Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to máš ten cyklus vždycky tak dlouhý? Já když měla cyklus, ale pravidelný, 35 dnů, tak se ovulace dostavovala tak 20DC (počítáno od prvního dne menstruace)Většinou bývá ovulace cca 14dnů před očekávanou menstruací.
Pokud ti ms trvá tak pět dnů a píšeš týden po ms, tak mi vychází 12DC a to mi přijde silně nepravděpodobné, pokud máš cyklus 30 a víc dnů, aby to byla ovulace
@Gladys Ahoj. Tohle se mi stalo poprvé, že se mi zpozdila o 12 dnů, nebo tak nějak a došla až toho 2.3.
Nenapsal jsem to blbě??? prostě se mi MS zpozdila o 12 dní a došla mi až 2.3
Jestli vubec máš nějakou ovulaci mě při takhle dlouhých cyklech zjistilu že ji vubec nemám.
Takže máš cykly běžně těch obligátních 28dnů? Tak to je možné, že už proběhla. To se dozvíš tak cca za 2 týdny, jestli proběhla, podle toho, kdy ti dojde ms. Nebo taky nedojde a dojdou // ![]()
Ovulaci musím mít, když jsem v listopadu otěhotněla, ale v prosinci jsem byla na kyretáži a tak se mi to malinko rozházelo, ale těch 12 dní opožděných bylo vážně jen jednou.
Je pravda že se s přítele snažíme a od 11 DC máme nechráněný sex
@Gladys
jůů co by jsem za to dala. Mám normální 28 dní, tohle bylo z nervů asi opožděné, ale jestli mi už proběhla ovulka, tak snad
Já měla fíhá cyklus skoro tříměsíční. Ovulovala jsem tak dvacátý den svého cca 90 denního cyklu. A čirou náhodou se nám s přítelem povedlo hned po první MS. (Používali jsme kondom). Cítila jsem bolest napravo od pupíku a evidentně to byla ovulace. Když jsem to počítala tak to asi byla ona.
Doktoři ze mně byli hotový. Rozdíl MS a plodu byl 20 dní. A prakticky do porodu nevěděli podle kterého se řídit.
A co jsem si všimla,13 DC jsem měla hlen bílkové konzistence ![]()
Obnovuji diskuzi… ![]()
Mám takový nějaký problém..trochu si nad tím lámu hlavu. Vždy jsem měla cyklus 28 dní. Menstruace trvala 5 dní. Po porodu jsem dostala první ms po 5 týdnech…měla jsem to stejně jako před těhotenstvím..28 dní cyklus ms 5 dní…15.7 jsem dostala ms, trvala zhruba 10 dní, pak jen tmavě hnědé špinění, občas s trochou krve..ke konci jen zase špinění a skončila mi až 8.8.další Ms jsem měla dostat 13.8 a furt nic..
mám doktora na prd, nic mi neřekl, byla jsem u něj 1.8..prý mám přijít za 3 měsíce, něco mi tam změřil a že prý ZATÍM nejsem těhotná ![]()
Otázka zní…asi mám rozházený cyklus, jak si ho srovnat? Mátě nějaký trik jak ho srovnat?
Nebo už vážně nevím, co mi je… ![]()
Ahoj holky. 2.3. mi došla po 39 dnech MS
Kdy mám čekat ovulku? Týden po této MS mě bolely vaječníky a podbříšek, je možné, že už proběhla?
Děkuji všem