Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky jsem 9.měsíců po porodu, do 6.měsíců jsem plně kojila ted už kojím jenom ráno, večer a v noci tak jednou až dva krát. Ještě jsem nedostala menstruaci až předevšírem jsem měla s manželem pohl.styk, trochu to bolelo jako vždycky( byla jsem po porodu hodně šitá)ale tentokrát mě nebolelo to co mi šili ale jakoby něco ve vnitř,druhý den jsem začala špinit, občas jsem mívala i takovou menstruaci,ted nevím co to je jestli menstruace nebo n ěco jiného
ahoj, já jsem po porodu víc jak 11měsíců a už přes měsíc nekojím vůbec a menstruaci jsem ještě ani neměla, ale nic mě nebolí, jen as od času podbřišek. Raději si zajdi na gyndu,můžeš to mít třeba jen cystu.
Ahoj, bohužel jsem po večerním sexu ráno zjistila, že špiním. To ráno (sobotní) víc, pak už jen malinko světle hnědě. Trvalo to asi 1 den, pak to vypadalo, že ok. Ale už dvakrát po zapojení břišních svalů na wc jsem pak našla narůžovělý výtok. Po té už zas nic, nebo téměř nic. Milování proběhlo v pátek, bylo to asi 5 dnů po skončení ms. U lékaře jsem byla na preventivce před 4 měsíci, mám jít zas v červnu.
Mám plašit
?
@leni79 píše:
Při milování nešpiním já ani manžel. Dodržujeme hygienu a před sexem se okoupeme. Nejsme přeci zvířátka.
No ty jsi fakt vtipná. HA HA
.
Třeba došlo jen k nějakému menšímu poranění při styku. Pokud už nekrvácíš, nic, tak bych asi neplašila.
Ale samozřejmě pokud se necítíš nebo máš bolesti, tak si k dr. zajdi, já bych to ale asi neřešila ![]()
@jajul ahojda a nemáš náhodou nějakou malou cystičku??? a bolí tě břicho?? mě po sexu bolelo břicho a též jsem lehce krvácela a špinila a doktorka mi našla malou cystu a že to je tím prej ![]()
@leni79 tak tejďka nechápu co tím chtěl básník říct
? že by IQ tykve? ![]()
@leni79 Přečetla jsem si i ostatní tvoje příspěvky. Doufám, že jsi jen provokatérka, že něco takového se v reálu nevyskytuje.
Jednorázové zašpinění po sexu se snad neřeší. Kdyby se to ale nějak opakovalo, raději si zajdi k doktorovi. Pokud se to stane jen náhodně, jde s největší pravděpodobností o nějaké malé poranění.
@Banny píše:
Třeba došlo jen k nějakému menšímu poranění při styku. Pokud už nekrvácíš, nic, tak bych asi neplašila.Ale samozřejmě pokud se necítíš nebo máš bolesti, tak si k dr. zajdi, já bych to ale asi neřešila
Taky jsem si říkala. Nic mě nebolí, cítím se dobře. Cytologie bývá v pořádku, tak čípek by to být taky neměl.
Holky děkuju
, myslela jsem si to, ale člověku to nedá. Přece jen je to už pár dnů, nikdy se mi to nestalo, tak jsem se chtěla zeptat. Kdyby se to opakovalo, rozhodně k lékaři dojdu, stejně mě to v červnu čeká tak jako tak.
@leni79 Tak že bys nám vysvětlila, co jsi svým rádoby vtipným příspěvkem myslela
? Vysvětlovat, že my se také před sexem koupem, tu fakt nehodlám
.
@leni79 Já jen, že mně naznačuješ, že jsem prase, když řeším možný zdravotní problém.