Možnost těhotenství?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3264
16.3.13 09:22

možnost těhotenství??

Dobrý den, měla bych na vás milé snažilky nebo těhulky dotaz.

Trošku se nevyznám ve svém těle. S přítelem jsme se rozhodli, že zapracujeme na mimi. Ale je to ted teprvé první pokus, tak se k tomu moc nepřikláním. Bylo by to neuvěřitelné hned napoprvé otěhotnět. anti jsem nebrala.
Ale k mému problému. Mám vždy u MS 35 DC a ovulku okolo 12-14 DC. No a bazální teplotu si měřím, mám ji ted po ovulce celou dobu 36,9, jinak 36,6-36,7. Dnes ráno si měřím BT a najednou mi povyskočila na 37,1. a o hodku později cítím nějak „vlhko v kalhotkách“, tak utíkám na záchod a ejhle, špiním. Mám úplně slabé špinění (hnědé). Tak se chci zeptat, je to možnost těhotenství, nebo přichází MS ale o týden dříve? a ještě chci říct, že zpětně když se zamyslím, tak od ovulky mě šíleně bolí prsa (dokonce se trošku zvětšila a ta bolí dodnes)

Prosím :think: o vaše odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
16.3.13 09:58

Ahoj, kdy jsi asi měla tu ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
16.3.13 10:10

Před 14 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
16.3.13 10:22

Tak neváhej a dojdi si pro test do lékárny.. myslím, že to možné je!.. držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
16.3.13 10:25

No, že by? uvidíme, ale bydlím na tak úžasné vesnici, že test bude asi nejdříve v pondělí.. tak uvidíme, jestli se MS spustí nebo nic. Jakože ráno jsem špinila (tmavě hnědé) a ted vůbec nic. zvlášntní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.3.13 10:28

@janka23 buď ráda, že se pro testík dostaneš až v pondělí.. čím dýl to vydržíš, tím líp.. :) já je mívám doma a pak testuju zbytečně brzo a jsem akorát naštvaná, jako třeba včera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
16.3.13 10:30

To špinění mohlo být uhnizďování… :palec: někdy bývá i špinění v období ms, ale ty máš dlouhé cykly…tak nevím jak by to bylo u tebe…každopádně, kup si mamatest, nebo dr max test-je stejný, ale levnější, jsou tam dva…tak kdyby byla jen jedna čárka, tak to zkus za pár dní zas…jinak, mě u každého těhu taky bolely prsa a u prvního mi hned narostly…každá jsme jiná, ale většina žen jako první příznak těhu mají bolest a napětí prsou…tak uvidíš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
16.3.13 10:30

@janka23 - no, z toho co jsem četla si myslím, že jo!:)..
Jinak ty se nějak vyznáš v BT?.. potřebovala bych poradit..

To je můj graf, ale nemůžu poznat, zda byla ovulka.. snažíme se od ledna- momentálně druhý cyklus..minulý cyklus jsem měla anovulační, takže početí nebylo možné..bojím se, aby i tento nebyl stejný.. a to jsem měla gynex a pila kontryhelový čaj:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
16.3.13 10:32

Jee, tak to je mi líto že to nevyšlo. My už jednou (půl roku zpět) jsme mysleli, že čekáme mimi, ale nepracovali jsme na něm. Pak se spozdila MS a už už jsem si říkala že by.. a ejhle, byla to 4cm velká cysta…

a ted si říkám, že by? napadlo mě to až dnes ráno po tom špinění, že to třeba vyšlo :) ale to by bylo neuvěřitelné, jak tady čtu že někdo se snaží měsíce a někdo dokonce i roky…

ale to špinění, nemělo by trvat déle? měla jsem jen fakt jemné hnědé špinění. MS se mi jinak rozjede hned během hodky dvou rovnou a cyklus fakt mám 35-36 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
16.3.13 10:37

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. :) Je mi 20 skoro rok se snažíme o mimi menstruaci mám nepravidelnou. Ale posledních 10 dní mám stále nafouklé břicho, změny nálad, slabší čirý výtok a mlezivo na bradavkách. Každé ráno si dělám test ale je vždy negativní. Chci se zeptat zda by to mohl být začátek těhotenství? Moc děkuji za Vaše názory :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
16.3.13 10:38

@Terulisekk řekla bych, že u tebe proběhla ovulka toho 2.3. ale to je můj názor. tam jsi měla velký vzestup BT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
16.3.13 10:41

@Kančík test si zatím nedělej. je na něj brzy bych řekla. já ještě vůbec netestovala. MS čekám až za týden a dnes jsem ráno špinila. Možná máš už psychiku tak narušenou že chceš mimi, že si to vsugerováváš. Já třeba vůbec si nepřipouštím že toužím po mimi, až ted… a jak mi tady holky píší, že je to možné, už si to začínám sama říkat, že bych byla? uvidíme v pondělí a už se začínám bát sklamání jak se těším pomalu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
16.3.13 10:44

@janka23 Děkuji za odpověd. :) podle všeho jsem menstruaci měla dostat dnes tak snad to nedostanu jsem asi už fakt blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
16.3.13 10:46

@Kančík držím pěstičky ať mrška nedojde. a pokud nedojde, tak testuj v pondělí :) to by mohlo už vyjít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
16.3.13 10:47

@janka23 to chci být tedy zvědavá držím palce i tobě aby nám to vyšlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie