Snažilky duben 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
14.4.16 14:34

@SKgirl a co mě ještě zarazilo, je jak tam jsou ty červená čísla s vykřičníkem, kdy je to jako nějak rizikové…protože, když jsem otěhotněla, tak teď jsem se zpětně dívala na ten kalenář a zrovna v tom měsíci jsem měla to číslo největší z celého roku a taky nám to těhotenství nedopadlo.To je náhoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.4.16 14:34

@SKgirl Ty jo, to vidím poprvé. O 2 dny jsem to ale propásla :roll: tak uvidíme, jestli to funguje nebo ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.4.16 14:35

@malinka23 myslíš podle té Jonášovi metody?2 dny, ale nejsou nic!!!To vypadá najdějně!! :kytka: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.4.16 14:38

@Anoti Myslíš? No, jelikož jsem za tím svým lítala jak nadrženej pes, tak možná, že to zase tak vadit nebude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 14:40
@Anoti píše:
@SKgirl a co mě ještě zarazilo, je jak tam jsou ty červená čísla s vykřičníkem, kdy je to jako nějak rizikové…protože, když jsem otěhotněla, tak teď jsem se zpětně dívala na ten kalenář a zrovna v tom měsíci jsem měla to číslo největší z celého roku a taky nám to těhotenství nedopadlo.To je náhoda…

Já se zpětně podívala na první těhotenství a také mi to ukázalo max vykřičníků z celého roku a Amy je na světě. V tom to nebude, i když je to zajímavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 14:43
@malinka23 píše:
Myslíš? No, jelikož jsem za tím svým lítala jak nadrženej pes, tak možná, že to zase tak vadit nebude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak nadrženej pes :D :D To je dobré a dost trefné…připadala jsem si podobně, když jsem se pokoušela stihnout předchozí ovu, ale usmyslela jsem si to moc pozdě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 14:45
@Anoti píše:
@SKgirl Jo? Tak to Ti to vychází hezky. Mě to teď taky vychází. Téměř přesně…ale kdybych nebyla operovaná, tak bych dostala ms jinak a vše by bylo jinak a pak by to nesedělo. To je zvláštní co? :think: 8o :palec:

Kdo ví…je to ale zvláštní :think: Teď budu s napětím očekávat, jak tento měsíc nakonec dopadne. Vždy mám nutkání šťourat se v těchto grafech a výpočtech :D Připadám si pak jak blázen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.4.16 14:48

@SKgirl jinej výraz mě nenapadl, tak koukám, že v tom aspoň nejsem sama :lol:
Neboj, jako blázni si tu připadáme podle mě pomalu všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.4.16 14:53

@malinka23 :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: ty jo, co Ti to dává do jídla :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 14:54

@malinka23 Sama určitě nejsi, takových,,psů" tu bude spousty…zvláště když chlap ovu neohlídá :D A co si ženská neohlídá, to nemá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.4.16 14:54

@Anoti niiiic :lol: já už se jen snažím bejt v pohodě a veselá, jinak bych se z toho musela…pokadit! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.4.16 14:55

@SKgirl já jsem si připadala jako blázen, než jsem na emiminu zjistila, že jsme takové všechny :lol:.Hned se cítím lépe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
14.4.16 14:57

@Anoti @SKgirl :mrgreen: je to úleva, že jo? Že v tom nejsme samy :mrgreen: Ženy, jestli se mi v neděli nic na tom testu neukáže tak já ale tolhe forum opouštím!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.4.16 15:01

@malinka23 Nebuď pesimista…jak se říká nejen ve filmech: Naděje umírá poslední :palec: I když já budu také velice rozmrzelá, když to teď neklapne…nějak se mi v hlavě usadila myšlenka dívčího klanu kozorožců :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.4.16 15:05

@malinka23 ty kecko :mrgreen:.Neopustíš nás. A jestli na tom testu budou //, tak taky ne a budeš nám psát jak se cítíš, jak často zvracíš a tááák :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí