Špinění místo MS

18.7.10 10:07

Špinění místo MS

Ahoj holky,
před týdnem jsem měla dostat menstruaci,kterou mívám nepravidelně (30-36 dní), ale místo ní už 8. den jenom špiním. Je to normální, je možné, že jde o hormonální nerovnováhu? Musím říct, že jsem byla tento měsíc hodně ve stresu. Teď nevím, jestli ještě zítra skočit na gyndu, protože v úterý odjíždím na dovču k moři, a nevím, jak to pořešit, na tampony to není :-( HA jsem vysadila před 9 měsíci, protože mi přestala vyhovovat (před MS jsem týden špinila). Jo a těhotná určo nejsem :-) Stalo se vám někdy něco podobného? Díky za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
riana12
20.7.10 11:14

ahoj, no moze to byt kludne stresom, telo si takto vyberie dan…
no pre klud mozes zbehnut k dokimu, aby zistil, z coho to mas… najma ked mas pred dovolenkou…

ja som mimochodom teraz spinila a nepravidelne po malej trosicke krvacala 3 tyzdne a az potom sa mi spustilo normalne menstruacne krvacanie - ale tento cyklus som mala extremne dlhy 69 dni, rozhadzane hormony, ATB v strede tohto cyklu (to vie tiez ovplyvnit cyklus)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.10 12:42

Ahojky,
občas se mi to taky stalo…14 špinění a menstruace pořád nikde… Mě stačilo zatík na gyndu nechat se prohlídnou a do druhého dne většinou menstruace dorazila.

• Citovat
  • Upravit
750
17.8.10 11:47

spineni misto MS

Ahoj :-) jsem tady nova, tedy poprve pisu, protoze vzdycky brouzdam a procitam :mrgreen: Tentokrat mam problem i ja a tak se chci zeptat Vas zkusenych. Od brezna se snazime s pritelem o prcka, ale neda se to tak pojmouut, protoze pracuje v zahranici, takze jsme prakticky zkouseli v breznu a dubnu (chytli jsme plodne dny) a ted zkousime cele leto. Antikoncepci uz neberu od unora 2009 a problem nebyl, normalni menstruace, posledniho 3/4 roku pravidelna 29-30 +-1 den, ovulaci taky mam (merila jsem BT a citim ten den bolesti) ted v lete jsem se na to vyprdla, protoze uz mi z toho hrabalo a neresila teplotu nic… posledni MS byla 11.7. takze jsem 38 DC a MS nikde. Delala jsem si test hned den po vynechani (31DC)a byl negativni, zjistila jsem, ze se o tomhle testu nikde tady nikdo nezminuje, je takovy ruzovy a je na nem napsano Nova Volba a vyrobce Lukas Busek (zadne info o citlivosti nic)tak nevim. 32DC jsem zacla trosku spinit, ani bych si toho nevsimla, kdybych furt neresila, ze to musim kazdou chvili dostat. To spineni trvalo 2 dny a bylo fakt slaboucke (trochu rano pak trochu odpoledne…) od te doby vubec nic. Nikdy se mi nic takoveho nestalo, tak nevim co se deje, ze by to byla MS??? ale obcas me trosinku poboliva bricho jakobych to mela dostat ale nic. Prosim poradte. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.1.12 17:02

fsd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie