Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anne20 no mě záda taky bolela, jenže já mám vždy před ms:bolest zad v kříži, prsou, průjem, nafouknuté břicho, den před uhry na bradě a bolest hlavy…
a hlava Tě nebolí?
@Anoti já taky ne. Ale jestli to tenhle měsíc nevyjde, tak začnu asi ![]()
@malinka23 zítra koupím.
a co ty digitální? Myslíš, že bude třeba přesnější?
@Anoti na hlavu trpím a ta nic…ještě mne skube v podbřišku, ale to muže byt teoreticky spis k MS :-/
@malinka23 já to měřila dva měsíce, jen abych věděla co a jak a teď už jen vždy před ms, ať vím jestli se blíží. Kdy mám ovulku vím, protože jsem několikrát byla na ultrazvuku a i když jsme v CARu dělali plánované početí, tak mi to řekli. U mě je to 19-20 den. Což znamená, že ten 15. co jsem furt dělali byl špatněěě! ![]()
@Anne20 100% protože jsou citlivější. Ten Clear blue je dobrej. Taky si ho koupím. Akorát je dražší no..o jiným jsem nečetla, ale na tenhle jsou dobrý recenze ![]()
@Anne20 100% protože jsou citlivější. Ten Clear blue je dobrej. Taky si ho koupím. Akorát je dražší no..o jiným jsem nečetla, ale na tenhle jsou dobrý recenze ![]()
@malinka23 @Anne20 holky je dobrej, ale cca 225kč! Ale řekne vám to myslím i několik dní pře ms.Ale těch konun! ![]()
Jo a ještě je drahý jak… a to jak ukazuje v jakém jste týdnu svítí cca 1 den a pak nic! Takže vám to ani nezůstane jako památka
![]()
@malinka23 já jsem teda testovací maniak, ale ten digitál jsem kupovala až když jsem měla slaboučkou druhou čárku. Fakt hodně slabou, ale přeci. Pak jsem chtěla jistotu a koupila ten clearblue.
@Anoti to je rozumný
tak já na to v neděli juknu. Ale už teď jsem nervní ![]()
Teď koukám a na netu mají ten clearblue digitál jen za 149kč. Už ho mám v košíku ![]()