Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, snažíme se o miminko od kvetna a marne. Každopádně ted 20.12. jsem mela dostat MS a je 24. a já jen lehce spinim. Nebolí me podbrisek jako vždy každý měsíc, jediné co, tak me bolí prsa. Myslíte, že se muže jednat o tehotenstvi? Díky za názory ![]()
Udělej test a budeš vědět, podle špinění je to jako věštit z křišťálové koule ![]()
Téměř totožný dotaz tu byl včera…jestli chceš věštbu tak věštím takto: anoncekas paterčata a budou to 3 holky kluk a chobotnička…(599,90Kc zašli prosím na můj účet -78-45934672/0100 dík) A pokud chceš relevantní informace tak si skoč do lékárny pro takovou tu věc na kterou se vycuras a oni ti to povi jestli jo nebo ne… ![]()
@Vladusxx Jee tady se nekdo snaží být vtipný. Pokud jste už matka deti, tak vás lituji. Určite jste se taky snažila o dite a tak víte, že snazilky nevedi spoustu veci a proto existuje toto diskuzni forum, kde se ženy ptaji a radi se. Je mi líto, že máte tak špatný život, že musíte být takhle zlá na ostatní. Preji vám mnoho krasneho do nového roku a hlavne zdraví, to je nejdůležitější.
@BarboraV94 píše: Více
Přesně
To byl tak trapný příspěvek az to bolí. Jenomže holt některé ženské si tady libuji v tom, když jsou na ostatní hnusne s jízlivé. Místo toho aby z te diskuze odešly a nic nepsaly. Holt neumí dodržet takové to, pokud neumíš říct nic pěkného, tak raději neříkej nic ![]()
@Mandarinka104 Já tohle nepochopím asi nikdy. Proč je v lidech tolik zlosti. Nikdy nevíme čím si člověk zrovna prochazi, tak mu prece ani nevedomky nebudeme víc nakládat. Tohle je za me hyenismus ![]()