Špinění a menší mimi

689
18.3.13 12:38

špinění + menší mimi

Ahoj holky,
píši za sestru. Je cca v 7-9tt- neví se jistě. Kolem 8 týdne měla problém u doktora, že je miminko menší než by mělo být a že srdíčko není ještě vidět což vipadá špatně- poslal jí na odběry hcg, kde zjistili že by to mělo být ok. Za týden šla opět na kontrolu, kde už bylo vidět srdíčko a doktor jí řekl, že těhotesntví nejspíše špatně určil a že je kratší a že je to v pořádku a určil tedy nově podle svého uvážení týdny těhotenství. V sobotu ale začala špinit tak jela do nemocnice, kde jí opět řekli že je mimo podle týdnů které určil doktor trochu menší a že to špinění také není dobré, ale že mimi zatím v pořádku, srdíčko také. Nechali si jí tam a zatím moc nevědí co s ní, dali jí jen nějakou kapačku proti krvácení…řekli jí dokonce že ji vyšetří až přestane úplně krvácet. no moc to nechápu… nemáte někdo podobnou zkušenost…mám strach i samo sebou ona aby to dobře dopadlo…myslíte, že by to mohlo být dobré? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5394
18.3.13 12:44

V začátku je všechno jeden velký otazník…ono špinění může znamenat špatnou věc ale nemusí. Na to tady odpověď nenajdeš. Já ti můžu říct, že jsem na 8tt špinila až krvácela a dopadlo to dobře. Měla jsem hematom v děloze.
Ale pokud jí řekli, že je miminko v pořádku a srdíčko je vidět, tak ji přece vyšetřili ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.3.13 12:44
@AnnaP píše:
Ahoj holky,
píši za sestru. Je cca v 7-9tt- neví se jistě. Kolem 8 týdne měla problém u doktora, že je miminko menší než by mělo být a že srdíčko není ještě vidět což vipadá špatně- poslal jí na odběry hcg, kde zjistili že by to mělo být ok. Za týden šla opět na kontrolu, kde už bylo vidět srdíčko a doktor jí řekl, že těhotesntví nejspíše špatně určil a že je kratší a že je to v pořádku a určil tedy nově podle svého uvážení týdny těhotenství. V sobotu ale začala špinit tak jela do nemocnice, kde jí opět řekli že je mimo podle týdnů které určil doktor trochu menší a že to špinění také není dobré, ale že mimi zatím v pořádku, srdíčko také. Nechali si jí tam a zatím moc nevědí co s ní, dali jí jen nějakou kapačku proti krvácení…řekli jí dokonce že ji vyšetří až přestane úplně krvácet. no moc to nechápu… nemáte někdo podobnou zkušenost…mám strach i samo sebou ona aby to dobře dopadlo…myslíte, že by to mohlo být dobré? :,(

Tady v těch případech bohužel nezbývá než čekat, jak asi tušíš, jsou tu 2 možnosti výsledku… Snad to dopadne dobře no :? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
18.3.13 12:47

To fakt může a nemusí nic znamenat. Já měla u prvního těhotenství taky krvácení a dítě bylo menší než mělo být. Nakonec se narodilo větší než má dítě být :lol: Držim palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
18.3.13 13:03

Neboj, moje snacha nešpinila, ale krvácela několikrát, teď prvního se nám narodil chlapeček 3.57kg,50cm. Doposledni chvíle měla ve zprávách, že miminko je menší cca o 14dní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.3.13 13:12

Špinění důvěrně znám, u prvního nárazově, u druhého až do začátku druhého trimestru, i červená tekla, je to zkrátka buď a nebo, u mě to naštěstí vždycky skončilo tím buď.
Teď u třetího mě dr vyšetřovala v prvním trimestru pouze vnitřním utz, pohmatem ne, není radno tam šťourat, když je to tam rozdrážděné, ničemu se tím nepomůže a jen je riziko zavlečení infekce.

Jinak prvorozený byl menší skoro o tři týdny, což prakticky nebylo možné, podle toho, kdy už jsem měla pozitivní test, u takhle malého plodu kolikrát záleží na desetinách milimetru a jak se tam zrovna mrskne při měření.
Normálně se objevila srdeční akce, to bych považovala za směrodatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.3.13 14:11

Holky tak to vipadá špatně. dnes byla sestra na UZ a srdíčko tam nebylo :,( je mi jí líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
19.3.13 14:45

Tak to mě mrzí… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie