Možnost těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elessar
16.3.13 11:07

@janka23 já taky takhle špinila, fakt jen ráno a muselo to být uhnizďování, druhý den mi vyšel pozitivní test ;) tak uvidíš, vydrž do pondělka nebo pokud nerada čekáš, zkus někoho vyslat pro test do města ;)

• Citovat
  • Upravit
3264
16.3.13 11:10

@Acinore děkuji, už si začínám dělat naději, že to vyšlo :) test až určitě v pondělí, nechám se překvapit. Bud se MS rozjede neučekávaně o týden dříve nebo to bude mimi. :) pak budu informovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
16.3.13 11:17

@janka23 - a neměla bych tedy už menstruaci dostat? někdo říká, že do nějakých těch 12-ti dní po ovulce přichází ms?.. já se v tom grafu nevyznám, proto děkuji za názor!!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.3.13 11:38

@janka23
podle teploty to vypadá, že by to mohlo vyjít, i přes to špinění. ale když jsi měla ovulaci před 14 dny, tak ms přece nečekáš za týden, ale právě dneska!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.3.13 11:39

@Terulisekk
to tedy spíš vypadá na anovulační cyklus :-( Měříš vždycky ve stejnou hodinu hned po probuzení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
16.3.13 11:56

@jajda32 no.. jak až dalece se může lišit hodina?.. měřím vždy tak kolem osmé.. někdy půl hoďky před, někdy půlhoďky po… prostě vždy když přítel odchází do práce.. Na začátku jsem ještě do toho byla nemocná.. tak nevím co si mám myslet.. ale počítám s anovulačním cyklem… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
16.3.13 11:59

@jajda32 noo právěže to mám vždy takto, mám to posunuté i s ovulkou až ten 33-35 den. ale uvidíme. :))) necháme se překvapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.3.13 12:00

@Terulisekk
půlhodina je v pohodě. Klidně může ještě na ovulaci dojít, pokud máš dlouhé cykly. teď je pár dní teplota nízká, takže když ti některý další den vyskočí na 36,7-36,8 a bude se tam držet dál, tak to bude ok. ale zatím ji tam fakt nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.3.13 12:01

@janka23
jako že míváš od ovulace k ms 20 dní? to podle mě není možný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
16.3.13 12:03

Ještě jsem se chtěla zeptat, ráno špinění hnědé (tři fleky), ted už nic. a pokud bych dostala MS, v den ms mi stoupla BT na 0,2 stupně. je to možné? právěže mi klesala a najednou obrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
16.3.13 12:08

Noo nevyznám se v tom. nechám to tak. počkám, jestli to je ms tak se během dneška a zítřka rozjede - počkám a pokud nic, tak v pondělí si skočím pro test.. :)ted asi nic nevyřeším. jem jsem se právě ptala, jestli je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
16.3.13 12:11

@janka23
většinou právě v den ms teplota prudce klesne. jsou i výjimky, že klesne až druhý den, ale spíš počítej s tím, že když teplota stoupla, ms se rozhodně nerozjede. budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
16.3.13 12:13

@jajda32 - no.. nevím jaké mám cykly…:(
před HA (cca pět let) jsem měla cykly +- 30 dní.. pak jsem brala přes čtyři roky HA a cykly přesně 28 dní.. vysadila jsem v lednu, menstruace mi skončila 7 ledna a od té doby se snažíme.. první měsíc anovulák, tak jsem začala brát na doporučení gynex a pít kontryhelový čaj a ještě listovku.. jestli ani po tomto ovulka není, tak už vážně nevím.. gynekoložka mi nic nedá, je mi 19 a furt tvrdí že jsem mladá a můžu si počkat- haha.. každá ženská v naší rodině už ve 24 nemohla mít dítě- rakovina děložního čípku.. já jsem sice očkovaná, ale nic není stoprocentní a navíc nechápu proč mám takové problémy:/.. brala jsem nízkohormonální antiko YAZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
16.3.13 12:15

Já včera taky špinila jen chvilku ráno, pak celý den nic (normálně vůbec nešpiním), ale dneska mi i klesla BT z 37° na 36,7° a zase špinění a teď i trošku krve. Achjo takže zase další měsíc v čudu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.13 12:16

Prifarim se s dotazem. Jelikoz kojim, nemam ms. Minuly mesic jsem lehce spinila od 12.2. v sobotu jsem mela nechraneny sex, o dva dni pozdeji nejdriv bolelo bricho jak pri ms ale nic neprislo, a od te doby obcas nejaky ten jakoby tlak nebo pichnuti po stranach. Nevim jestli minuly mesic to ms byla, rekla bych ze ne, kdyz ted neprisla.Vim ze na testovani si jeste dlouho pockam, ale jak myslite je velka sance ze jedna mrska se chytla?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex