Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ardilera
Né, ani jako pár nás neposlaly na genetiku jen mě na Kyrgeny.. které vyšli v pořádku.
A jsem rozhodnutá přesně jak si napsala půjdu do jiné kliniky ale jestliže jiná klinika nezmění to že budu mít nárok jakoby na další cykly tak aspoň ať změní můj sen v realitu ![]()
Jako samoplatce na celý cyklus ivf nemám přiznám se ![]()
Takže mě napadla ještě minimální stimulace ta může být levnější? A nebo inseminace s dárcem
Jinak jsem přemýšlela o nějakym Caru v Praze
@Perlis dekuji, je to me prvni ivf tak jsem zatim optimista, dam sem info jak to probiha
my uz doma jednu holcicku mame, ta sla prirozene, ale je ji uz 8, ted se snazime pres dva roky o druhe a nic zatim..
Jinak CAR vzdy posila zadost o schvaleni na pojistovnu, tam kontroluji zda mas jeste na nejake pokusy narok, takze je to vsechno propojene.. moc drzim palce aby Vam vysel tenhle posledni pokus!
Holky držím palce, ať to konečně vyjde. Já jsem minulý týden ve čtvrtek byla na svém třetím IUI, tak jsem ve fázi čekání.
Holky tak já tento cyklus taky půjdu na své první IUI. Akorát zatím, jak jsem zvyklá, mám ovulaci přibližně 18.den cyklu a ten vychází na neděli. Co s tím?
Je možné provést inseminaci v pátek, když mi píchnou dříve Ovitrelle? Stalo se Vám to někomu? Docházíme do Gennetu a tam víkendy nedělají.
@Anonymní píše: Více
Ahoj, já jsem své první IUI mela v neděli, takže asi neporadím
… to je ale pěkně na prd, že nedělají o vikendu, vzdyt to musí vycházet více lidem na vikend, to pak jako mají smůlu?
@92Jáňa já právě nevím, jak to pak probíhá…bojím se, že řeknou, že musíme tenhle měsíc vynechat a až další měsíc
Myslela jsem, že většina těchto klinik víkendy nedělá. Gennet na stránkách víkendy neuvádí, tak si myslím, že prostě nedělají.
Kam docházíš ty, že šly i víkendy?
@92Jáňa Ahoj, tak to jsme na tom stejně, já byla v pátek také na třetím a čekám
Kdyby se nepovedlo co plánujete dál? Každopádně držím palce, aby to už vyšlo ![]()
Chodím do Pronaral Sanatorium Praha 4, chodím i pořád ke stejné doktorce, teda krom té neděle, to zrovna měla službu jiná, ale jinak pokaždé mám tu samou, tak jsem ráda. Ale jediný co mi přijde takové na prd je, že po IUI nenechávaji ležet a hned po zákroku se odchází.
Ovitrelle mi by mel ovulaci nacasovat - ale asi musi byt folikul uz nejake velikosti aby se mohl pichnout.. kazdopadne trochu priblizit ovu by mohl, plus spermie muzou na vajicko chvili pockat.. v patek by to mohlo vyjit! ![]()
@kopre_tina535 ovitrille mi říkala doktorka, že se může píchnout když folikul >=16 mm.
Ahojte holky, tak volal mi embryolog a prý jsou dva bojovníčci k zamrazeni
Včera mi řekl že jen jeden, dnes dva tak nechápu?
každopádně jsem ráda že se dá aspoň něco zamrazit a teď už jen čekat a doufat v to že se uchytí ![]()
@Perlis Nám se to taky stalo. Řekli nám, když jsem volala na kontrolu embryí, že 3 jsou ukázkové na zamražení a jedno embryo se čeká jestli to dotáhne do zdárného konce, že je trochu pomalejší. A povedlo se, takže nakonec byli 4 embrya.
Tak nedalo, mi to a volala jsem panu embryologovi, abych se zeptala na kvalitu těch embryí jestli to je A, B nebo C Řekl, že B že to není špatné jen pomalejší ale to neznamená že je embryo špatné
Tak teď jen pockam na KET a snad se uchytí a bude vše probíhat jak má ![]()
Jsem už psychicky asi každá víte kde..
A všem tady přeji štěstíčko, hodně sil a plno pozitivních testů!
Náš čas radosti by už mohl nastat nemyslíte? Už jsme si vytrpěli dost děvčata
Budou z nás výborné maminky ![]()
Příspěvek upraven 21.02.25 v 05:08
@Perlis já tak to je krásná zpráva, že to nakonec dohnalo ještě jedno
tak přeji hodně nervů do další cesty. Půjdeš na ket hned další cyklus?
U mě to vypadá asi bledě, 4.,5. den krásně viditelný duch a dneska se musím fakt soustředit abych ho vykoukala. Ale přijde mi zvláštní, že by to 5dpt byl jen ovitrelle
, to se mi ještě nestalo, že by vydržel tak dlouho. No zítřek asi rozhodne. Ale s takovou nás čeká na podzim 4.IVF ![]()
@Týnka 44 píše: Více
My jsme domluvený, že pokud by se 3 IUI nepovedlo, že se objednáme na konzultaci k IVF.