Špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
11.1.11 19:59

špinění po 2. týdnu užívání HA

Začala jsem užívat antikoncepci minisiston, před tím jsem žádnou HA nebrala. První prášek jsem si vzala první den menstruace. Po 7 denní menstruaci špiním. Nemáte s tím někdo zkušenosti? :) :( Je to v prvním měsíci užívání HA normální? Nebo mi nesedí antikoncepce? Jiné problémy nemám … děkuji moc za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2613
11.1.11 20:03

ano, v prvním měsíci užívání HA je to úplně normální, myslím, že to je i v příbaláku. Stejné to je i u změny HA, ale to se Tě netýká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.11 20:04

Ano,je to úplně normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.1.11 20:04

Nemůžu se toho právě v letáku dočíst :/ děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
11.1.11 20:13

Kájinko, máš pravdu, není to tam. Našla jsem si SPC, ale píší tam o možném slabém krvácení během cyklu, které je normální. Ale nevím na kolik se schoduje SPC a příbal. leták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.1.11 21:24

dej tomu čas,první cykly s antikoncepcí bývají trochu rozhozené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.6.12 13:18

Ahojky děvčatka,potřebovala bych poradit možna i uklidnit sem těhu v 35 letech moje první,dlouho to nešlo :,( byl problem u mně mám v těle hodně testosteronu ale po laparoskopii se už to povedlo ale mimo děložně,teď po roce z mužem čekáme znovu :) ale od 6t jsem začala špinit tak hnědě někdy víc někdy miň a někdy vůbec.Jsem teď v 9t,doktor před tydnem na špiněni nějak nereagoval ale zato se mu moc nelibilo že mimi roste,bije mu srdičko a obal se nějak nezvěčuje už dlouhodobě beru femibijon 800 a teď ultrogestan,stalo se to už někomu? mužu o malé přijit sem celkem nervozni a nevim skym si popovidat,prosim napište mi svoje názory na muj připad,dělám pro to male vše,předem děkuji Iwa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.6.12 13:41

Ahoj, já s tím zkušenost přímo nemám, ale vím že kamarádka krvácela skoro celé těhu a v pohodě malého donosila. Držím palečky ať je vše v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.6.12 13:57

Moc ti děkuji za odpověď štístkule snad to je bojovnik a dojdem do konce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.6.12 13:59

Určitě, hlavně dej na sebe pozor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.6.12 21:56

Tak dnes po našém psaní sem začala krvácet odpoledne sem jela na pohotovost do nemocnice, bohužel :,( srdičko přestalo bit :srdce: :(,zitra ráno mám nastup do nemocnice na čištěni. tak snad se nám to ještě z manželem podaři do 40 let ještě zabojuji pak už to asi vzdám. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.6.12 12:04

@iwona je mi to moc moc líto :,(, určitě se jednou zadaří, nepřestávej bojovat, držím ti moc moc palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.12 12:27

@iwona Taky se to u mě podařilo až napotřetí. Držím palce, vím co jsou to za stresy. Četla jsem o Femigardu, ty co chtějí otěhotnět s ním mají ty nejlepší zkušenosti. Zkus si o něm něco vyhledat, podpoříš otěhotnění. Nejlepší jsou asi různé příspěvky z diskuzí nebo přímo na stránkách, kde jej prodávají.

• Citovat
  • Upravit
6
17.6.12 13:15

Ahojky všem :) tak jsem se koukla na ten femigarden tedy přesněji na diskuzi o něm a vypadá že by mohl pomoct, no ale ja beru femibijon 800 a tam by mněla byt stejna reakce, vzdát to asi ještě nevzdám a budem to opět zkušet :srdce: :) snad se to jednou povede ještě jsem nebyla u lekaře po vyčištěni, teprv se tám chystám. Uvidime co nato poví, možna bych měla pak začit brát dřív ten ULTROGESTAN. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí