Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte všechny snažilky
Je to 3 měsíce, co jsem podstoupila kyretáži kvůli potratu
od té doby se mi asi 3krát zdál sen, že mám břicho, nebo že zjistím že jsem těhu
Momentálně jsem devátý den po MS a máme nechráněný sex od té doby a teď jsem v období ovu nebo už po. A za ten týden se mi dnes podruhý zdálo, jak jsem si dělala TT a vyšly hned pozitivní
Na testy je momentálně brzo u mě. Stalo se to některé z vás a nakonec to vyšlo podle snu?
![]()
Těhotná může chodit ven za jakéhokoliv počasí, výjimkou je -30, nebo +40-, ale ani v tomto případě to není smrtelné a život miminka ohrožující.
Zjištění těhotenství, TT je vhodné až v době očekávané MS, nemá smysl dělat TT, den dva po styku, a ani příznaky bolesti, svědění, píchání jakékoliv části těla, chuť na pomeranče nejsou příznakem těhotenství.
Pokud těhotná žena sní semínko z mandarinky, hermelín, nivu nebo vypije coca colu, nic se ji nestane a nic se nestane ani mimískovi.
A ani sen nám neřekne, jestli jsme nebo nejsme těhotné.
No mne se nezdalo, ze si ja delam tehotensky test, ale ze jsem byla u doktorky a ta mi udelala test z krve na hcg a pak mi rekla, ze je to positivni a par dni na to mi to potvrdil i TT. ;0)
@K.Black píše:
Těhotná může chodit ven za jakéhokoliv počasí, výjimkou je -30, nebo +40-, ale ani v tomto případě to není smrtelné a život miminka ohrožující.
Zjištění těhotenství, TT je vhodné až v době očekávané MS, nemá smysl dělat TT, den dva po styku, a ani příznaky bolesti, svědění, píchání jakékoliv části těla, chuť na pomeranče nejsou příznakem těhotenství.
Pokud těhotná žena sní semínko z mandarinky, hermelín, nivu nebo vypije coca colu, nic se ji nestane a nic se nestane ani mimískovi.
A ani sen nám neřekne, jestli jsme nebo nejsme těhotné.
@Leila90 Ahoj, asi te potesim, protoze me se neco podobneho stalo. Dlouho sme se o mimi snazili, pak se mi najednou zaclo zdat o tom ze mam chlapecka a ten mesic jsem otehotnela. Navic to ma byt opravdu chlapec. Ted vzdy kdyz se mi o nem zda, tak je pekny cvalik, tak jsem zvedava, jestli bude pravda i tohle ![]()
@Leila90 píše:
Proč já to sem vůbec dávala
co je?
klid
dostaneš první výtisk, i s podpisem ![]()
@G12 píše:
@K.Black
Chybí ti tam melír
díky, jak říkám doplňuji postupně, těch informací je tolik ![]()
@Leila90 tak abych nebyla jen za rypnu
tak já těhotenský sen neměla nikdy, ale odhadla jsem pohlaví, všech tří dětí, prostě jsem měla pocit
a občas mám sny, že vím co se stane, nevím kdy ale stane se to.