Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, mám takový problém. Gynekolog mi po porodu napsal antikoncepci alazia, protože jsem hned po šestinedělí začala menstruuovat, jelikož odstřikávám, tak kvůli toho.
No začala jsem brát HA hned první den menstruace ale ta vůbec neustupovala a měla jsme ji 14 dni a celkem silnou, tak jsem ji vysadila, teď je to 4. Den od vysazeni a strašně mě bolí břicho a krvácení strašne s hrudkama. Chtěla jsem ji vysadit jen na týden ale přemýšlím, ze ji vezmu dřív. Měl to taky tak někdo? Mám hlavně strach abych nepřišla o mliko. Předem děkuji za každou radu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, rada bych se zeptala zde mate zkušenosti s následujícím. Menstruaci pravidelnou mám, krvácení celkem standardní. Nyní jsem tři/čtyři dny velmi lehce spinila a během dalších čtyřech dnů mám opravdu silnou menstruaci. Nikdy jsem se s tímto nesetkala, mate nějaké zkušenosti? Díky.
Ahoj, raději si to pohlídej. Kdyby ses necítila dobře (větší nebo jiné bolesti než jindy ) či se to opakovalo, tak raději na gyndu. Mě se tak projevoval myom. Ale ta silnější menstruace byla u mě pár měsíců za sebou a větší bolesti než kdy jindy.
Dobrý den,
mám k Vám prosbu. Mohu Vás poprosit o informace ohledně léčby Mounjarem?
Za prvé, na kolik přijde přibližně roční léčba tímhle lékem? Ráda bych zůstala u dávky 5 nebo 7,5 mg, je to možné?
Postačí mi naspořených 65 tisíc? Více si nemohu dovolit.
Je tady někdo, komu pomohlo Mounjaro zhubnout, kdo přibral po hormonální léčbě (na otěhotnění)?
Od lékaře svolení mám, nyní jen potřebuji vědět, zda si to mohu dovolit. Vyzkoušela jsem již nějaké úpravy jídelníčku, ale bez výsledku. Nejsem velký jedlík.
Tohle se mi zdá jako jediná možnost, avšak dost finančně náročná.
Proto prosím někoho, kdo mi odpoví popřípadě poradí levnější a účinný preparát na hubnutí.
Předem moc děkuji.
Dobrý den,
Už je to několik let, co jsem měla první menstruaci. A i přesto, že jsem vše vychytala a už neprotékám, vždycky proteču u části špinění z důvodu, že se mi slipovka vždycky prohne. Není nějaké řešení, jak tomu zabránit? Existují slipovky s ouškama, jako mají normální vložky nebo o něco širší? Budu ráda za jakoukoliv radu.
Taky se rovnou zeptám, zda je normální, když mi menstruační cyklus trvá 9-10 dní, s tím že 4 dny je to normální a zbytek je právě to špinění.
Ahoj, rada bych se zeptala zde mate zkušenosti s následujícím. Menstruaci pravidelnou mám, krvácení celkem standardní. Nyní jsem tři/čtyři dny velmi lehce spinila a během dalších čtyřech dnů mám opravdu silnou menstruaci. Nikdy jsem se s tímto nesetkala, mate nějaké zkušenosti? Díky.