na ten jsem zapomněla a tuším že 7.1.jsme měli přerušovanou soulož.10.1.jsem dostala očekávanou MS kterou obvykle mívám 5dní, tentokrát jen 3dny,4.den špinění,5.den nic a 6.den zase špinění, od 17.1.jsem si začala měřit BT-17.1.byla 36.8,včera-36,8 a dnes 36,7 a právě dnes jsem začla špinit, dále mám už 3 dny bolesti do podbříšku, nevim zda to může být ovulace nebo snad těhu
ale styk jsme měli 3dny před očekávanou MS tak nevím
Co myslíte? Děkuji za všechny odpovědi a rady
(Ovulaci netuším kdy mám ale nikdy jsem takhle po skončení MS nešpinila.)