Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anne20 ahojky, testík by měl ukázat tak 10 dní po ovulce.Ale může to být tak slabá čárka, že jí můžeš i přehlédnout
.A dr.Max prý dělá nejvýraznější čárky
.Držím palečky
@Anoti přečtu, děkuju za typ
tak to je asi nějaká megachytrá paní doktorka
určitě zkoušejte, tím se nic nezkazí a navíc je to přijemný
![]()
@Anne20 ahoj, vítej mezi námi
já měla ovulaci 7. a v neděli se chci poprvé testnout. Mělo by to být 10DPO. Třeba je to na tebe ještě opravdu brzo
máš nějaký příznaky? ![]()
@malinka23 příznaky? Snad všechny
ne, vázne…Při prvním těhotenství jsem porad chodila curak, což nemam..ale třeba ted mam porad žízeň ( pryyy taky jeden z příznaků jsem někde četla
)
@Anoti já jsem tenhle měsíc za to opravdu vzala odpovědně a ten můj už mě prosil, ať ho nechám..
![]()
@Anne20
v pohodě, aspoň jsem se zasmála
ty se màáááš
já chci taky
já jen cítím bedra a dneska jaksi průjem…tak uvidím ![]()
@Anne20 to ti můžu potvrdit.
.Já měla taky pořád strašnou žízeň. To je u mě nenormální. Dokonce mě žízeň i budila. A zase naopak já normálně chodím často čůrat, ale když jsem otěhotněla, tak mnohem méně.
@malinka23 ty dračice!
, no já jak otěhotněla, tak jsme se ten měsíc milovali jen 2×!
taková náhoda.
@malinka23 @Anoti no jo holky, ale znepokojuje mne ta jedna čárka na testu. Myslím, že už by tam alespoň. Krapet mohla byt vidět. Zítra si zajedu ještě pro ten dr.Max a uvidíme
Jojoo, záda mě bolej taky a žízeň mě budí taky. ![]()
Jooo a holky, já první příznak měla zvýšenou bazální teplotu. Teď jsem si vzpoměla. Před ms mám vždy tak 36,3 a při těhu byla 36,8…to mi vlastně i vyšel negativní test, což jsem ignorovala, protože jsem měla tak vysokou bazálku.
vy asi neměříte co?
![]()
@Anne20 může to být tím testem. Zkus koupit dva druhy. Já už bych taky testovala, ale ještě je to brzo, tak se právě bojím, že tam nic nebude ![]()