Sny o těhotenství

815
15.3.13 14:46

Sny o těhotenství

Ahojte všechny snažilky :) Je to 3 měsíce, co jsem podstoupila kyretáži kvůli potratu :( od té doby se mi asi 3krát zdál sen, že mám břicho, nebo že zjistím že jsem těhu :dance: Momentálně jsem devátý den po MS a máme nechráněný sex od té doby a teď jsem v období ovu nebo už po. A za ten týden se mi dnes podruhý zdálo, jak jsem si dělala TT a vyšly hned pozitivní :) Na testy je momentálně brzo u mě. Stalo se to některé z vás a nakonec to vyšlo podle snu? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
15.3.13 15:03

Těhotná může chodit ven za jakéhokoliv počasí, výjimkou je -30, nebo +40-, ale ani v tomto případě to není smrtelné a život miminka ohrožující.
Zjištění těhotenství, TT je vhodné až v době očekávané MS, nemá smysl dělat TT, den dva po styku, a ani příznaky bolesti, svědění, píchání jakékoliv části těla, chuť na pomeranče nejsou příznakem těhotenství.
Pokud těhotná žena sní semínko z mandarinky, hermelín, nivu nebo vypije coca colu, nic se ji nestane a nic se nestane ani mimískovi.
A ani sen nám neřekne, jestli jsme nebo nejsme těhotné.

• Citovat
  • Upravit
815
15.3.13 15:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.3.13 15:13

@K.Black :mrgreen: :mrgreen:
asi si cvrnknu :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 15:17

Já už to mám v Pc a jen doplňuji, jednou vydám knihu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
815
15.3.13 15:25

@K.Black Tak nám to neříkej, nebo ti to nevyjde :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
15.3.13 15:26

Proč já to sem vůbec dávala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
15.3.13 15:29

No mne se nezdalo, ze si ja delam tehotensky test, ale ze jsem byla u doktorky a ta mi udelala test z krve na hcg a pak mi rekla, ze je to positivni a par dni na to mi to potvrdil i TT. ;0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
15.3.13 15:32
@K.Black píše:
Těhotná může chodit ven za jakéhokoliv počasí, výjimkou je -30, nebo +40-, ale ani v tomto případě to není smrtelné a život miminka ohrožující.
Zjištění těhotenství, TT je vhodné až v době očekávané MS, nemá smysl dělat TT, den dva po styku, a ani příznaky bolesti, svědění, píchání jakékoliv části těla, chuť na pomeranče nejsou příznakem těhotenství.
Pokud těhotná žena sní semínko z mandarinky, hermelín, nivu nebo vypije coca colu, nic se ji nestane a nic se nestane ani mimískovi.
A ani sen nám neřekne, jestli jsme nebo nejsme těhotné.
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
G12
15.3.13 15:32

@K.Black
Chybí ti tam melír

• Citovat
  • Upravit
1820
15.3.13 15:33

@Leila90 Ahoj, asi te potesim, protoze me se neco podobneho stalo. Dlouho sme se o mimi snazili, pak se mi najednou zaclo zdat o tom ze mam chlapecka a ten mesic jsem otehotnela. Navic to ma byt opravdu chlapec. Ted vzdy kdyz se mi o nem zda, tak je pekny cvalik, tak jsem zvedava, jestli bude pravda i tohle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 15:34
@Leila90 píše:
Proč já to sem vůbec dávala :zed:

co je? :lol: klid :hug: dostaneš první výtisk, i s podpisem ;)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
15.3.13 15:35
@G12 píše:
@K.Black
Chybí ti tam melír

díky, jak říkám doplňuji postupně, těch informací je tolik 8o

• Citovat
  • Upravit
K.Black
15.3.13 15:38

@Leila90 tak abych nebyla jen za rypnu ;) tak já těhotenský sen neměla nikdy, ale odhadla jsem pohlaví, všech tří dětí, prostě jsem měla pocit :nevim: a občas mám sny, že vím co se stane, nevím kdy ale stane se to.

• Citovat
  • Upravit
815
15.3.13 15:44

@K.Black :) Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat