Špinění místo MS - možná těhotná?

386
18.3.13 15:07

Špinění místo MS - možná těhotná?

Ahoj, v říjnu minulého roku jsem vysadila HA. MS přišla až po 50 dnech a další měsíce už ne, tak jsem v únoru dostala agolutin na vyvolání. Minulý týden jsem měla dostat znovu MS ale jen slabounce špinim už čtvrtý den, dnes jsem cca 36 den cyklu.Test jsem si dělala včera, ale nestihla jsem úplně první ranní moč a test byl negativní :(, myslíte že se mám ještě testovat? Mám špinění počítat jako MS? Mám si dojít na gyndu? Díky za vaše odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
501
18.3.13 15:09

@Šárka1989 ahoj,no já si myslím že máš akorát slabé MS :( já když sem si myslela že sem těhotná - i přes HA, tak sem si test dělala až odpoledne a měla sem hned jasné dvě čárky. ALe tak můžeš zkusti třeba ještě jeden test(projsitotu) třeba to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
18.3.13 15:12

Stalo se mi obojí - i to, že jsem špinila a byla to MS a pak i to, že jsem špinila a byla jsem už těhotná, takže :nevim: (píšu o tom v deníčku, jestli máš chuť)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
19.3.13 21:30

@Šárka1989 To je těžko říct, myslím, že možné je obojí, jestli nemáš pravidelný cyklus, mohla ovulace proběhnout později a můžeš být teprve na začátku, zkus ještě počkat pár dní a pak znovu testovat a nebo zkus citlivější test ;) Každopádně držím palce, ať se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
23.3.13 19:32

@Dastula1 Holky tak stále špinim už osmý den, ale že by to nějak ubíralo na intenzitě to se říct teda nedá a vždy když jdu na malou tak mám potom na toaleťáku takový hnědočervený tmavý cucky, nebo žilky, nevim jak to přesně pojmenovat. Asi se budu muset objednat na gyndu, jinak to nevidim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
23.3.13 23:51

@Šárka1989 Já v posledním těhotenství špinila asi 14 dní, jelikož jsme se nesnažili, těhotenství mě vůbec nenapadlo, myslela jsem si, že mám nějaký zánět, tak mě pak doktorka trochu vyvedla z míry :oops: A zkoušela jsi test znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
26.3.13 12:14

@Dastula1 Test jsem si dělala dnes ráno a je opět negativní, obědnám se k doktorce ať vím na čem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
26.3.13 12:24

@Šárka1989 to bude asi nejlepší řešení. Pak dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule88
26.3.13 18:35

Ahoj, taky mám problém se špiněním v době menzes.Jsem ted 33.den cyklu a mám slabý hnědý výtok s trochou krve. Těhotná být asi nemohu, mám dle laparoskopie neprůchodné oba vejcovody :|( přirozené otěhotnění nejde, i když se snažíme stále dál od července 2012 do dnes :lol: )Nevěřím, že to nejde. Máte někdo s tímhle zkušenost? Nevím, možná je to menstruace, ale nebolí mě ani břicho a to vždy bolí před Ms…uvidíme

• Citovat
  • Upravit
1.4.13 23:12

Ahoj holky.
Můžete mi prosím poradit a napsat svůj názor? S manželem se snažíme již delší dobu o miminko (jednou jsem již bohužel potratila - před rokem). Nyní se mi stala taková věc. Mívám sice docela dlouhý cyklus, ale MS se aspoň datumově dostavila vždy přesně. Teď se ale přesně v období očekávané (spíš neočekávané) MS objevilo jen slaboučké špinění, které trvalo zhruba 2 dny a od té doby nic, ani špinění ani MS. Nejdřív jsem si myslela, že by mohlo jít o zahnízďování vajíčka, ale dělala jsem si 2 testy s odstupem po týdnu a vyšly negativní :-( Vůbec nevím, co si o tom mám myslet, nikdy jsem nic takového neměla. Taky mám pocit, že jsem poslední 2 dny zaevidovala ovulačný hlen, takže opravdu nevím. Myslíte si, že by mohlo jít o těhotenství, nebo je to téměř vyloučené? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.4.13 13:04

@Dastula1 Ahoj, tak nakonec jsem k doktorce nešla, sestřenka je zdravotni sestra na gyndě, a říkala mi že to mám počítat jako normální ms, že po vysazení ha to tak bývá, že se to brzy srovná tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí