Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy
je tu někdo, kdo se právě snaží o miminko? Pojďte si měnit názory, rady a přečkat to hrozný čekání do testování ![]()
@malinka23 ahoj my se s přítelem snažíme už od prosince. V prosinci jsem vysadila prášky a myslela jsem že to bude hned
a ono ne
2 měsíce jsem byla bez ms potom na vyvolavačku, dostala jsem to 9.3. a zatím ještě mrška nedorazila
Na testech něco málo vidím snad jen já. ![]()
Ahoj, my se taky snazime, od ledna. Nechavame tomu volny prubeh
ale doufam v dve carky vzdy, kdyz testuji ![]()
Také se přidávám
My se,,snažíme" nově v podstatě až od teď a já se snažim na to moc neupínat ![]()
Tak to jsme na tom všechny podobně
kdy jste holky měly ovulaci a kdy se chystáte testovat, nebo jste testovaly?
já nejspíš na to kouknu v neděli. To bych měla mít 10DPO ![]()
@Kačka1234 Tak snad se ti zadaří
to už budeš dýl po ovu, viď? ![]()
@malinka23 ovu si nehlídám nemám na to dost silnou vůli každý den měřit teplotu. Ale pokud to teď nevyjde tak příští měsíc asi zkusím ovu testy. Podle aplikace co mám v mobilu jsem to měla dostat v pondělí a zatím nic. Testy asi negativní protože já už vidím ty duchy všude ![]()
@Kačka1234 Jo takhle
tak většinou by měla být tak 12-14 dní po ms, ale to záleží na cyklu. Taky si ji nijak nejistím, prostě jen tak přibližně
ale už jsem teda nedočkavá
zkus test Clear blue. Prý je hodně dobrej, ale stojí okolo 180,– ![]()
@Zzazu těhotenský
pardon, to jsem neupřesnila
ale dělají i ovulační ![]()
@malinka23 clearblue jsem zkoušela před tou vyvolávačkou na konci února. Dala jsem za něj 219kč. Ten si chci udělat až bude aspoň viditelny duch nebo slabá čárka na obyč testu. Když už za něj dám tolik tak ať je aspoň naděje že bude pozitivní.
@malinka23 musím se trochu krotit já jsem schopná si dělat několik testů za den
zkusím zase v pátek nebo v sobotu.
@malinka23 Já se nijak netestuju…ani ovu, ani možné těhu, ale ovu si podle nějaké kalkulačky vypočítám…to abych věděla
Teď přišla ms, dle plánu, takže za 14 dní by měl být den D…snad i bude ![]()
@Kačka1234 tak to nás pak musíš informovat
taky jsem minulý měsíc byla takovej blázen, ale byla jsem hodně zklamaná, tak jsem si řekla, že dřív jak 10 dní ne!!
tak to v neděli prubnu ![]()