Tampóny nebo vložky?

89
11.7.10 12:09

Tampóny nebo vložky???

Chtěla bych se zeptat co víc preferujete vložky či tampóny?Měla jsem prasklou cystu na vaječníku, byla jsem týden v nemocnici na gyn.odd.,Používám přes den tampóny a na noc normálně vložky a myslím že je to nejlepší způsob používání, co vy na to? :kytka: DĚKUJI předem za nápady,rady,tipy♥!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
11.7.10 12:20

Tampony mi k srdci tedy niky nepřirostly.
Vždy jsem při jejich používání měla křeče v břiše.
Nepřijde mi moc dobré mít v sobě kus čehosi, co nasákne krví, podle mě se tak uvolňují do těla zpět látky, které měly být už dávno venku.

U vložek se mi zase nelíbí, že jsou neprodyšné a příliš umělé - nic moc pro citlivé partie.

Jsem tedy opravdu vděčná, že žiji v moderní době, kdy existují i jiné alternativy než výše jmenované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.7.10 12:23

Přes den kalíšek, v noci vložka :wink:
Stejně jako Cappy mám k tamponům averzi, i když jsem je před těhotenstvím dost používala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.7.10 12:31

Děkuji holky ;) a jak se ten kalíšek používá- nebo spíš nemáte nějaký odkázek? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.7.10 12:31

Kalíšek :wink:

Tampony mi smrdí, vložky nerada. Kalíšek je super, jenom mě mrzí, že jsem ho neobjevila dřív. Nedám na něj dopustit!

Zkus se podívat na www.kalisek.cz, tam to je celkem hezky popsáno. Prodejců je dneska už hafo.

Příspěvek upraven 11.07.10 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
11.7.10 12:32

Mě teda tampóny vyhovují. Vložky používám jen někdy na noc (na konci ms kdyby náhodou, když vím že se mi nebude chtít vstávat :-D) + když je potřeba slipovky. To co píše Cappy podle mě platí jen když nedodržuješ interval výměny, jinak je to bez problému. Ohledně vložek plně souhlasím… Kalíšek bude asi dobrá věc, už jsem o něm uvažovala, ale asi bych měla obavu z nehody :nevim: asi bych si na něj musela zvyknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
11.7.10 12:35

Před těhu jedině tampony,vložky mi nesedly,vždy sjem cítila že něoc mezi nohama mám a tak…tampony mi vyhovovaly a určitě až zas ms dorazí se k nim zas vrátím :wink: ale doufám že to minimálně rok nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.7.10 12:45

ahoj,používám tampony.O kalíšku jsem taky uvažovala ale nějak se k tomu nemůžu rozhoupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.7.10 12:54

Děkuji HOLKY :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
11.7.10 12:55
kacudka píše:
ahoj,používám tampony.O kalíšku jsem taky uvažovala ale nějak se k tomu nemůžu rozhoupat.

Jj taky jsem na tampónech,a o kalíšku uvažuju akorát mě odrazuje to zavádění,ale to je asi jenom o zvyku jako u tampónů :think:

• Citovat
  • Upravit
1614
11.7.10 12:58

Urcite tampony, vlozky se mi hnusi. Uz jen ten pocit prkna mezi nohama. Nemela jsem ji tam nekolik let. A tampony jen se zavadci trubickou. Napr. Tampax. Ted mam ale na par mesicu klid od vseho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
11.7.10 13:13

Svého času jsem používala jenom tampony a neustále bojovala se záněty. Pak mi můj gynekolog vysvětlil, že záněty mám víceméně z používání tamponů, takže používám převážně vložky a tampony jenom třeba k vodě, nebo na delší vycházky.
Kalíšek bych ráda zkusila, ale pořád si říkám, že je to docela drahá záležitost a nevím jakou velikost a co s ním, když mi nebude sedět, protože to je věc, kterou prostě neprodám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.7.10 13:22

Taky nevím jak stím kalíškem zacházet…a kde ho koupit nic nevím o něm.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
11.7.10 13:29

Mě taky tampony nevyhovovaly, to už musela být sakra nouze, abych je používala. Do minulé MS jsem používala vložky a teď jsem si pořídila kalíšek a látkové vložky a naprostá spokojenost. Sice ještě trošku válčím se zaváděním a hlavně vyndaváním, ale to se časem podá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
11.7.10 13:35

já používala vložky,tampony my nesedly.Teď to neřeším,protože MS nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí