Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Začala jsem užívat antikoncepci minisiston, před tím jsem žádnou HA nebrala. První prášek jsem si vzala první den menstruace. Po 7 denní menstruaci špiním. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Je to v prvním měsíci užívání HA normální? Nebo mi nesedí antikoncepce? Jiné problémy nemám … děkuji moc za odpovědi ![]()
ano, v prvním měsíci užívání HA je to úplně normální, myslím, že to je i v příbaláku. Stejné to je i u změny HA, ale to se Tě netýká ![]()
Kájinko, máš pravdu, není to tam. Našla jsem si SPC, ale píší tam o možném slabém krvácení během cyklu, které je normální. Ale nevím na kolik se schoduje SPC a příbal. leták.
dej tomu čas,první cykly s antikoncepcí bývají trochu rozhozené ![]()
Ahojky děvčatka,potřebovala bych poradit možna i uklidnit sem těhu v 35 letech moje první,dlouho to nešlo
byl problem u mně mám v těle hodně testosteronu ale po laparoskopii se už to povedlo ale mimo děložně,teď po roce z mužem čekáme znovu
ale od 6t jsem začala špinit tak hnědě někdy víc někdy miň a někdy vůbec.Jsem teď v 9t,doktor před tydnem na špiněni nějak nereagoval ale zato se mu moc nelibilo že mimi roste,bije mu srdičko a obal se nějak nezvěčuje už dlouhodobě beru femibijon 800 a teď ultrogestan,stalo se to už někomu? mužu o malé přijit sem celkem nervozni a nevim skym si popovidat,prosim napište mi svoje názory na muj připad,dělám pro to male vše,předem děkuji Iwa ![]()
Ahoj, já s tím zkušenost přímo nemám, ale vím že kamarádka krvácela skoro celé těhu a v pohodě malého donosila. Držím palečky ať je vše v pohodě ![]()
Moc ti děkuji za odpověď štístkule snad to je bojovnik a dojdem do konce ![]()
Tak dnes po našém psaní sem začala krvácet odpoledne sem jela na pohotovost do nemocnice, bohužel
srdičko přestalo bit
,zitra ráno mám nastup do nemocnice na čištěni. tak snad se nám to ještě z manželem podaři do 40 let ještě zabojuji pak už to asi vzdám. ![]()
@iwona je mi to moc moc líto
, určitě se jednou zadaří, nepřestávej bojovat, držím ti moc moc palečky ![]()
@iwona Taky se to u mě podařilo až napotřetí. Držím palce, vím co jsou to za stresy. Četla jsem o Femigardu, ty co chtějí otěhotnět s ním mají ty nejlepší zkušenosti. Zkus si o něm něco vyhledat, podpoříš otěhotnění. Nejlepší jsou asi různé příspěvky z diskuzí nebo přímo na stránkách, kde jej prodávají.
Ahojky všem
tak jsem se koukla na ten femigarden tedy přesněji na diskuzi o něm a vypadá že by mohl pomoct, no ale ja beru femibijon 800 a tam by mněla byt stejna reakce, vzdát to asi ještě nevzdám a budem to opět zkušet
snad se to jednou povede ještě jsem nebyla u lekaře po vyčištěni, teprv se tám chystám. Uvidime co nato poví, možna bych měla pak začit brát dřív ten ULTROGESTAN. ![]()