Špinění po menstruaci - euthyrox?

Anonymní
13.4.16 21:08

Špinění po menstruaci-euthyrox?

Ahojky, už 9 měsíců se léčím se štítnou žlazou, mám lehce zvýšené protilátky, beru euthyrox. Předtím nebyla ovu, teď je, posunula se mi z 21 dc na 13-15 dc, ale trápí mě špinění, které trvá od skončení ms(4-7 dc),ms mám 3 dny, někdy 2.Doktorka mi řekla, že to nemá na nic vliv, na endo mi řekli, že s tím ty prášky nesouvisí…ale mám to od té doby, co je beru a snažíme se o mimi, stále neúspěšně, tak nechci nic zanedbat…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
13.4.16 21:37

Mně to přijde normální, mám to roky podobně a dvě zdravé děti. Menstruace mi trvá 7 dnů, první 3-4 dny krvácím, pak jen špiním. Ovulaci mám 12. den a cyklus 27-28 dnů. Euthyrox beru už asi 16 let a v pohodě 2 těhotenství, 33 měsíců kojení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
13.4.16 21:59

Mě to taky přijde normální, ono to má snad vypadat jinak? Cyklus se také během let mění, ale tohle vypadá na úplně normální cyklus, tak snad se brzy zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
13.4.16 22:15

Zdravím, taky beru euthyrox, už léta a mám to spíš naopak - nejdřív tak 3 dny před MS špiním, pak se to rozjede naplno a trvá další 3-4 dny. Po prvním porodu jsem cca rok brala HA vhodnou při kojení a po vysazení měla dlouho poměrně krátký cyklus, max. 22 dní, prostě MS vždy po 3 a ne 4 týdnech, až poslední dobou se to srovnalo na obvyklejších 28-30, možná i díky kontryhelovému čajíku, nebo se prostě tělo teprve začalo vzpamatovávat po kojení, antikoncepci - i když ji neberu už rok a půl, moc mi nevyhovovala a druhé by nám nevadilo, jen jsem nechtěla otěhotnět dřív než ten cca rok po šestinedělí (hned po něm mi naskočila MS) - a celé té hormonální bouřce…i před otěhotněním jsem HA nebrala asi 3/4 roku, asi nebudu ten typ co do toho vlítne hned jak se vysadí prášky, mé tělo zblblé ještě umělýma hormonama štítný žlázy se musí asi nejdřív trochu dát dohromady a vzpamatovat…já to vlastně tak měla i před tím těhotenstvím, že mi dlouho i po vysazení HA trval cyklus ty tři týdny a pak týden „pauza“ jako kdybych ji brala…po druhém děcku si nejspíš nechám dát tělísko, prášky už nikdy víc…nedělají mi dobře tak celkově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí