Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, zakládám nové téma IUI a IVF 2025, kdo se chystá, koho to čeká, kdo plánuje?
ahoj @spygy tak s tebou pokračuji zase dále. Do dalšího roku tedy po 3IUI + 3IVF - celkem 3 neúspěšných KET, v mrazáku poslední embryjko. Tak snad už nám rok 2025 bude přát štěstí ![]()
Zdravím
nás čeká první IVF snad již v lednu.. tak jsem zvědavá a všem nám držím do roku 2025 palce ![]()
Zdravím, v lednu nás po 2 letech snažení čeká první IVF, včera jsem si vyzvedla injekce a léky. Mám nízké AMH. Jsem z toho dost nervózní, po Vánocích už musím začít brát jakési léky.
Snad se nám všem zadaří ![]()
@Ardilera já chtěla počkat po Vánocích, trochu si vyčistit hlavu, v červnu nás čeká dovolená, tak plánujeme IVF na březen aby mě případně pustili do letadla
@spygy jmenuje se Cycloferial-cosi s estradiolem, budu brát od 16dc 10 dní. Kolik máte amh? Já mám 0,76, je mi 32 let. U manžela je vše ok, tak aspoň něco ![]()
Ahoj @spygy! Ty jsi nějak sondovala či máš přehled o tom jak je to s IVF/těhotenstvím a létáním? V jaké fázi je to ok? Já teď taky totiž řeším, jestli si vůbec mohu na příští rok něco plánovat. Ta nejistota je hrozná ![]()
Ahoj holky, přidávám se druhé ivf leden nebo únor, za sebou 3 vklady…z jednoho 4 lety chlapeček, další dva zamlkle těhotenství…
Ahoj, chci se zeptat, za jak dlouho jste zacly zvazovat IVF? Mame zasebou pres rok a pul snazeni prirozene, dvakrat ovitrile a jednou IUI.. nevim kolikrat jeste IUI zkusit, do IVF se mi ale popravde moc nechce, na druhou stranu chci moc dite. Je mi 31.
@anonymní nám doktor řekl, že u nás není jiná možnost a IUI nám rozmluvil, protože by nás to stálo peníze a stejně by to u nás pravděpodobně nevyšlo. Jelikož jsme zkoušeli 2 roky, tak jsme tušili, že nás to čeká a vlastně jsme hned v ordinaci řekli, že do toho jdeme.
@Bb1220 Dekuji za odpoved, chapu, ze kdyz rekne doktor, tak je to jasne. Nam v CAR nic takoveho nikdo nerekl a pry by melo byt z vysledku vse ok.. jen porad nic..tak nevim, jak dlouho cekat. Rikam si, ze nejmensi zasah do tela je jeste to IUI, ale zase s IVF bychom meli vetsi sanci..asi
@Anonymní píše: Více
My jsme tomu dávali rok úplně volný průběh, rok vyloženě snažení - sledování ovulace, různých bylinek apod a pak jsme šli do car. IUI nám rozmluvili, kvůli nízkému amh a špatné morfologii. Trvalo nám asi 2-3 cykly než jsme se rozhoupali po všech testech do 1.ivf. Nakonec jsme o 3 roky dále za sebou další 2 ivf a v mezičase došlo i na 3iui a zatím pořád nic
teď mi je 32
Za mě klidně 3iui dej, třeba budeš mít štěstí a podaří se. Každé iui a transfer dodávají ohromnou naději, jen je potřeba narazit na to správné embryjko ![]()
Ahoj ve spolek. Po dlouhém váhání jsem si říkala že bych se mohla přidat do nějaké diskuze. A tak jsem si Vás tady našla. Nás čeká po 3 letech snažení první IVF. IUI jsme vzhledem k věku a délce snažení vynechali. Do CAR dochazime už víc než rok. To kolečko bylo náročné a zdlouhavé.
Porad to někde skřípalo s termíny. Od genetiky, přes profily, urologa a podobně. Byla jsem z toho dost překvapená a smutná zároveň. Je to běh na dlouhou trať. Teď už jsme ve fázi kdy mě čekají kontrolní ultrazvuky a následují MS již stimulace. Nastudováno nemám takže si nesu pocit co bude dál. U mě vyšlo vše v pořádku jen máme špatný spermiogram. Všem posílám štěstíčka ![]()