Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, měla bych na vás milé snažilky nebo těhulky dotaz.
Trošku se nevyznám ve svém těle. S přítelem jsme se rozhodli, že zapracujeme na mimi. Ale je to ted teprvé první pokus, tak se k tomu moc nepřikláním. Bylo by to neuvěřitelné hned napoprvé otěhotnět. anti jsem nebrala.
Ale k mému problému. Mám vždy u MS 35 DC a ovulku okolo 12-14 DC. No a bazální teplotu si měřím, mám ji ted po ovulce celou dobu 36,9, jinak 36,6-36,7. Dnes ráno si měřím BT a najednou mi povyskočila na 37,1. a o hodku později cítím nějak „vlhko v kalhotkách“, tak utíkám na záchod a ejhle, špiním. Mám úplně slabé špinění (hnědé). Tak se chci zeptat, je to možnost těhotenství, nebo přichází MS ale o týden dříve? a ještě chci říct, že zpětně když se zamyslím, tak od ovulky mě šíleně bolí prsa (dokonce se trošku zvětšila a ta bolí dodnes)
Prosím
o vaše odpovědi
Tak neváhej a dojdi si pro test do lékárny.. myslím, že to možné je!.. držím palce!
No, že by? uvidíme, ale bydlím na tak úžasné vesnici, že test bude asi nejdříve v pondělí.. tak uvidíme, jestli se MS spustí nebo nic. Jakože ráno jsem špinila (tmavě hnědé) a ted vůbec nic. zvlášntní…
@janka23 buď ráda, že se pro testík dostaneš až v pondělí.. čím dýl to vydržíš, tím líp..
já je mívám doma a pak testuju zbytečně brzo a jsem akorát naštvaná, jako třeba včera..
To špinění mohlo být uhnizďování…
někdy bývá i špinění v období ms, ale ty máš dlouhé cykly…tak nevím jak by to bylo u tebe…každopádně, kup si mamatest, nebo dr max test-je stejný, ale levnější, jsou tam dva…tak kdyby byla jen jedna čárka, tak to zkus za pár dní zas…jinak, mě u každého těhu taky bolely prsa a u prvního mi hned narostly…každá jsme jiná, ale většina žen jako první příznak těhu mají bolest a napětí prsou…tak uvidíš… ![]()
@janka23 - no, z toho co jsem četla si myslím, že jo!:)..
Jinak ty se nějak vyznáš v BT?.. potřebovala bych poradit..
To je můj graf, ale nemůžu poznat, zda byla ovulka.. snažíme se od ledna- momentálně druhý cyklus..minulý cyklus jsem měla anovulační, takže početí nebylo možné..bojím se, aby i tento nebyl stejný.. a to jsem měla gynex a pila kontryhelový čaj:(
Jee, tak to je mi líto že to nevyšlo. My už jednou (půl roku zpět) jsme mysleli, že čekáme mimi, ale nepracovali jsme na něm. Pak se spozdila MS a už už jsem si říkala že by.. a ejhle, byla to 4cm velká cysta…
a ted si říkám, že by? napadlo mě to až dnes ráno po tom špinění, že to třeba vyšlo
ale to by bylo neuvěřitelné, jak tady čtu že někdo se snaží měsíce a někdo dokonce i roky…
ale to špinění, nemělo by trvat déle? měla jsem jen fakt jemné hnědé špinění. MS se mi jinak rozjede hned během hodky dvou rovnou a cyklus fakt mám 35-36 dní
Ahoj holky, potřebovala bych poradit.
Je mi 20 skoro rok se snažíme o mimi menstruaci mám nepravidelnou. Ale posledních 10 dní mám stále nafouklé břicho, změny nálad, slabší čirý výtok a mlezivo na bradavkách. Každé ráno si dělám test ale je vždy negativní. Chci se zeptat zda by to mohl být začátek těhotenství? Moc děkuji za Vaše názory ![]()
@Terulisekk řekla bych, že u tebe proběhla ovulka toho 2.3. ale to je můj názor. tam jsi měla velký vzestup BT
@Kančík test si zatím nedělej. je na něj brzy bych řekla. já ještě vůbec netestovala. MS čekám až za týden a dnes jsem ráno špinila. Možná máš už psychiku tak narušenou že chceš mimi, že si to vsugerováváš. Já třeba vůbec si nepřipouštím že toužím po mimi, až ted… a jak mi tady holky píší, že je to možné, už si to začínám sama říkat, že bych byla? uvidíme v pondělí a už se začínám bát sklamání jak se těším pomalu ![]()
@janka23 Děkuji za odpověd.
podle všeho jsem menstruaci měla dostat dnes tak snad to nedostanu jsem asi už fakt blázen ![]()
@Kančík držím pěstičky ať mrška nedojde. a pokud nedojde, tak testuj v pondělí
to by mohlo už vyjít ![]()
@janka23 to chci být tedy zvědavá držím palce i tobě aby nám to vyšlo ![]()