Ket v nativu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3106
20.7.13 15:39

@Sabinka Ja taky normalne ovuluju, ale nechapu, proc jsou doktori v mem caru tolik proti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.7.13 21:53

@smiley1 Mě říkali, že je lepší v přirozeném cyklu. Pokud máš tedy ovulaci…můžu se zeptat, kde je u vás konkrétně problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
20.7.13 22:25

@ivodička 2× jsem otehotnela pritozene, ale 2× zt. Imuno, genetika v pohode, akorat pritel ma spatnou morfologii spermii. Takze jsem 2 x zkusila ivf s pgd, aby se zt neopakovalo a ja po tech 4 ketech ani jednou neotehotnela :,(. Takze zbyva posledni mrazacek a ja uz nevim, jak tomu pomoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
20.7.13 22:37

Já mám taky synka z KETu v nativu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.7.13 22:38

@smiley1 tak to mě mrzí…a mohu se zeptat, to PGD bylo v pořádku u všech embrií, i před zamrazením? chápu tě, člověk by udělal cokoliv, aby se to povedlo. Kdo tím neprošel, nepochopí…já patřím do skupiny lidí, kteří měli v tomhle trochu štěstí(2 IUI neúspěšné, IVF+KET neúspěšné, 4 mrazáčky se po rozmrazení nevyvíjeli, vyšel druhý KET…).A to už jsem to vzdávala…
Myslím, že u KET asi nehraje roli, zda je v přirozeném nebo umělém cyklu.(já mám děti z obojích). Kdyby byla sliznice jakkoliv špatná, tak by do něj embrijko nedali. Jde o to, aby rostla-a to, že roste, právě zapříčinuje v normálním cyklu rostoucí folykul, v umělém cyklu hormony. A pak jde o to, aby se prokrvila a změkčila-v normálním cyklu to zajistí progesteron vylučovaný prasklým folykulem(i tak se stejně ještě dodává třeba v utrogestanu), v uměle navozeném cyhlu opět uměle podávané hormony. Asi je jedno, jaký cyklus je, záleží tam na mnoha faktorech. Dr. Mardešic s PRONATALU říkal…kdyby jsme věděli, že když vás tu pověsíme na 24hodin hlavou dolů a vy pak otěhotníte, tak to uděláme…nedá se to nijak ovlivnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
20.7.13 22:48

@smiley1 možná co CAR, to jiný názor… Já jsem měla za sebou 4 neúspěšná těhotenství, sice z různých příčin, ale naopak nativní KET mi doporučili. Tak jestli ovuluješ a pak nasadí utrogestan, zkusit to můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
18.4.15 11:38

Ahoj holky, je potreba mit v nativnim cyklu KET ovulaci? nebo pro provedeni staci jen vysoka a kvalitni sliznice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.11.16 12:06

Ahoj holky, máte některá aktuálně zkušenosti s KETem v nativu??? Teď čekáme na výsledky 1.KETu se stimulací, ale jak člověk do sebe pere veškerý ty prášky (medrol, estrofem, utrogestan, magnesium) říkám si jestli to není moc. Máte to teď někdo za sebou, nebo čeká Vás to listopad, prosinec, leden???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.7.18 06:18
@smiley1 píše:
Omlouvam se za nove tema, ale potrebovala bych vedet, zda jste po nem nektera otehotenela. Ja mam za sebou 4 kety, ale vzdy se stimulaci a pokazde jsem uz pred transferem spinila a sliznice byla proste horsi nez ji mam prirozene. Dr. v caru je proti…Mate zkusenost? Dekuji za reakce.

Ahoj, jak dlouho jsi stimulovala před transférem? Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital