Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ono dost záleží na to, jaký problém jí najdou. Trombofilní mutace se léčí injekcemi, špatnou genetiku nevyléčí nikdo, to lze vyřešit přes IVF sPGF, imunologie taky není okamžitě. Prostě musí počkat na diagnózu.
Oni dost casto na nic vubec neprijdou. Ja mam za sebou tri potraty v prvnim trimestru, kolecko doktoru jsem taky mela a nic se nezjistilo. Pri ctvrtem tehotenstvi mi preventivne dala doktorka utrogestan a injekce na redeni krve a ted tu chovam sveho chlapecka. Zda to je lekama nebo to proste chtelo jen cas…to uz se nedozvime. Ale pokud ji na neco prijdou, tak zalezi…imuno problemy se vetsinou nejakou dobu resi lekama, kdyby mela problem hematologicky, tak se daji injekce na redeni krve a cekat neni na co. Je to ruzne
@Dayus tam jde pry o tu kombinaci utrogestanu a injekci na redeni krve. Moje gyndarka tvrdi, ze s tim maji dobre zkusenosti. 🤷🏻♀️
Dělali jí testy na celiakii? Někomu se to projeví právě jen tím, že není schopen donosit dítě.
Ahoj holky nejedná se o mě. ale chtěla bych vědět prosím jestli tady má někdo zkušenosti. Jedná se o moji sestru která má za sebou 4 potraty v 1 trimestru. První v 7 tt druhý ve 12 tt třetí v 6 tt a čtvrtý v 10 tt. Teď ji čekají všechny vyšetření jako je genetika, hematologie, imunologie. Chci se zeptat, jestli až na něco přijdou dá se to vždycky vyléčit nebo taky nemusí? A jak dlouho se to třeba léčí, jestli když třeba nasadí nějaké prášky tak může hned otehotnet nebo je tam nějaká doba léčení a až po té? Dekuji ta odpovedi