Špinění od 4 dne po ET

12134
22.7.13 13:12

špinění od 4 dne po ET

Ahoj holky, vím, že podobných diskusí je tady spousty, ale přesto mi to nedalo založit novou. Asi potřebuji spíš trochu uklidnit a dodat odvahy. Jsem sedmý den po ET jedné pětidenní blastocysty (ET minulé pondělí), zhruba od pátku jsem začala velmi slabounce hnědě špinit, spíš jen večer, to jsem měla se synem při prvním úspěšném IVF také, ale jen dva dny a později. Nyní to mam od toho pátku do dneška a dnes to trochu zesílilo, ráno malinko i do červena, začalo mne bolet břicho, tak už jsem si byla jistá, že se MS rozjíždí a je to v pytli. Pak to zase přestalo a špinění je jen zase hodně slabé jako stará krev, takhle mi MS nikdy nezačíná, to vždy přijde hnedka rudá, ale nyní jsem pod léky, tak to může být jinak, test jsem si dělala dnes 7 den a negativní. Pomalu se smiřuji s neúspěchem, měla jste to některá podobně a skončilo to těhotenstvím? děkuji moc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12134
22.7.13 13:14

A ještě mne napadlo, zda to nemůže být tím, že jsem měla dost „dramatický transfer“, dr. se mi nemohla katetrem dostat do dělohy, povedlo se to až na třetí pokus a to už pořádně bolelo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65361
22.7.13 13:43

Na test ke ještě brzy. Uvidíš. Nic není ztracené. Já teda nikdy toto neměla jen moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.7.13 14:54

@Petra Z díky, my už se potkali na více diskusích :hug:, já měla 1IVF úspěšné, špinění také, ale slabší a mam syna, dva kety - žádné špinění a nepovedlo a nyní 2IVF a je to ve hvězdách :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65361
22.7.13 15:59

@MR jo potkaly. Já po prvním ivf pak i krvácela a dobrý.
Jen teď nic a nic nevychází :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.7.13 18:23

@Petra Z taky se mi to podruhé nedaří, já s Kubou taky krvácela, ale to až později, rozhodně ne tak brzy jako teď, špiním už od 4 dne po ET, mam strach, jestli mi to nezkazili tím transferem, nemohla se mi dostat do dělohy, dělala mi to na třikrát a pekelně to bolelo! a přitom předtím třikrát v pohodě. Sázela jsem na blastocystu, v zimě kety z prvojader, těm jsem moc nedávala, ale bohužel teď to vypadá na MS, ale máme aspoň jedno dítě a to je velký dar :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65361
23.7.13 16:26

@MR to je…nemít Matese tak nevím…
mě se ani z 2 blastocyst KET nepovedl…povedl se první z moruly ale nedopadlo to a pak nic a nic
testla jsi dneska??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.7.13 21:56

@Petra Z ahoj, testla a bílo bílo, zato na kalhotkách rudo, takže je to jasné :zed: :zed:, fakt to nechápu, u blastocyst jsem to brala jako obrovskou šanci, ach jo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65361
23.7.13 23:30

@MR to mě
mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.7.13 15:11

@Petra Z :hug: :hug: díky, tak pořád máme obě naději, není všem dnům konec a máme doma ty svoje poklady, to je to nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65361
25.7.13 10:19

@MR jo to ano…
i když my už asi nic dál podnikat nebudeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.7.13 14:27

@Petra Z nezkusíte další IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65361
26.7.13 12:46

@MR nevím…