Mycoplasmata a Ureaplasmata - rady a tipy

39
11.7.10 22:10

Mycoplasmata a Ureaplasmata

Pro všechny, které trpí stejnou nemocí-rady a tipy na vyléčení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39
11.7.10 22:23

Zdravím Vás všechny děvčata,
budu ráda,když se se mnou podělíte o své zkušenosti s touto nemocí,cca od 01/10 jsme se s přítelem pokoušely o miminko,ale bezvýznamně, v březnu pak nastaly problémy urputné křeče v podbřišku, výtoky, nepravidelná MS, lékařka mi na nic nepřišla po prvním vyšetření, tak jsem navštívila druhou dr. s tím, že se mi ještě více přitížilo a přišla mi na Ureaplasma urealyticum ve vysokém titru, také progesteron vysoké hodnoty, léčila jsem se tetracyklinem a poté mi nasadila proveru…no a problémy mám neustále…holky prosím poraďte mi :kytka: antikoncepci neberu cca rok a půl,špatné jaterní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.7.10 22:40

S léčbou v tomto stavu moc neporadím. My jsme taky nemohli počít, žádné subjektivní problémy jsem neměla (ale ani pravidelný cyklus). Krátce, první dcera po 1.IUI, při kontrolních testech v druhé polovině těhu pozitivní ureoplazmata, já i partner přeléčeni antibiotiky. Druhé těhu přirozeně měsíc po ukončení kojení, obě děti donošené, zdrávy. Může to být příčina neplodnosti, dá se léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.7.10 16:11

Děkuji za poznatek…snad to vše dobře dopadne,slyšela jsem právě a také četla na internetu,že mohou být příčinou neplodnosti :nevim: v neléčené formě, lékařka mi řekla,že to v sobě může člověk mít i několik let bez příznáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.7.10 11:39

ahoj Janulindo, ja se take lecila pro neplodnost a doktorka mi nasla ureaplasmata - prelecili jsme se s partnerem antibiotiky a kontrolni testy uz dopadly dobre. take jsem je musela mit dlouho (problem s vytoky..), jenze bezne se tenhle test moc nedela :-( delali ti kontrolni testy, zda jsi uz prelecena?
jinak pricinou neplodnosti jak jsem pochopila muzou byt kvuli srustum, to ti ale v nejakem CAR zjisti, jak jsi na tom.. u mne pricina byla nakonec ve spatne hladine FSH hormonu (a srusty zadne, takze ureaplasmata zadne nasledky nenechaly), a povedlo se hned prvni IVF :-) tak drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.6.13 13:12

Ahoj holky, prosim vas za jak dlouho po dobrani atb jste sly na kontrolni stery? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
25.6.13 14:29

..

Příspěvek upraven 27.10.14 v 12:25

• Citovat
  • Upravit
2787
25.6.13 15:29

@Miriamm ja byla taky dnes ale jen po 2 tydnech od dobrani :think: tak jako tak, snad budou vysledky dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
25.6.13 17:10

.

Příspěvek upraven 27.10.14 v 12:25

• Citovat
  • Upravit
2787
25.6.13 17:44

@Miriamm a jak mu na to prisli? u nas se taky lecil i manzel, ale preventivne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
25.6.13 18:08

@Cracky Byl na urologii a dělali mu výtěr z močové trubice.

• Citovat
  • Upravit
2787
25.6.13 19:59

@Miriamm tak na to by muj v zivote nesel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
25.6.13 20:08

..

Příspěvek upraven 27.10.14 v 12:26

• Citovat
  • Upravit
NumLock
30.6.13 15:00

..

Příspěvek upraven 27.10.14 v 12:26

• Citovat
  • Upravit
2787
30.6.13 21:45

@Miriamm jejda to je mi moc lito :( ja se dozvim vysledky v utery, mam z toho taky hruzu :( nemuzeme na ivf dokud nebudem vyleceni, tak snad to bude v poradku, ale celkem pochybuju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí