IUI a IVF 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2920
30.1.25 13:33

@92Jáňa Chodím so Pronatal Sanatorium Praha, momentálně mi je 37 let, 1 dceru 9 let už mám, ale s novým partnerem se nám už 2 roky bohužel nedaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
30.1.25 13:36

@spygy tam chodím taky, chodíš k nějaký konkrétní doktorce nebo doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.25 17:04

@spygy
Ty jó, Tys stihla tři inseminace, IVF a do toho jedno mimoděložní z IUI, tak to je pech chudinko! A museli Ti vzít vejcovod nebo Ti ho ještě zachránili?

Předevčírem jsem si nechala nabrat HCG z krve a bylo negativní, tak jsem vysadila Progesteron a čekám na příchod rudé armády. A v únoru další kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.25 17:19

@92Jáňa Jani, ona ta bazálka je vážně dost nespolehlivý ukazatel, já její spolehlivost vždycky přirovnávám k antigenním testům na Covid, jak by řekla moje ex šéfová „velmi oreintační“, což je v bou případech dost slabý slovo, protože ani bazálka ani antigenní testy na Covid nefungují. Nenech si tou zvýšenou teplotou dát falešnou naději, byla bys pak zbytečně zklamaná, teplotě se fakt nedá věřit. Mně třeba dva dny před MS začne bazálka klesat pod 37°C a pak v den MS je najednou zpátky na 37°C, tak mi to zase dá naději a najednou se během dne spustí rudá armáda, to už se mi stalo několikrát.

Je mi líto, že Ti to taky nevyšlo. Je deprimující vidět, že IUI u spousty párů nefunguje, protožev našem případě je to naše jediná naděje. Kéž bychom se v únoru všechny dočkaly dvou čárek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.25 21:18

Ahoj, muzu se zeptat, kolik vas stalo IUI? Zda se mi, ze jsem pri prvnim nic neplatila a predevcirem jsem byla na druhem a uctovali si pres 2 tisice. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
2920
30.1.25 21:49

@92Jáňa ne, vždy se tam střídají, tak pokaždé mám někoho jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.1.25 21:51

@weixelbraunka 4.4 jj bohužel :( už mám něco za sebou…museli mi odebrat levý vejcovod, do toho nízké AMH, tak to mám dost stížené :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.1.25 21:52
@Anonymní píše: Více

Nic, pouze jsem platila ovitrele a potom progesteron čípky, ale zákrok jako takový ne a to mám už 3 IUI za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.25 08:01

Ahoj holky,
přidávám se. Po roce neúspěšného snažení jsme se rozhodli vyhledat CAR, rozhodli jsme se pro Gennet. Na konci listopadu jsme měli úvodní konzultaci a od té doby obíháme všelijaká vyšetření. Vše v pořádku až na zvýšené NK buňky v imunitě a tak mě doktorka poslala ještě k imunologovi na širší vyšetření s tím, že nejvyšší pravděpodobnost početí bude při IVF a snižování NK buněk kapačkami.

Mohu se zeptat, jakmile bude toto zaléčené, jak dlouho se na IVF čeká? Jestli můžu brát hormony prakticky hned nebo např po mestruaci/ovulaci.., také jestli se čeká na nějaké schválení pojišťovnou apod.

Docházíte tu někdo také do gennetu?

• Citovat
  • Upravit
31.1.25 14:28

@spygy - tak to je v pytli, že Tě to stálo levý vejcovod :,(, ale zase pořád máš slušnou šanci v IVF, i s nižším AMH. Já mám ve 39 letech AMH 1,93, ale k čemu mi je, že mi vaječníky fungují fyzilogicky, když jsou v dutině břišní atypicky uložený, že mi znemožňují podstoupit IVF a inseminace je šance jen jedna ku deseti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.25 14:36

Za výkon jsme neplatili nic, jen jsem doplácela za léky - Clostík, Ovitrille a Progesteron, ale to je všechno v rámci stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
31.1.25 19:05

@weixelbraunka 4.4 tak to mě mrzí :( a ty máš za sebou zatím 1 pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.25 20:16

@spygy Ano, zatím jen první pokus IUI teď v lednu, ale když sleduju ty statistiky (ne)úspěšnosti IUI, tak propadám dost trudomyslnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
1.2.25 14:49

@spygy tak to já si rovnou pri objednání říkám že chce k té své paní doktorce, takže proto chodím jen k jedné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
1.2.25 14:50
@Anonymní píše: Více

Taky jsem nikdy za IUI neplatila, jen za léky progesteron besins a injekci ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí