Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SKgirl a co mě ještě zarazilo, je jak tam jsou ty červená čísla s vykřičníkem, kdy je to jako nějak rizikové…protože, když jsem otěhotněla, tak teď jsem se zpětně dívala na ten kalenář a zrovna v tom měsíci jsem měla to číslo největší z celého roku a taky nám to těhotenství nedopadlo.To je náhoda…
@SKgirl Ty jo, to vidím poprvé. O 2 dny jsem to ale propásla
tak uvidíme, jestli to funguje nebo ne ![]()
@malinka23 myslíš podle té Jonášovi metody?2 dny, ale nejsou nic!!!To vypadá najdějně!!
![]()
@Anoti Myslíš? No, jelikož jsem za tím svým lítala jak nadrženej pes, tak možná, že to zase tak vadit nebude
![]()
@Anoti píše:
@SKgirl a co mě ještě zarazilo, je jak tam jsou ty červená čísla s vykřičníkem, kdy je to jako nějak rizikové…protože, když jsem otěhotněla, tak teď jsem se zpětně dívala na ten kalenář a zrovna v tom měsíci jsem měla to číslo největší z celého roku a taky nám to těhotenství nedopadlo.To je náhoda…
Já se zpětně podívala na první těhotenství a také mi to ukázalo max vykřičníků z celého roku a Amy je na světě. V tom to nebude, i když je to zajímavé…
@malinka23 píše:
Myslíš? No, jelikož jsem za tím svým lítala jak nadrženej pes, tak možná, že to zase tak vadit nebude![]()
![]()
Jak nadrženej pes
To je dobré a dost trefné…připadala jsem si podobně, když jsem se pokoušela stihnout předchozí ovu, ale usmyslela jsem si to moc pozdě ![]()
@Anoti píše:
@SKgirl Jo? Tak to Ti to vychází hezky. Mě to teď taky vychází. Téměř přesně…ale kdybych nebyla operovaná, tak bych dostala ms jinak a vše by bylo jinak a pak by to nesedělo. To je zvláštní co?![]()
![]()
Kdo ví…je to ale zvláštní
Teď budu s napětím očekávat, jak tento měsíc nakonec dopadne. Vždy mám nutkání šťourat se v těchto grafech a výpočtech
Připadám si pak jak blázen ![]()
@SKgirl jinej výraz mě nenapadl, tak koukám, že v tom aspoň nejsem sama ![]()
Neboj, jako blázni si tu připadáme podle mě pomalu všechny ![]()
@malinka23 Sama určitě nejsi, takových,,psů" tu bude spousty…zvláště když chlap ovu neohlídá
A co si ženská neohlídá, to nemá ![]()
@Anoti niiiic
já už se jen snažím bejt v pohodě a veselá, jinak bych se z toho musela…pokadit! ![]()
@SKgirl já jsem si připadala jako blázen, než jsem na emiminu zjistila, že jsme takové všechny
.Hned se cítím lépe
![]()
@Anoti @SKgirl
je to úleva, že jo? Že v tom nejsme samy
Ženy, jestli se mi v neděli nic na tom testu neukáže tak já ale tolhe forum opouštím!! ![]()
@malinka23 Nebuď pesimista…jak se říká nejen ve filmech: Naděje umírá poslední
I když já budu také velice rozmrzelá, když to teď neklapne…nějak se mi v hlavě usadila myšlenka dívčího klanu kozorožců
![]()
@malinka23 ty kecko
.Neopustíš nás. A jestli na tom testu budou //, tak taky ne a budeš nám psát jak se cítíš, jak často zvracíš a tááák
![]()