Ket v nativu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3106
20.7.13 12:22

Ket v nativu

Omlouvam se za nove tema, ale potrebovala bych vedet, zda jste po nem nektera otehotenela. Ja mam za sebou 4 kety, ale vzdy se stimulaci a pokazde jsem uz pred transferem spinila a sliznice byla proste horsi nez ji mam prirozene. Dr. v caru je proti…Mate zkusenost? Dekuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3328
20.7.13 12:25

Já mám za sebou 3 pokusy jen s Pregnylem a ani jeden nevyšel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.7.13 12:27

@Jaruše a to byl ket nebo iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
20.7.13 12:30

KET, protože IUI je u nás k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.7.13 12:31

@Jaruše to me mrzi, ze to nevyslo… Muzu se zeptat, jak to v nativu probiha? Ceka se na ovulaci, pichne se pregnyl a pak je transfer za pet dni, kdyz je to blastocysta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
20.7.13 12:39

Nám to nakonec vyšlo, ale z novýho IVF :).
Probíhalo to tak, že jsem se objednala na cca 12DC, proběhla kontrola UZ, změřili sliznici a velikost folikulu a naplánovali další UZ kontrolu podle jeho velikosti. Když byl dostatečně velký, bodli Pregnyl, já se stavila v laborce s tím, že ho mám píchnutý a oni mi řekli, kdy si mám zavolat, jak to vypadá s rozmrazeným sněhulákem a kdy bude transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.7.13 12:41

Mám obě děti z KETU :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.7.13 12:42

Jeden ve svém přirozeném cyklu, druhé děcko v uměle navozeným cyklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.7.13 12:48

@ivodička A vzdy se ti chytli napoprve? Ja prave 4 kety bez uspechu…
@Jaruše Jeste me napadlo, nedelaji to i v kombibaci s iui? Ze by to byla dvojita pojistka… Nebo po pichnuti pregnylu zakaz sexu? Ja uz nevim, jak to vymyslet… Mame posledniho mrazaka a do 3. ivf se mi uz nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
20.7.13 12:53

@smiley1
Tak to nevím, jestli to tak dělají, takže s tím ti neporadím, ale spíš bych řekla, že ne.
A o zákazu sexu po Pregnylu taky nic nevím :),nikdo nám nic takovýho neříkal. U nás by ten zákaz ani nic neřešil, protože nemám vejcovody, takže přirozeně to opravdu nehrozí ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.7.13 12:58

@smiley1 první děcko-IVF neúspěšné, další KET neúspěšné, druhý KET v přirozeném cyklu vyšel…nezbyly žádné mrazáčky:-(
druhé děcko-IVF a transfer čerstvých opět neúspěšné, první KET v uměle navozeném cyklu vyšel. Chtěla jsem ho opět v přirozeném cyklu, ale měla jsem neustále anovulační cykly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.7.13 13:05

@ivodička @Jaruše Holky, dekuji za reflexi…
Ja jsem ted prvni mesic bez hormonu a mam strach, ze anovulak (porad me tlumili na ty kety). Vcera jsem byla u mudr. a ta videla dominantni folikul 24mm, ale rekla, ze na ovulaci je uz pozde, protoze jsem byla 24. DC, ze uz je to cysta- nicmene v noci bolest jako pri ovu, tak nevim. Ale bohuzel jsme se s pritelem minuli a vecer uz bude pozde. Uz pred hormonama jsem mela dlouhy cykly 34-43 dni a ovulaci vzdy tak 17. Dc. Snazime se uz pres 3 roky a mam uz toho fakt dost. Ale ta touha po diteti je cim dal tim vetsi… Tohle je nejhorsi obdobi myho zivota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
20.7.13 13:14

Ještě než odejdu, mi to nedá se nezeptat: ty dvě IVF jsi měla stejnou stimulaci? Možná jde taky o to jak kvalitní vajíčka se ti při ní vytvořili, na nich potom záleží kvalita embrií. My měli první s Puregonem, docela velká snůška, dost zbylo na mrazák a nakonec nic, jen ZT po ET.
V druhým stimulace Gonalem a z toho sice míň na ET zbyli dvě, nic na mrazák, ale je z toho Vojtík.
Možná to vyšlo právě díky tomu, že jsme měli jinou stimulaci a navíc i v jiném CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.7.13 14:05

@Jaruše vzdy jsem mela gonalem, ale po druhe v jinem caru a mela jsem ohss- jinak vsehna embrya byla po pgd, takze geneticky v poradku a dobre kvality…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
20.7.13 15:33

@smiley1 já mám dceru hned po prvním Ketu a v nativu - z Pronatalu. Po estrofemu mi vůbec nerostla sliznice a protože normálně ovuluju, doporučili mi nativní KET, jen s Pregnylem. Moc jsem tomu nevěřila, ale vyšlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí