Duphaston a zkušenosti

38
18.1.14 09:08

Duphaston a zkušenosti

Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s užíváním Duphastonu. Jestli vám pomohl otěhotnět. S manželem se pokoušíme o miminko 2 roky, brala jsem Utrogestan a nyní pan doktor zkusil Duphaston. Pomohl vám k miminku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46226
18.1.14 09:18

Ahojky, me duphaston pomohl k otehotneni, hned druhy mesic sem otehotnela, ja jej brala kvuli nizke sliznici, ono zalezi co mas taky za problem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
18.1.14 09:19

Popravdě moc nechápu, co tím pan doktor zamýšlel, progesteron jako progesteron, Máš ovulaci? Partner je ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
18.1.14 09:24

Já s ním mám špatnou zkušenost.. Dostala jsem ho v 16 týdnu na udržení a výsledek byl naprosto opačný..

• Citovat
  • Upravit
46226
18.1.14 09:27

@sissi79 ja jej brala do 12.tydne a potom uz ne, to je teda divny ze ti to dali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
18.1.14 09:34

Dala mi to dr ve špitále.. Byla jsem tam že mám šílené boledti v zádech a tříslech a dr od pohledu řekla že rodím…

• Citovat
  • Upravit
11955
18.1.14 09:34

@sissi79 když se dítě dere na svět v 16tt, má medicína jen velmi omezené možnosti, co s tím dělat - duphaston může v některých případech těhotenství podpořit, ale není v jeho silách těhotenství zachránit…

@lucka83 pokud jsou komplikace, bere se až do 36-38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
18.1.14 09:38
@wobludka píše:
@sissi79 když se dítě dere na svět v 16tt, má medicína jen velmi omezené možnosti, co s tím dělat - duphaston může v některých případech těhotenství podpořit, ale není v jeho silách těhotenství zachránit…@lucka83 pokud jsou komplikace, bere se až do 36-38tt

aha, diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
18.1.14 10:03

@wobludka ono de nedralo.. blokly se mi spíš záda a jak jsem celou dibu zvracela tak po tomto léku se to zhoršilo, zvracela jsem i po vodě a ve finále i krev.. Měla jsem vodu v břiše.. Ale nakonec vše dopadlo jak mělo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
38
18.1.14 10:13

Já mám hodně cyst na jednom vaječníku a to prý brání oplodnění, manžel pojede v únoru na spermiogram, tak se teprve uvidí. A mě ještě čekají odběry krve na hormony a dělal mi stěry. Kdyby to do března nevyšlo, tak nás prý pošle na umělý oplodnění, ale radši bych byla, kdyby to šlo bez něj, ale tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
18.1.14 10:30

Ahoj, mě ho dali po zamklém těhu. Na 3 měsíce. Mám 2 balení za sebou, k oplodnění nedošlo, zato sem přibrala 6 kg :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
18.1.14 10:57

Beru ho čtvrtý cyklus a nic. :cert:

• Citovat
  • Upravit
38
18.1.14 11:06

Tak uvidím, doktor říkal, že pokud neotěhotním do března, pošle nás na umělý oplodnění. Hlavní je nenervovat se. Tak všem snažilkám držím palečky, at nám ty mimča vyjdou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.1.14 18:54

Ahoj holky, já dostala duphaston na srovnání menstruace (chci otěhotnět a pokud to mám nepravidelně, tak sem ani náhodou nemohla spočíta svoje plodné dny) a celkem to na to srovnání i funguje, takže počítám plodné dny a zatím se nedaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
19.1.14 23:08

Ahojky já ho dostala teď na tři měsíce. Beru první cyklus, mám ho na nízkou sliznici a srovnání cyklu. Jsem po něm celkem dost unavená, pořád mi padají oči a občas cítím žaludek, tak doufám, že aspoň zabírá a sliznice naroste jinak nás čeká CAR. Jinak mi ho dr. napsala 11-25DC 1-0-1 z čehož mám trochu strach, jelikož všude píší, že zastavuje ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí